אז ככה.. דיון לכולם..

דרורי לא לכולם יש

כסף שכל המשפחה תירשם להתאחדות.. אין שום סיבה שההורים שלי, שחוץ מתחרויות שהם באים לראות ופעם בכמה זמן שיעור לא קשורים לענף, ישלמו מאות שקלים להרשמה להתאחדות כדי לבוא לאסיפה. ולא תמיד יש זמן לבוא...לפעמים עדיף ביום שישי ללכת לחווה ולטפל בסוס שאתה רוכב עליו, ואם תספיק אז בעוד סוס או שניים, מאשר ללכת לאסיפה שבתכלס לא הכי עוזרת..כי כמו שהם לא שמים על מכתבים הם גם לא ישימו עלי אם אני אבוא ואדבר איתם פנים אל פנים. וכן, אני אומרת את זה מתוך ניסיון
. וחבל מאוד שזה המצב. לי ולעוד רוכבים יש בעיות עם ההתאחדות מתחילת העונה וגם מעונה קודמת. ההתאחדות בוחרת להתעלם מבעיות רוכבים שמועלות בפניהם ולא להתמודד איתם. וששלחתי להם מייל על זה ועל עוד נושא שכרגע לא רלוונטי, הם בחרו לענות לי רק על החלק השני של המכתב ולא על החלק של ה"התלוננות".

.................

קודם כל זה לא מאות שקלים להירשם להתאחדות זה 100 או 150 ש"ח.. נכון שלא לכולם זה מתאים ולא מעניין אותם.. אבל קודם כל האסיפות מתקיימות בערב ולא בשעות הצהריים/אחרה"צ ואם את תרצי ללכת לאסיפה אז את תסדרי שגם הרכיבה שלך תהייה לפני זה תמיד יש זמן השאלה איך מארגנים היום.. ואת בכלל לא מראה רצון לבוא לאסיפות אז איך את מצפה שההתאחדות תעשה דברים בשבילך שאת לא מנסה לעשות שום דבר כדי לשפר את הענף בארץ?!? ברור שתתלונני.. חוץ מזה שמתי שהולכים לאסיפות אז יודעים הרבה יותר דברים לגביי הענף ואת עוקבת על התוכנית שהם בונים ועל מה שמנסים לעשות כדי לשפר תענף בארץ.. כמו שאת אומרת שזה לא בסדר עדיפויות שלך ככה עוד 50 אנשים באינגליש אומרים.. לעומת ווסטרן שהם כולם ביחד ומגובשים ולא כמו אצלנו בענף שכל אחד חותר מתחת לשני ודואג לתחת שלו... וחלק ממה שאתם מתלוננים זה השיחות בועדות אז אם אתם לא באים לשם כדי לשאול שאלות ולהציע רעיונות למה שיתייחסו אליכם מתי שנוח לכם להעיר להם ולהגיד להם שהם לא בסדר.. אני פשוט אומרת שאתם מציגים שרק ההתאחדות לא בסדר שבתכלס אתם לא פועלים לעשות שום דבר כדי לשפר את זה.. אם היית פעילה באסיפות ובאה להראות את הנוכחות שלך ולתמוך או לא למתוך במה שהם מציעים אז הייתי מבינה למה את מתלוננת.. אבל כרגע שאף אחד מכם לא בא בכלל לתמוך ולעזור או אפילו להראות שהוא נמצא שם אז אין לכם יותר מדי זכות להגיד שהם לא בסדר...

150 לאדם אחד.

תודה לאל יש לי שני הורים..ושתי אחיות. ביחד זה מאות שקלים.. וזה לא שאין לי כסף והמצב שלנו לא טוב..ההפך..אבל יש להורים של סדרי עדיפויות. ובתכלס אני מבינה לגמרי. אני לא בנאדם דובר, אני לא בנאדם שמשתתף בדיונים כאלה-לא בכתה בשיעור הסטוריה ולא בועדות למניהן. אני ממש לא בנאדם שמחפש להאשים אחרים. אבל אני כן עוקבת אחרי כל סיכום וועדה שמועלה להתאחדות ואחרי החלטות שונות של ההתאחדות לגבי דברים שונים. ואם יש לי מה להגיד/להגיב על הנושאים האלו אני שולחת מייל. לצערנו המצב של המדינה דומה מאוד למצב של הענף (מן הסתם). ובמקום לשנות את זה במעשים שדורשים יותר מדיבורים אנחנו רק ממשיכים לדבר. זה כמו כדור שלג. אם לא פשוט נעצור את הדברים פה ונתחיל לשנות, המצב רק יחמיר. וחבל. אני אומרת את הדברים האלה מתוך מצב של "חולשה" ולא "חוזק". חבל לי שאנשים מעדיפים לעצום עיניים ולהתכחש לדברים מאשר להתאמץ קצת ולשנות.

