אז כך כולם כנסו ....

אז כך כולם כנסו ....

אני רושם תהודעה הזו לא בשביל לנסות "לחסות " משהו .... לנסות לגרום לכם להאמין לי , לשמועות המפגרות שמסתובבות פה בבלוגים המחורבנים האלו ... אבל מה הגיע הזמן לשים קץ לזה , לא שזה מעניין אותי מה חושבים כי כולכם על הקוטו הגרוזיני ה20 ס"מ שלי ..... כבר שלוש ימים מאז המסיבה של יסמין ואופק( מזל טוב כפרה עליכם , היה סוףףףףףףףףףף) אני ניכנס לבלוג וניכנסים עליי אנשים שכולנו פה מכירים ואומרים לי יניב יא שחקן , יניב בואנה שיטה טובה, פששששששששש איך אתה זורם ,פשששששש תפסנו אותך על חם .... הקיצר לפחות 12 איש ניכנסו לי בשלוש ימים האלו לפרטי ואמרו לי שחלאס לשחק אותה הומו כדי להשיג בחורות , כדי לשכב עם בחורות וכדי לנצל בחורות.... אז כך : 1. שם עליכם זין ענקקקקקקקקקקקקקקק 2. הקנאות שלכם והעין שלכם יכולה לגרום לבן אדם סרטן ..... אז בן אדם זז טוב, רוקד טוב , זורם בריקודים עם בנות טוב זה אומר שאני לא הומו ומנצל מינית בנות ? כושילעמק ערסססססססססססססס זה הדבר האחרון שאני יעשה ..... 3. אם הייתי בן אדם שפל וזבל הייתי מביא לכם הוכחות ושיחות של בנות פה בבלוג שמנסות להשיג את זה ( סקס ) ומנסות לזרום ואני אוטומטית אומר אני לא בקטע סורי , ועוד יותר הייתי מביא לכם הוכחות לקשר שהיה לי פה עם גבר....אבל אני לא ירד לרמה הזו ... לא יירד לרמה הרדודה שלכם .... * אחרי הכל אלו שבאמת מכירים אותי והם האחים שלי והחברים הכי טובים יודעים שבנות לא מעמידות לי , בנות לא עושות לי את זה ואני הומו ולא משחק אותה הומו כדי להשיג בנות ולשכב איתם ..... אז קנאים משריחים שיהיה לכם אחלה שבוע ...... אה ועוד משהו חחחחח טוב לא משנה פעם הבאה ... נ.ב כנסו לקובץ המצורף ....

הלו יש בעיות??

תרגיעו מיד כולכם!!! יניש אוחצ'ה גאה ולא רואה אף אחד ממטר מובן! אוחצ'ההההה תרימייייייי אוהבת אותך יניב בכל ליבי ונשמתי נשיקות אגב 11 לחודש אומן 7 תל אביב הפקה בת זונה אם אתה לא בא אתה מפסיד מאמי.

ה' יעזור לכם

שמעו טוב אני רקדתי צמוד עם יניב במסיבה של אופק ויסמין ואם נדמה לכם שהוא זיין אותי כמו שאתם טוענים שככה הוא משיג זיון אז הטעות שלכם ממש חמורה כאילו פאק עד כמה נעלי בית אתם יכולים להיות? יניב הומו ועוד מילה עליו לא במקום זה יהיה הסוף שלכם עד אז שתקו ותיראו חכמים יניב אני מתה עלייךךךךךךךךךךך יערית!

יניבבב כפרה עלייךךךך

אני בטוח לא מהאנשים שנכנסו לךך לפרטי כי אני יודע איך אתה מטרידד אותי במסנגר חחחחחחחחחחחח סתם חולה עליךך כפרההההההה שים זיןן ומהרר על כולם פהה אוהבבב אותךךך מואהההההההההההה

תגובה לדבריו של יניב

בקיצור מי שאמר לך ככה הוא לי יודע אזיה בן אדם רגיש וטוב לב אתהה יניב קח עיצה ממני תתרחק מכל החארות אנ יודע שאי אפשר לזהות אותם אבל אני סומך על החוש שלך בקיצור קלטו טובב יניב לא דוו כמוו אנשים שנהיו פהה ולא סרייטט כמוני {אוח כמה שני אוהב טוטות} יניב הוא הומו והומו גאה וחוץ מזה הוא בן אדם מדהים אז בקיצור הקנאה הורגתתת וחבלל:)

יניב אני חולה עלייך אתה NO1 כפרה

מה אתה מחשבן לאנשים? אני מתה עליייך וזהו שכולם ידעו את זה... אתה תותח תותח במיטה ובכל מקום שלא ניהיה ושלא תיהיה ... אין עליייך אתה מס 1 אני מטורפת עלייייך..
י
נ
י
ב ש
ל
י

נקודת הG

New member
כנסו מהררררר !!!!!!!!!!

