האמת שלא נתקלתי בבעיה
עד כדי כך. יש אנשים שלא מפרגנים לאף אחד שום דבר. מאנשים כאלה אני מתרחקת. יש אנשים שמפרגנים לאחרים כל דבר בעולם - לאנשים כאלה אני מתקרבת. גם בקרב בני המשפחה - הן מצד בעלי והן מהצד שלי, מאוד מפרגנים. גם מודעים מאוד לקשיים הרגשיים שנלווים למחוננות של הילד, ויודעים את חבילת ההתמודדיות היומיומיות שלנו . אבל - באמת לא עשינו שום אבחון אי פעם שנתן כאילו תואר. אולי זה היה משנה משהו?
האמת שלא נתקלתי בבעיהאז זה מה שצפוי לנו?
תשע שנים ושמונה חודשים של קינאה (עד סוף י"ב)? של חוסר פרגון? של קושי ביצירת קשר עם ילדים אחרים וקושי ביצירת קשר עם אמהות אחרות? של אנשים רעים שמוציאים את התסכולים שלהם על הילד? של ילדים מרושעים שעושים כנ"ל? איך, למען השם, אפשר להתמודד עם חיים שלמים של קינאה בלתי פוסקת? אני מצטערת אם אני פסימית במקצת, אבל זו התחושה שעלתה בי למקרא השירשורים האחרונים. דברים לא השתנו מאז שאני הייתי ילדה וזה עצוב לי. לא רוצה שידור חוזר עם הבן שלי. אני מייחלת לאיזו תובנה או היגד שיעמיד אותי (לפחות חלקית) על טעותי. תודה.
עד כדי כך. יש אנשים שלא מפרגנים לאף אחד שום דבר. מאנשים כאלה אני מתרחקת. יש אנשים שמפרגנים לאחרים כל דבר בעולם - לאנשים כאלה אני מתקרבת. גם בקרב בני המשפחה - הן מצד בעלי והן מהצד שלי, מאוד מפרגנים. גם מודעים מאוד לקשיים הרגשיים שנלווים למחוננות של הילד, ויודעים את חבילת ההתמודדיות היומיומיות שלנו . אבל - באמת לא עשינו שום אבחון אי פעם שנתן כאילו תואר. אולי זה היה משנה משהו?