אמממ

אני לא אמרתי שכל המשפחה שלך תרשם להתאחדות... מספיק שאבא שלך ירשם או אמא.. וכל רוכב שאחד ההורים שלו ירשם כבר אנחנו נהייה רוב הקולות בועדות.. וגם אני לא בן אדם שדובר... בשעורים אני בכלל נרדמת ואף פעם לא משתתפת.. והמציב יחמיר כי יש כאלו שאומרים שצריכים להחליף את מי שבועדה ויכול להיות שזה נכון וברגע שיעשו את זה אז עניינים יתחילו לזוז.. ושוב כדי לשנות את הועדה אז עושים הצבעה שבהצבעה לוקחים חלק גם החברים בהתאחדות!! כמו בועדה שהייתה בוינגייט הייתה הצבעה למי שיהייה בועדה.. אני פשוט אומרת שגם את צריכה לבוא לאסיפות ואומנם את לא חייבת לדבר שם אבל לשמוע על מה מדברים ובמיוחד שעושים הצבעות לועדות השונות בהתאחדות שיהייה רוב לאינגליש כדי שרוב חבריי הועדה יהייו האינגליש.. ושתדעי שגם הכסף שאת משלמת להתאחדות כהרשמה שלך הולך חלקו לווסטרן כי מי שמתעסק בכספים או בועדה לא ממש יודעת אז היא מהווסטרן ובקיצור יבוא מצב שהם יקבלו תקציב יותר גדול מהאינגליש למרות שהם לא מוכרים כספורט אולימפי..

Tamir The King

New member
../images/Emo45.gif

אני - למרות שאני לא מתחרה אני חושב שיש בזה משהו.. הגיוני שהכסף ילך להשקעות כמו שדרור אמרה. אבל חוץ מזה בכלל הענף הזה הוא יקר כי זה כמו כדורגל למשל שיש הרבה אנשים שמשתתפיםוהרבה קבוצות.. כאן יש אולי 100 אישה נראה לי שמתחרים פחות או יותר (תקנו אותי אם זה לא נכון).. וככל שייהו יותר אנשים ככה גם המחירים של התחרויות, חלק מהציוד או דברים אחרים יעלו פחות.. כי ככל שיש יותר אנשים ככה מקבלים יותר כסף וזה יעלה פחות לכל אדם ואדם. ודרך אגב שימו לב שבכלל כמעט כל דבר שקשור לרכיבה הוא יקר. לפעמים זה מוצדק ולפעמים זה לא.. וזה בגלל שלא כל אדם רוכב על סוסים ולכן הביקוש לדברים האלו הם פחותים והמחירים בהתאם..

זה לא נהכון מה שאתה אומר

זה שיהייו יותר רוכבים בענף לא אומר שיורידו את המחירים להפך יש היום איזה 300 נראה לי ספורטאים שרשומים כמתחרים או יותר לא יודעת.. והמחירים עלו רק עם השנים וגם מספר הרוכבים עלה.. ומה לעשות רכיבה על סוסים זה ספורט יקר ורוב האנשים שמתעסקים בענף הזה לא חסר להם כסף והם באים ממשפחה ממוצעת ומעלה.. אני מדברת על רוב.. לא כולם.. בעיקר אלו שמרמות מטר ומעלה כי אז הם מרשים לעצמם לקנות סוס וכו'.. וגם בחו"ל זה ככה...

aloniguy

New member
אני איתך אחי!

אפילו שאני לא אתחרה באליפות השנה.... אם תצתרך משהו תגיד...

