אז ככה.. דיון לכולם..

H a R a Z y

New member
אז ככה.. דיון לכולם..

למרות שזה קשור בעיקר לרוכבי קפיצות.. אני אשמח לשמוע דעה של כולם.. השנה החליטו לעשות את אליפות הארץ בקפיצות ראווה בתוך חווה.. לא עקרוני באיזה כי זה לא העניין.. בשנתיים האחרונות השקיעו כסף להרים ארועים גדולים בתוך אצטדיוני כדורגל.. על דשא ויציאים לקהל והכל.. משהו ממש מושקע.. מניסיון אני אומר לכם שהאווירה לגמרי אחרת כשהאירוע כזה.. מה דעתכם על ההחלטה להעביר את זה לתוך חווה? אוקיי.. לפי דעתי ממש חבל.. אני חושב שגם אם זאת הוצאה גדולה של כסף שווה לחזור על זה באותה מתכונת.. בתור אחד שהתחרה באליפות באיצטדיון וינטר אני אומר לכם.. ברגע שאתם מגיעים לשם אתם בשמיים.. החיוך לא יורד מהפנים.. ואני מדבר בתור אחד שנפסל באליפות.. אבל זה לא העניין.. אני חושב שצריך להשקיע כסף ולהרים אירוע על רמה כמו בשנתיים האחרונות.. אני חושב שאם אנחנו הרוכבים נקום ונדבר אפשר לשנות משהו.. בגלל זה אני רוצה לדעת מה דעתכם..

snow snow

New member
לפי מה שהבנתי זה לא מעיקרון של כסף

אלא או שמצלמים שם את הטלנובלה "האלופה" או שמי שאחראי על החווה[אני לא יציין שם] רוצה לעשות שם את האליפות בכל מקרה גם אני בעד שזה יהיה באיצדיון כמו בשנתיים האחרונות
זה היה ממש כייף

H a R a Z y

New member
זה שטויות מה שאת אומרת..

לא קשור לשום טלנובלה.. זה העניין של "לחסוך" כסף.. כי כן אפשר לעשות את זה שם..ורק שתדעו שהתקציב לאליפות גדול..

Vintage Queen

New member
אני לא יודעת בקשר ל

לשנות את זה, אבל אין ספקקקק שזה עושה את ההבדל, האליפיות באיצטדיונים (למרות שהשתיים האחרונות הן היחידות שראיתי) היו ממש מרשימות יחסית לענף שלנו P= היה פשוט אירוע כיפי... מקום גדול ומרווח, נוח לשבת ולהסתכל ואני בטוחה שגם להתחרות כששמעתי שעושים את זה בחווה זה באמת קצת הוריד מהצפייה, לוידעת זה הופך את זה לעוד משהו רגיל... סתם תחרות כזאת...

fliperit

New member
שלנו תמיד בחוות..

אבל זה בגלל שאי אפשר לעשות ריינינג וקאטינג על דשא...

H a R a Z y

New member
סבבה אבל תגידי.. מה דעתך?

אחרי שנתיים ברצף שנתנו אירוע על רמה.. אפשר להוריד את הרמה של האליפות.. לעשות את זה באמת כמו תחרות רגילה... את לא חייבת להיות חלק ממשהו כדי להביע דעה.. סתם אני רוצה לדעת..

fliperit

New member
קצת קשה לי להביע דעה בנושא

אני לא יודעת מה היתרוות של אצטדיון על פני חווה, כי אפפעם לא הייתי תבחרות באצטדיון.

חחחח את יכולה אולי לנסות להשוות....

את זה כמו אצלנו. לנו עד לא מזמן הליגה הייתה משותפת והרמה הייתה יותר גבוהה, וההשקעה הייתה יותר גדולה. אבל עכשיו כשהפרידות את הנוער ואת הבוגרים הרמה ירדה וההשקעה בנוער ירדה. חוות פחות טובות, אף אחד לא רוצה לארח את התחרויות שלנו וכו....

תכלס...

