אז כך כולם כנסו ....

יניב נשנש....

נשבעת לכם הוא הבחור היחידי שיש לי במסנגר שלא התחיל איתי... הוא חייב להיות נשנש לא?! חוצמזהההההההההההההההההההההה.....כולם פה סתם זונות..סתמו ת'פיות שלכ אתם יותר גרועים ממושב זקנות בנות 80.... יניב נשנשון...ומי שלא מאמין....שיזדייןןן עם יד ימיןןןןןןן!!! חולה עליכם...ביי...

FELLATIO

New member
וואלק לא להתעסק עם הקוטו של יניבבבב

חחחחחחחחחחחחח יניב אל תרתח צ'מי דזמאו אל תרתח שיגידו מה יגידו...יבוא הגבר ויגיד שאתה לא הומו....ישר תגיד לו "רד לי על ארבע אני יראה לך מה זה לא הומו"..חחחחחחחח סתם יניב הקרובים אילך יועים מה אתה שווה ושמועות לא ישנו את הדעות שלנו אז עזוב עצבים סתם יעשו לך שערות לבנות..חחח

יודעים מה? כוסאוחתוק אול אוף יו.

אני ויניב רקדנו פייס טו פייס במוב, זה אומר שאני פאג? לא, אז סתמו עם ההמצאות שלכם כוסעמק.

אוישששששששששששששששששששששששששש

זה הדבר הכי שטותי ששמעתי בזמן האחרוןןן אוי זרזועמק מה טרחת בכלל לרשום להם פהההה ולתת להם להנות מהספק אפילו העיקר שאתה יודע מי אתהה והאנשים שקרובים אליך יודעים זה מה שחשוב שים על כולם זיןןן ותמיד תדע שאני אוווווווווווווווווווווווווההההההההההההההבבבבבבבבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך זרזועמק שלי

../images/Emo4.gif יניבוש כנס בייבבבב..

טוב אז ככה נשנשון מושלם שלי.. שים תזין הקטנטן שלך על כולם ותעשה מה שבא לך מאמי שלי.. רקדת.?!? יופי.. נהנית.?!? יופי.. מה אתה מתייחס לאנשים חסרי חיים שכל מה שבראש שלהם זה לרכל על כל העולם ואישתו.. למי שיש בעיה שיקפוץ גבוהה גבוהה ! אוחחחחחחחחח אם רק היית דו מאמי מה שאני הייתי עושה לך.. חחחחחחחחחחח סתם כפרעליך גמני כמוך.. לאללאאאאאאאאאאא הומואית אבל עברתי צד ובגדול.. ואני גאההההההה !!!!!!!!!!! :) מאמי אני חולה לך על הטוסיק הקטן הזה והיה סוף שבוע מדהים איתך.. לאב יו מיי דרלינג.. מוואהההה

כפרעל הנשנשון..

נשמה שלי עברנו סוף שבוע מטורף חולה עליך ושים זיןןןןןןןןןןןןןןן על מי שמדבר.. זה רק מראה שאתה חשוב.. ועכשיו אני ואתה ביחד בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

j a s t i n

New member
../images/Emo24.gif כפרע על הנשנש שלי

אם הוא לא הומו אני לא סטרייט קפיש !

יניב אח שלי כנס...

תאמין לי שאני לא הראשון שיגיד לך את זה (טוב כבר הרבה אמרו) אבל שים ז****** ענקקקקקקקקקק על כולם פה ,כי כל מפיצי השמועות החסרי חיים ותרבות האלה ,לא שווים תציפורן הקטנה שלך ,הקיצר לכל החראות שמפיצים שמועות ,לכול שמה מזה רחוק >>>>>>>>>>>>>>>> ותשארו שם ,כי כל אותם חראות כנראה שלא מכירים את יניב וזאת כבר בעיה שלהם ,אז פשוט סתמו תפה שלכם אה (לכל אותם חראות) תאמין לי יניב שפשוט צריך לשים עליהם .. ולהמשיך הלאה שיעשו מה שהם רוצים ,כי כנראה הם קנאים והאמת שאתה הומו ובן אדם מדהים ומתחשב כואבת להם ,זאת בעיה שלהם ,שיסבלו איתה עדסוף חייהם כי אף אחד מאותם חראות לא שווה תעצבים שלך. אז קיצר אחי תתעלם מהם ,תמשיך הלאה. יום טוב

הלו הלו בוקר טוב

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עליכם חחחחחחחחחחחחחחח יא קנאים ..... שלומי יא מניוק הלוואי היית נותן לי לעשות אותך יא זונע אבל אתה קשה לפיצוח כמו תיבת פנדורה .... בואנה שימי יא מניוק יחשבו עוד שאני חרמן עלייךךךךךךךךךךך חחחחחחחחחחח יאלה עפתי למקלחתתתתתתתתתתתתתתתת לנקות תחרא ( אתם ) מעליי... בוקר טוב בנתיים !

