אז כייכה..

Zeliran

New member
רעיונות לפרויקט?

אז ככה.. אני מתכוון לעשות פרויקט שמוסיף 4 יחידות למדעי המחשב.. אז בפרויקט אני אמור לכתוב תוכנית ו..עוד הרבה דברים מסביב.. חשבתי כבר על משהו בתור נושא לתוכנית אבל.. חשבתי אולי נמצא רעיונות יותר טובים.. אז יש לכם אולי רעיונות טובים על מה כדאי לעשות את הפרויקט (מה תהיה מטרת התוכנית לדוגמה..) ד"א..סליחה של שרשרתי..פשוט לא הקפיץ.. אז.. אמ.. כן..

Zeliran

New member
אהה...

דרישות? לגבי הרמה של התוכנית? אין ממש.. כי בסך הכל כל הפרויקט הינו "למידה עצמית" ובעצם לא ממש קשור למה שלומדים.. אבל איך שאני יודע שכדאי שחלק מהתוכנית תהיה משולבת באינטרנט..למרות שזה לא הכרחי.. אני חושב על רעיונות..מטרות..

yuval k

New member
הממ...

אין משהו יותר מפורט שמגדיר את הדרישות מהפרוייקט? אפשר לכתוב אפליקציית web שמנוהלת ע"י אפליקציית חלונות, או אפליקציית חלונות שמסתמכת על האינטרנט - או משהו בסגנון. על מה אתה חשבת?

Zeliran

New member
../images/Emo26.gif

לא ממש פרטו.. אני יותר מחפש מטרה לתוכנית.. משהו כמו: תוכנית "יומן" שאפשר לכתוב בה קטעים, שנשמרים במחשב, שאותם אפשר לערוך, לשלוח לשרת כלשהו..להדפיס..בלה בלה.. עולה לכם רעיון?

gilad g

New member
אה

יש הרבה דברים בסגנון הזה: ספר טלפונים יומן (כמו שאמרת) תוכנת IM קטנה עורך תמונות פשוט (עם +GDI זה לא אמור להיות מסובך מידי) (...ונחזור ל-web) אתר היכרויות מערכת פורומים הרשימה לא נגמרת...

Zeliran

New member
../images/Emo26.gif

הרשימה באמת לא נגמרת.. בגלל זה אני מנסה להיות קצת יותר מקורי בכל העניין הזה.. משהו אולי קצת שונה מהרשימה..

nattygur

New member
מה בדבר

תוכנית שמנתחת את הקשרים בין נמענים בהודעות דוא"ל או קשרים בין דפים מאתר מסויים ומציגה אותם בצורה גרפית.

Zeliran

New member
......

די כבר מצעתי רעיון לפרויקט..וגם ככה.. זה נראה לי שזה יותר מדיי להסתבך באיך לעשות את זה..

Zeliran

New member
עברית..

נראה לי שכבר שאלתי אבל.. איך אפשר להפוך ListView ל RightToLeft?

Zeliran

New member
אבל רגע רגע..

איפה בדיוק מכניסים את הקוד? או שזו בעצמה מחלקה בפני עצמה? ואיך אני מקשר אותו ל ListView שאני משתמש בו בתוכנית?

gilad g

New member
זו מחלקה בפני עצמה

ובשביל להשתמש בה, אתה משנה את ההגדרות של ה-ListView בקוד שלך. איפה שכתוב:
//could be private too - don't remember protected HebrewListView MyListView; //And the constructor too: MyListView = new HebrewListView();​

Zeliran

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כמה דברים.. קודם כל..העברתי את הקוד למחלקה והיו כמה בעיות.. הוא לא זיהה את ההורשה ל ListView , אז במקום ListView כתבתי
System.Windows.Forms.ListView​
שאני משער שזה אותו הדבר.. וחוץ מזה, בקטע של כל קבצי ה DLL, אז בכל שורה שקוראת ל DLL אני מקבל את ההודעה הבאה:
The type or namespace name 'DllImport' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)​
ואז אני אומר:

gilad g

New member
אה, כן..

שכחתי להוסיף כמה using-ים

using System.Windows.Forms; // now you won't have to use the complete path to the ListView using System.Runtime.InteropServices;​
אני חושב שזהו.

דונג

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מה מה מה ?! :=) ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הבנתי שאתה יוצר Class חדש, שיורש מהאובייקט הרגיל, ואתה דורס לו את המתודה הספציפית הרלוונטית. אבל מה זה הייבוא של ה Dll's ? וכיצד בעצם אתה הופך אותו ? (הלב של הקוד)

yuval k

New member
הוא משתמש בפונקציות API של המערכת

כדי להפוך את הכיווניות של ה-ListView. כדי לעשות זאת, הוא צריך לייבא את הפונקציות הנ"ל מה-DLLים של המערכת

דונג

New member
אם למישהו יש זמן, ידע וכוח..

אשמח לקרא הסבר רחב יותר :) מה משמעות של כל פקודה לא טריוויאלית, מאיפה הוא הביא את ה Dll's האלה, אילו פונקציות יש בתוכם, ומה עושה כל פקודה בלב של הקוד.

yuval k

New member
../images/Emo26.gif

הרוב די ברור מההקשר, ומשמו
user32.dll הוא DLL מערכת, שכולל פונקציות API. הוא מתממשק אל הפונקציות הרלוונטיות לגביו - שמשנות מאפייני "חלון" (שזה בעצם כל קונטרול שיש לו handle) כך שהוא הופך ל-RTL, ישר מהמערכת כבר. אפשר למצוא על זה עוד ב-MSDN... קצת חיפוש לא יזיק

למעלה