זה הכי מוריד מזה... כמו שסתיו אמרה, זה כמו סתם תחרות, רק גמר... אחת הסיבות שאני רוצה להתחרות באליפות השנה הייתה זאת..!(עזבו את זה שאני לא אכנס לאליפות בכל מקרה..). חוץ מזה, השנה לוקחים הכי הרבה כסף שלקחו אי-פעם על תחרויות. על מה כל הכסף הזה הולך? על הפרסים הטובים שאמרו שיהיו? לא, כי הפרסים (מדליות) האלה דיי עלובים..בתכלס, לדעתי, עדיף רוזטה..לפחות זה קצת מייחד את הענף.. ומה עוד..? יעני..סתם משלמים עוד כסף כי בא להתאחדות?! אני הכי לא מבינה את זה... אניוואי...חבל שהחליטו לעשות את האליפות בחווה רגילה ולא לעשות מזה אירוע גדול כמו בשנתיים האחרונות. ואולי באמת אם נעיר להתאחדות על זה ונסב את תשומת ליבם הם ישנו את זה.

lions queen

New member
../images/Emo23.gifזנות

זה מה שיש לי להגיד לכם על מה שההתאחדות עושה איתכם. תעשו עם זה משה לדעתי.. =|

בעעעעע

כבתית תגובה ממש ארוכה והיא נמחקה לי
בקיצור כי אני מתעצלת לכתוב שוב: כשהאליפות במקום נטראלי זה מגבש את הענף, כל חווה שמעוניינת תורמת במשהו אחר כמו מרימי מכושלים, מכשולים וכל מה שנדרש ובתור אחת שהרימה מכושלים באליפות שעברה - נהנתי ממש ממש ממש. כשהאליפות בחווה מסוימת רוב הדברים האלו נופלים על אותה חווה וזה מרגיש כמו תחרות רגילה שבה כולנו "אורחים". ובלי קשר זו חוויה עצומה לדעתי למרות שלא התחרתי באף אליפות, זה מעניק חשיפה לענף ומעודד רוכבים להגיע אל האליפות במאת וחבל למנוע זאת מרוכבים שעדיין לא התנסו בזה...סה"כ זה נראה אחד הדברים הכייפים, משהו שבאמת יש לשאוף אליו בסיום עונה. כדאי לנסות

נויקההה

New member
לא משנה מה תמיד איכשהו הם דופקים

אותנו... לדעתי זה ממש ממש לא בסדר! לא התחרתי באליפויות ואני גם לא אתחרה אבל בתור צופה שנגיד לא הייתי רוכבת, תחרות באצטדיון הרבה יותר מרשים מתחרות בחווה רגילה. כמו שסתיו אמרה זה באמת יהיה כמו תחרות רגילה בניהול והכל רק שהמשמעות היא אחרת. אני חושבת שהקטע בלעשות את התחרות הזאת שהיא מיוחדת במקום שלא מתחרים בו כל העונה זה מוסיף המון התרגשות לרוכב וזה איזשהו נתינת כבוד או לא יודעת איך לקרא לזה... לרוכב שהוא הצליח להגיע לתחרות הזאת אחרי עונה שלמה של השקעה שזה במקום גדול ומושקע... עכשיו לדעתי צריך שמישהו יקח על עצמו לכתוב מכתב להתאחדות בשם הרוכבים ולהבהיר להם שנמאס לנו שאנחנו משלמים סתם יותר כסף ולא מקביל את מה שראוי בתמורה. מקווה שזה יצליח.

נויקההה

New member
תקשיב....

תתחיל לנסח מכתב אני בטוחה שאנשים תומכים בזה! תפרסם את מה שכתבת פה יתנו קצת הארות/הערות ויאללה לשלוח כמה שיותר מוקדם! אני יכולה לעזור אם צריך..

MorH

New member
../images/Emo174.gif לי יש מתחילת העונה כבר מכתב

אבל לא ספציפי על זה ( מכתב כאילו בנזונה שאמא שלי עשתה והכל ) אלא על זה שפוצצו אותנו במחירים ! אני פשוט לא שולחת כי אנשים לא עוזרים לי - מזתומרת לא עוזרים פשוט אמרתי לאנשים על זה והתחלתי לארגן רשימה עם חתימות ומספרי טלפונים אבל לא הלך לי יאללה גלעד בהצלחה
הגיע הזמן שמישו יעשה עם זה במת משו ולא ידבר סתם ( כמוני ) ...