יניב מאמי....אתה לא חייב הסברים לאף אחד שיחשבו מה שהם רוצים. הוא ה-ו-מ-ו..וזה מה יש...הוא לא שכב עם אף אחת כי אף אחת לא הצליחה בעצם להעמיד לו..... מי שהפיץ את השמועה זה בטוח איזה קנאי שלא מצליח למשוך בנות...או אפילו זבובים. אז לכל מי שרצה לדעת הנה אתם יודעים ממישהי שקרובה אליו באמת ויודעת הכל על היחסים שלו (כן, עם גברים). אז יאללה חלאס להפיץ שמועות כמו ילדים ותתעסקו בעיניינים שלכם. חולה עליך יניב ואני גאה לומר שאתה חבר שלי ואתה הומו.

יניב כפרה עליךךךךך

מה אתה שם פה על אנשיםם כולנו יודעים שאתה אוחצה אתה כל הזמן מטריד אותי במסנגר חחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם כפרה חולה עליךך ואל תשים על כל זין שמוציא שמועה מואההההההההההההההההההההה

כנסו כנסו לפני שאני מתעצבן ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני לא מאמין שאני מגיב לזה אבל זה יניבוש שלי ואני חייב... יש לי רק כמה מילים להגיד לכולכם...זדיינו מה אכפת לכם מה יניב עושה ומה הנטיות שלו בדיוק...הומו-סטרייט-דו זה עיניינו בלבד....מי שכואב לו שיבוא לשטוף לי את האוטו אז שכל אחד יתעסק בעיניינים שלו וזהו יא עלובים... ורק בשביל העיקרון....יניב באמת הומו (מדבר מנסיון) יאללה עכשיו סתמו :)

נקודת הG

New member
כנסו כנסו שלא תתבעסו!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחח שלומי לא ידעתי ........ יניב מאמי התגובה ממקודם לא נקלטה אז בבקשה..... ישים ז** גדול על כולם ואל תתייחס. מי שהפיץ את השמועה הזאת בטח מקנא בך או שנדלק עליך......חחח אז ככה אני חברה של יניב הרבה זמן ואני גאה להגיד שיש לי חבר הומו והלוואי והייתה לכם חצי מהנשמה שיש לו. יניב לפחות תסתכל על הצד החיובי בזה......עכשיו יתחילו איתך יותר גברים.... חחחחחחחחחחחחחחחח אז נשים זוזו הצידה......גברים לעמדת קרב.... חולה עליך נשנשון שלי. (וגם עליך שלומי)

הלו סעמק תעזבו את יניב!!!

יניב הומו ואני ההוכחה....הוא ניסה להתחיל איתי ורצה אותי...לצערי אני לא גיי כמוהו אבל בנאדם כמו יניב מלא היו רוצים להיות אז חלאס עם כל השמועות ולהיות מגעילים!!! יניב אני אוהב אותך ואל תתייחס לאף אחד... וכן יניב התחיל איתי לא פעם ולא פעמיים ואני שמח כי זה אומר שיש ליניב טעם טוב
שיהיה לילה טוב לכולם

אגב...תמונה הורסת שלי ושל הנשנש

יניבבבבבבבבבבבבבב אוהב אותך כפרהההההה >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ותודה למאי(חתולה Wלך)

שחתכה את התמונה שתוכל להיכנס לפה... יאללה מאי תעופי לישון ותפסיקי להיות על לא מחובר

שימי מה לחתוך מה

הית מכווץ טיפה את המימדים שלה והיא הייתה נכנסת. לילה טוב. (נ.ב- שלח לי מסר לגבי התמונות מחמישי)

יוני אני כבר לא יודע מה הניק שלך

שלח מסר אליי כפרה אני אחזיר לך... שיהיה לך לילה טוב

למעלה