כשזה מגיע ביחד זה שילוב קטלני
לא מוכנה לצאת עם מישהו רק בגלל שיש לו כסף. משום מה גם נמשכת ואפילו התחתנתי עם מישהו שאין לו כסף. אז מה זה אומר כשאין כסף... אין הרבה מתנות במהלך חיי הנישואים, אין חופשות בבתי מלון, שוקלים על מה מוציאים כסף, לא מביאים עוזרת ורבים שהבית לא נקי. יודעת שאם היה לנו יותר כסף, ולא הרבה יותר, החיים היו יותר נוחים ויותר נעימים ואולי האהבה הייתה יותר מושקעת. לא מתנה בזה את הפרידה כמובן. אבל הייתי שמחה פעם בשנה לצאת לחופשה של כמה ימים במלון רק הוא ואני ולהתפנק. הייתי שמחה לקנות בלי ייסורי מצפון (אפילו אם לא ביזבזתי הרבה). אלה הדברים הקטנים שעושים את ההבדל. והמשכנתא המטורפת שלקחנו, אוי המשכנתא הרסה והורסת כל חלקה טובה. לא פשוט להתחיל מאפס ובלי יכולת של ההורים לעזור. שנינו לא היינו חומרניים וכנראה שלא נהיה. אבל יודעת שלא הייתי רוצה לחיות היום (זוגיות שנייה) עם מישהו שלא בנה את עצמו, רוצה גבר שקצת השיג או התבסס בעבודה ולפחות יודע מה הוא רוצה בחיים. לא בא לי וכבר לא ילדה להתחיל הכל מהתחלה כמו שהתחלתי בזוגיות הראשונה, מה גם שהיום יש לי ילד וצריכה לחשוב עליו. שוב, לא אבחר את הבן זוג שלי לפי כסף או סטטוס אבל נראה לי שגם לא אמשך באופן טבעי למישהו שאין לו שאיפות להשיג יותר בחיים. אין ספק שכסף לא קונה בריאות ואהבה אבל הנאה כן.