הקטע הוא שהם לא ממש שמים עלינו

כמה מכתבים שלא שולחים להם (ושולחים) או שהם לא עונים או שהם מתחמקים מזה... אבל הפעם זה כבר מוגזם כאילו אנחנו משלמים המון כסף אז שיחזירו לנו בתמורה.. ואני לא מדברת עלי אלא על אלא שכן עושים את אליות הארץ. חיביים לעשות משהו שיצליח כי זה כבר נמאס!

אממממ

תקשיבי.. אני לא מצדיקה את זה שהמחירים גבוהים אבל אתם לא יודעים את הסיבות למה הם גבוהים.. ויכול להיות שלהתאחדות יש סיבות מוצדקות לזה שהם העלו את המחירים.. קודם כל שתדעו שיש חוות שלא מסכימות לארגן תחרויות כי הן אומרות שהן מפסידות כסף וזה עוד אחרי שהמחיר של המקצים עלו.. ואז בכלל אף חווה לא תרצה לארגן תחרויות אם מחיר מקצה יהייה 60 ש"ח.. כי הם יפסידו סכומים גדולים ובכלל הענף לא יתפתח.. חוץ מזה שהכסף שאת משלמת הולך נגיד להביא את כריסטוף המאמן לארץ או מאמנים אחרים ופרסים יותר רציניים ובכלל לנסות להעלות את הרמה.. בחו"ל בתחרויות מקצים עולים גם 100 יורו כניסה... וזה לא אומר שהתנאים בתחרות יהייו יוצאי דופן משהו שלא ראית אף פעם.. אני סה"כ אומרת שאתם אומרים שהמחירים עלו ושאת לא רואה שינוי אבל ההתאחדות גם קונה נגיד דברים שיעזרו ליותר סדר כמו למשל הם קנו מחשב נייד אז זה מכספים של ההרשמה להתאחדות ועוד כל מיני וגם נגיד קנו תוכנה מיוחדת ומשלמים למזכירה ושופטים ובקיצור זה המון כסף שאומנם את אומרת שאת לא מרוויחה מזה כלום אבל הם לא יכולים להשאיר אותו סכום כסף שעולה מקצה שעלה לפני 5 שנים שיעלה אותו דבר גם היום.. המחירים משתנים בכללי ואין מה לעשות עם זה..

ועוד דבר...

אם יש לאנשים פה בעייה עם הכסף שהם משלמים להתאחדות אז למה אתה לא באים לאסיפות של ההתאחדות כמו למשל האסיפה האחרונה שהייתה בוינגייט?!?! שם בדיוק דיברו על הנושא הזה של התקציב השנתי של ההתאחדות והייתם צריכים לראות שלווסטרן היה אכפת פי 10 יותר מלאינגליש... בכלל כולם פה צריכים לשתף פעולה ולגייס את ההורים שלהם להתאחדות אחרת עוד כמה שנים אתם תראו שהווסטרן ישלוט בענף ורוב הכספים ילכו אליו.. מה שכבר מתחיל לקרות.. אז במקום להתלונן ולהגיד שתכתבו מכתב זה לא מה שבאמת יעזור אם תגידו להורים שלכם להירשם להתאחדות ולבוא לאסיפות ולגרום שגם להם יהייה אכפת ולהתחיל להגיד גם לאנשים מהחווה שלכם מבוגרים או הורים של ילדים אחרים שיבואו לאסיפות אז תאמינו לי שאתם תשפיעו הרבה יותר על הענף.. שהיינו אז באסיפה היחידים שבאו מהאינגליש והיה אכפת להם... היה בבה, אני, נטנט, משפחת לאלו.. ועוד 4 חברים בועדה ועוד פה ושם אנשים אחרים.. אז אם אתם רוצים מההתאחדות כל מיני דברים תתחילו להזיז גם את עצמכם בשביל זה..

למעלה