MorH

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo174.gif

אתה לגמרי צודק ! בתכלס בוא נגיד שהם מקבלים מספיק כסף בשביל להשקיע ולהקים אירוע ממש מושקע ( בהתחשב בזה שהמחירים עלו משנים קודמות ) בכלל ההתאחדות מגזימה עם ההחלטות שלה היא פשוט מנהלת את עצמה לפי מה שנוח לה ולמיעוט אנשים ( המבין יבין )

האליפויות באצטדיון זה היה הכי טובב

הכי צחוקים, מקום לקשירת כלללל הסוסים וחנייה לקרונות מה שבדר"כ אין בחוות אחרות.. והמגרש ענק ויש אפשרות למסלול יותר מרווח ולא צפוף.. וכן אין ספקש זה היה הכי טוב.. הבעייה היא שיקי ויהודה ממה שהבנתי היחידים שניסו לארגן שזה גם השנה יהייה באצטדיון אבל ההנהלה של ההתאחדות והועדת קפיצות הם כנראה לא באותו צד כמו יהודה ויקי.. אני לא ממש מבינה מה הולך שם ולא רוצה להגיד סתם אבל אני יודעת שאנשים חשבו לעשות נגיד עצומה ולהחתים הורים שיארגנו שוב באצטדיון והם צריכים כבר להזיז את הענייניים כי האליפות עוד חודשיים וחצי שזה כלום זמן... וממה שהבנתי זה שהאליפות תהייה באודים אבל עכשיו אמרו לי שזה לא בטוח באודים ושהמכרז עדיין פתוח.. אין לי מושג מה יחליטו בסוף..

../images/Emo191.gifטוב אז קודם כל

אם אתם זוכרים (יעני אני לא רכבתי אז אבל אומרים את זה הרבה) לפני שנתיים האליפויות היו נערכות בכנות/אודים אז זה כן משהו בר ביצוע.. ואמרו גם שמי שזוכה בפתוח אם אני אומרת נכון (ואם לא נא לא להתנפל בבקשה) אז הוא זוכה בBMW .. שזה גם חלק גדול מהכסף ואותי אישית זה ממש ממש אכזב ששמעתי שזה באודים כי זה חרא וזה לא הופך להיות עניין וזה פשוט לא אותה הרגשה כי בעצם כל העונה אנחנו מתאמנים ל-אליפות הארץ אז פתאום זה כזה דבר זה מאכזב! ואפילו קצת מעליב שלא לוקחים אותנו ברצינות, אז נכון אפשר לעשות מכתב אבל בדוגרי הוא גם לא יכול לעזור ואין מה לעשות.. חוץ מזה מה שדרור אמרה הוא נכון אתם לא יודעים מה עושים עם כל הכסף שלנו והמכרז עדיין פתוח.... אבל העניין נראה לי אבוד כמו מחט בערימת שחט...

אמממ

אומנם גם אני לא הייתי באליפויות שהיו לפני 3-4 ואפילו 5 שנים אבל יש תמונות שלהן בפט נט.. אבל אפשר לראות גם בתמונות שאין מה להשוות בכלל בין האליפות שהתקיימה באצטדיון לפני שנה ושנתיים לעומת האליפויות שהיו בשנים קודמות... ושלי אני לא מתנפלת..
חח אבל נראה לך שההתאחדות תקנה למי שיזכה בפתוח BMW?!!? חח אם היה להם כסף לקנות BMW הם היו משקיעים את זה בדברים אחרים תאמיני לי... חח התקציב השנתי שלהם נראה לי יותר קטן ממחיר של מכונית BMW.. שטויות האמת שאפשר לעשות גם אליפות מעולה באודים או בכנות.. אבל זה דורש הרבה מאמץ והשקעה ולטפח את המקום הרבה לפני ולדאוג חודש לפני שכבר הכל יהייה מתוקתק.. הבעייה שאירגון כזה של תחרות לא בטוחה שהם ישקיעו עד כדי כך

לא קראת את כל השרשור?

זה חרא שזה באודים, זה חרא שזה בחווה ולא באיצטדיון כמו בשנתיים האחרונות ואין צורך לפרט שוב למה לדעתי.

למעלה