אז זה היום ?

לא ! ממש לא !

העצבים שלי. אני לא מוכנה שאף אחד כולל בן הזוג יתעסק לי עם הנקיון. תצחקו תצחקו אבל אין כמו ההרגשה של אחרי הניקיון ! כשהבית נקי הנפש נקיה.

נונה17

New member
אוי, אין לך שמץ של מושג

כמה אני שונאת לנקות. שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת לנקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא אכפת לי לעשות כביסה או לשטוף כלים או אפילו לנקות את הארגז של החתולות. אבל לשטוף רצפה? אלוהים ישמור. זה כמו עינוי סיני. אם בן הזוג שלי היה שונא לנקות כמוני, היינו בצרה צרורה.

לנקות זה לא רק רצפה

זה - אבק מכל מקום בבית כולל חומר לספות !!! חלונות שטיח מקרר אמבטיה ושרותים כולל חרסינות מטבח (הכלים כלולים בדיל) גז מיקרוגל תנור כביסה כיורים חלונות ובסוף בסוף רצפה העינוי הוא לעשות - הכיף הוא להינות אחר כך מההרגשה של בית נקי. כשהבית מלוכלך או יש כביסה לכבס או כלים בכיור - לא נעים לי .

נונה17

New member
גרמת לי לזכור למה אני כ"כ שונאת ../images/Emo13.gif

אני פשוט בלגניסטית איומה, מצידי שאפשר יהיה לדרוך על הרצפה וזה נחשב אצלי נקי. בן הזוג שלי הרבה יותר מסודר ממני ואני עושה מאמץ בשבילו. בארץ היתה לי עוזרת. כאן ויתרנו על התענוג אז אנחנו מנקים יחד בשבת בבוקר, יום יפה. אני עושה משטחים (די חפיף, לא יכולה יותר) ואז הוא מעיף אותי מהבית, שואב ושוטף. איזה כיף

יש לי עוזרת מעולה

שגם מתה עלי בנוסף לכל (לכי תביני). עוזרת זה א.ב. בעיני אפילו על חשבון דברים אחרים. גם ככה יש לי חיים אינטנסיביים ואני שונאת לנקות אז למה לסבול? חחחחח. תאמיני לי, ממש אבל ממש לא מעניין אותי מי ינקה לי, העיקר יהיה נקי. אין לי שום עניין בדבר הזה. מנקים כי צריך, ובטח שאין לי סיפוק מזה שאני ניקיתי...מקסימום כאבי גב. פעם הבאה שמוטי יתחרע על הפח שלי כאילו אני מחביאה שם סטייקים מידיום רייר אני אזמין אותך ותאמיני לי שגם את תרצי להרביץ לו.

שאבין

2 אפשרויות : או שיש לך מנקה בדמות עוזרת או בעלך/ בן זוגך
. או שרצוי שלא נבקר אצלך ?
אז תשמעי משהו. בזה הרגע ידי מריחים מסנו זוואל. ריח של נקי בבית. והכל במו ידינו. הרגשה נהדרת. תנסי. כדאי לך.

ואני עם השני חדרים וחצי

מנקה כבר מ - 8 בבוקר (עם הפסקת בישול לצהריים וארוחת צהריים עם בן הזוג ) ועדיין לא סיימתי. כל הכביסה התמלאה לי בחול והיינו צריכים לכבס הכל פעמיים !!!

אוסה

New member
אני מאוד אוהבת את הניקיונות של הבית

אוהבת את הריח של הניקיון . אני לא מסוגלת שמישהו ינקה לי את הבית מעדיפה במקום לקנות דברים (גם ככה פעם בשבוע ניקיון נראה לי מעט ני אוהבת לשטוף יום יום כל הסיפור הוא כשעה)

אוסה

New member
תאומים ....

וכן קטע האסטטיות והנקיון מאפיין מאוד את מזל תאומים

יש לי עוזרת ../images/Emo6.gif

ואני שונאת לעשות ספונג'ה (בעלי מעדיף ושונא לעשות דברים אחרים שלי לא אכפת) אני מאוד אוהבת ריח של נקי, פשוט שמישהו אחר מנקה. אני מסדרת, כביסות, כלים וטפו טפו טפו לא מסוכן פה.

למעלה