יניב יש לי רק דבר אחד להגיד לך

יניב יש לי רק דבר אחד להגיד לך : תשתוק כבר תשתוק אוף כמה אתה מדבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי אל תתייחס הקנאות מדברת זה לא הם אתה אחלה ותישאר ככה אל תרד לרמה שלהם

טוב אז ככה...אגב יניב כנס לקובץ :)

בונא אנשים אולי דיי כבר להתערב בדברים שלא קשורים לכם [מופנה למטומטם שהחליט להפיץ כזו שמועה] יניב הוא בנאדם אצמעי וזכותו האישית לעשות מה שבא לו ואיפה שבא לו ומי שלא מתאים לו יכול ללכת לחפש את עצמו בגוגל. ועכשיו יניבוש כפרה עליך בנאדם מקסים מה אתה שם זיין על שמועות כאלה? אה? ממתי אכפת לך מה אנשים אומרים העיקר שאתה יניב.. יודע מי אתה ומה אתה והעיקר שאנחנו אלה שאוהבים אותך ואלה שאכפת להם ממך יודעים מי אתה ולא מאמינים לשמועות כאלה. אז יאללה יניבוש שים ז' אחד גדול על כל השמועה הזאת אני מתה עליך ובזמן שאני מכירה אותך למדתי להכיר בנאדם מקסים אז השמועות יכולות לרוץ עד מחר כי אני יודעת מי אתה ומה אתה ואני מתה עליך כמו שאתה :) אוהבת הגר נ.ב >>>>>> כנס לקובץ מתנה קטנטונת :)

בואנה יקנאים

חלאססססססס להשמיץ ככה אנשים ... שבטעות לא ישרפו לכם העיניים ינבלות... יניב מה אתה מקשיב לשמועות של ז****... שישרפו כולם... כפרע עליך נשנש ... בין אם אתה - הומו, סטרייט,דו. לא משנה מה אנחנו (אני לפחות) אוהבת אותך איך שאתה!!!

איכס איזה מסריחים אנשים כאן

להכנס לבן אדם למיטה בלאט יניב הומו ..והיום ראשון שהוא כתב פה הצעתי לו את תמיכתי.. כי אני בעצמי נשנש ושם זין על כולם כאן..ואני יודע כמה זה קשה.. קיצר יניב עם כל ויכוחים וריבים שלנו וכו'.. אל תתיחס לאפחד הם לא שווים תעצבים שלך אתה לא חייב להם דין וחשבון..הם מקנאים בך שמצליח לך עם בנות (נו זה ידוע שהומואים הכי טובים שיש
) תלמד כמה שתהיה טוב אתה תאכל אותה כאן ומה שלא תעשה אפעם לא תצא צדיק בגלל זה לא הגעתי שנה למפגשים והתנתקתי כמה חודשים מהבלוגים!! בקיצר תהנה מהחיים כי גם ככה לא נצא מהם בחיים ושינאה באה מקינאה ומי שמקנא בך שירד לך
תהנה< עדי

ממגיבה אחת ולתמיד כנסו מהרררררררררר

תקשיבו לי ותקשיבו לי טובבבבבבבבב אני לא מאמינה לאיזה רמה אנשים הגיעו פה בבלוג... ממש אבל ממש נהיה פה דוחה...אני ממש לא מאמינה!!! הגעתם למצב שאתם מדברים על אנשים.. תגידו לי אין לכם מה לעשותתתתתתתתתתתתתתתתת???? דבר ראשון: לא עניינו של אף אחד מה יניב ושה .. זה החיים בפרטיים שלו... ממשש דוחה מה שהולך פההה אולי תגידו לו ע מי להיות ועם מי לא? דבר שני: יניב מה אתה שם בכלל על כל מי שאומר דברים כאלההה? ממתי אתההה מקשיב למה שאומרים עלייך? אני ממש מתפלאה!! אנים ממש נזקקים...אין להם מה לעשות אז נדחפים לחיים הפרטיים של אחרים... דוחיםםםםםםםםםםםםםםםם זה מה שיש לי להגיד!! דבר שלישי: יניב אני מתה עלייך באמת.... ולא להקשיב... תחייה את החיים שלך ושים פס על כולם.. אתה לא צריך דין וחשבון לאף אחד שמעת אותייייייייייייייי??? יופיייי.. אז לסיום... כחו מסקיינטפ ותסתמו את הפיות שלכםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!
אוהבתתתתתתתתתת מלנאיטלפים.. כמו שיניב אומר לי תמידדד עדידוש!!

יניבוש מה אתה סטרייט תעשה אותי../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח עלק לא הומו אם יניב סטרייט אני לסבית חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה עליוווווווווווווווו כמה חלמתי עליו וכמה ביקשתי שרק יהיה בצד שלנו כמה ניסתי שמגע ידיו יגע בי ברכות... שאקום בבוקר ואתעורר לידו במיטה.... שאלך לאמא ואציג לה את החבר שלי ששמו יניב ככמה ניסתי כמה רציתי הצעתי לו לילה אחדדדד של חלומות ופנטזיות איתי אבל לאאאאאאאאאאאאאאאא יניב אמר לי לאאאאאאאאאאא הוא סירב טען אני לא יכול אני הומו אני אוהב גבריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חלומותי התנצפו לרסיסים אבל דבר אחד בטוח מפגריםםםםםםםםםםםםםםםםםם ברור שהוא הומו הוא הנושך כריות הכי מאמי בעולםםםםםםם ואם היה לי אח הומו הייתי ישר עושה שידוך ולמי שיש בעיה איתו שיבוא אלי אני אראה לו מז זה להתעסק עם מומו ההומו שלי יניב אל תדאג אני שומרת עליך

בת אללללללללללל ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif :-

אני בהלם יא בוגדניתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מה קרה איתי כבר נמאס לך ?????? זהו איתי נגמר לא נוגע בך יותר
ויניב אחי אני מת עליך תישאר איך שאתה יא מלךךךךךך נשנש אל תשכחו שעל יניב עשו את הספר בגדי המלך החדשים חחחחחחחחחחחח

למעלה