והתשובות שלי...
אז... איך אתם מסכמים את השנה הסוסית שלכם? שנה עמוסת חוויות מלמדות ומאלפות, שנה שהיתה בדגש מוחלט על החיה הזאת, על התקדמות מקצועית ועל ניסוי וטעיה. מה היו הארועים המרכזיים השנה? איזה חוויות עברתם? בראש השנה שעבר עוד עבדתי בחווה מצ'וקמקת שהעבודה שם היתה הרבה מאמץ, מעט התקדמות ומעט כסף. אחרי שהתפטרתי משם ונדרתי לעולם לא לקחת עבודה בחווה שלא תקדם אותי רכיבתית, ואחרי שסקרתי את המבחר העלוב שהיה זמין לרשותי בארץ אז, החלטתי לנסוע לחו"ל. בחו"ל נפתחו לי העיניים, ראיתי עולם, למדתי המון על עצמי ועל סוסים, קיבלתי שיעורים קשים וחשובים בחיים, וחזרתי לארץ לא כמו שתיכננתי לחזור אבל עם תוכנית ב' במזוודה ועם תקווה חדשה. מה הארוע שאתם תזכרו הכי לטובה? שהכי קידם אתכם ולמדתם ממנו? 3 ימים שאותם ביליתי עם מדריך שלי לשעבר, שעובד בחווה גדולה של מאמן בארה"ב. הגעתי אליו אחרי בלגנים וסרטים שלא היו מביישים טלנובלה ממוצעת, ובעצם כי לא היה לי ממש לאן ללכת (אני בשדה תעופה בדאלאס עם שלושה תיקים ענקיים וכלבה ושום טיסה למשל...), ודי שבורה ממה שקרה בחווה שהייתי בה, וגם מההתקדמות שלי ומההחלטות שלי בקשר לסוסים. הוא ממש עזר לי בקשר להחלטות שלי, דיבר איתי המון, זה היה לא יאמן- הבנאדם הנכון בזמן הנכון... פשוט מדהים. מה הארוע שאותו תזכרו הכי לרעה? מה הכי ביאס אתכם או שאתם מתחרטים עליו? הדרך שבה דברים התגלגלו בחווה שבה עבדתי עם העוזר השני, פשוט זה לא היה צריך ולא אמור להגמר ככה בזה שהעוזר השני עושה בלגנים בכל החווה ובכל העיר שליד. הם אנשים טובים וזה לא היה מגיע להם, ואם הייתי יודעת אז או היום, איך לעצור את הגלגל הזה הייתי עושה את זה, כי הם כולם שם אנשים מקסימים שאני עדיין מרגישה שהלב שלי חצי שם וחושבת עליהם המון... אחרי שעברנו לטקסס אני נפתחתי ופרחתי מחדש בגללם, זאת היתה התקופה החול"ית הכי יפה שלי וכלהזמן אמרתי שאני רוצה להשאר שם לנצח כי כל כך נהנתי. ואז באו הבומים ונאלצתי לעזוב, זה פשוט לא הוגן.