אז יש דבר כזה

אז יש דבר כזה

פורום שקצת מדבר אלי האמת היא שחשבתי לפתוח פורום של...... אלו שנשארו מאחור כן.....אני אחת מיני רבות שהחבר שלהן עובד באפריקה קשה, אבל אין מה לעשות, הכרנו ככה ואני בחיים לא יבקש ממנו לחזור, כי זה החיים שלו הייתי נוסעת אליו, אבל יש לי פה ילד ועבודה וחיים ואני מתה מגעגועים אבל אסור לו לדעת, כי אני יודעת שגם לו קשה, וככל שאנחנו יותר יחד, זה יותר קשה.... מלכוד? לאן הכנסתי את עצמי? כל הזמן אומרת לעצמי שזה יגמר מתישהו, העבודה שלו שם, לא האהבה מצד שני מכירה את החיידק הזה, טוב, לא בצורה שאתם מכירים, אני לא עבדתי שם, אבל טיילתי הרבה באפריקה, ועד שהילד שלי נולד נסעתי לשם שוב ושוב ושוב.... מי היה יודע שאפגש ביבשת המקסימה הזו שוב, בצורה יותר כואבת אפריקה אהובתי לוקחת לי את אהובי בכל פעם מחדש הייתי רוצה להכיר עוד בנות שמצבן דומה......אומרים שצרת רבים נחמת טיפשים....טוב, אני לא בטוחה בכך, אבל לפחות לדבר עם מישהי שמבינה

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נשמע באמת קשה יחסים בשלט רחוק. אני קוראת אותך ומנסה לדמיין את עצמי במקומך ובהחלט מרגישה את הקושי. יש הרבה אנשים שחיים בצורה כזו. אפילו גיסי המקסים עובד כאן ומשפחתו בארץ. זה לא פשוט אבל מי שבוחר בבחירה הזו ושלם איתה מצליח לחיות את חייו. נראה שאת מאוד לא שלמה עם זה. שמאוד קשה לך. את כותבת שהוא לא יכול לעזוב ושאת גם לא יכולה כי יש לך ילד ועבודה בארץ.ואני חושבת שבמצב שלכם מישהו חייב לעשות ויתור ופשרה. כולנו השארנו מאחורינו עבודה וחיים מלאים בארץ. כולנו בחרנו לעשות ויתור מסויים שהגענו לפה. אלה החיים. אני באמת חושבת שאם כל כך קשה לך שווה לנסות! רק בגלל העובדה שכרגע לא נשמע שטוב לך. בכל מקרה מאחלת לכם הצלחה בכל דרך שתבחרו. אנחנו כאן לתמיכה ולחברה

היי שרון

תודה בכייף הייתי עושה את הויתור אבל הילד קטן יחסית ואבא שלו לא יסכים שאקח אותו איתי להשאיר את הילד מאחור אני לא יכולה ולא מוכנה לכן הויתור פה הוא בעצם על הזמן עם החבר שלי וגם על ההכרות איתו לעומק כי ביננו, כמה כבר אפשר חהעמיק ביחסים של פעם בחודשיים(במקרה הטוב.....בדרך כלל זה 3) שבועיים...... וכשהוא מגיע יש לו כל כך הרבה על הראש שבקושי יש לנו זמן לעצמינו אבל תודה על התמיכה

אהההה עכשיו הכל נשמע אחרת...

משום מה לא הבנתי בקריאה ראשונה של דבריך שהילד לא משותף לשניכם. מבינה בהחלט את הקושי לאור העובדה הזו. מאחלת לכם ימים של ביחד והמון אהבה

לילית462

New member
../images/Emo24.gif מאחלת לך שתמצאי את האיזון

נראה לי אחד הדברים הכי קשים לזוג - לחיות כך, אבל יש המון, פשוט המון משפחות שחיות כך. אין לי מה להציע יותר מאשר

תודה על החיבוקים

גם אני מאחלת לעצמי אני חיה ככה כבר שנה וזה נעשה יותר ויותר קשה, במיוחד שאין לנו ממש את הזמן לקצת ביחד את אומרת יש משפחות.....אם היינו משפחה אז ניחא קודם כל אני מבקשת מהיקום שיתן לי את הזמן להיות איתו קצת לבד ולהכיר יותר כבר אמרו לי שבחרתי לי קרמה לא קלה

לילית462

New member
לא ממש מבינה למה את לא מצטרפת

אפילו לא באופן קבוע, אלא לביקורים ממושכים ?

היי

עניתי לך בתיבה שלך אהבתי את הבלוג שלך סיפורים מעניינים מזכירים לי את הטיול שעשיתי באוגנדה עדיין מוכרים עופות על שיפודים בצידי הדרך?

hlsm

New member
לאפריקה באהבה

היי טוב תחזיקי מעמד המרחק הוא לא משחק תפקיד אלא רק מה שבלב תמשיכי לאהוב מחזיקה אצבעות

li822

New member
נמצאת במצב שלך בדיוק

אהובי עובד באפריקה ב4 חודשים האחרונים.כבר בתחילת הקשר בינינו ידענו שתוך חודשיים הוא ייסע והכנו את עצמנו נפשית ורגשית מראש.הבטחנו לעצמנו שאהבתנו חזקה מספיק בשביל לשרוד את השנה הזו ואולי יותר אנחנו נפגשים כל חודשיים בערך לשבועיים של ירח דבש וכל פעם אנחנו מבינים שהוא שם כדי לבנות לו ולנו בסיס כלכלי אני מאוד מפרגנת לו ומנסה לתת לו את התחושה כל יום מחדש שאני פה בשבילו ומאחוריו וגאה בו על ההתמדה והעבודה הקשה שהוא עושה.אבל זה כל כך קשה,וכל שיחת טלפון מלווה בכאב לב ובגעגועים קורעים כל כך קשה בלעדיו ומצד שני אני כל כך משתדלת להעביר לו את התחושה שהכל בסדר אני יודעת שזה זמני ואני יודעת שזה למטרה טובה ושאנחנו אוהבים מספיק כדי לעבור את זה באומץ.. אני לא הייתי באפריקה עדיין מעולם,אנחנו ננסה לעשות מאמץ כדי שאוכל לבוא להיות איתו שם לתקופה או עד סיום החוזה שלו.. אבל מה יקרה אם זה לא יצליח..?ולא אוכל לבוא? עדיין ייצטרך הגעגוע להיות חלק מחיי היום יום שלי... אפריקה התחילה איתי ברגל שמאל בכל מקרה... אני אורמת לעצמי את כל מה שאת אומרת לעצמך שהאהבה חזקה מהכל והכל קורה לטובה..אבל שתינו יודעות כמה זה קשה..ולפעמים בלתי נסבל.. את מוזמנת לדבר איתי ולכתוב לי למייל [email protected] או [email protected] ליאל

למעלה