אז זה היום ?

אז זה היום ?../images/Emo39.gif

היום אתן נפגשות ? אז ככה: אני מקנאה ובאמת מצטערת שלא אוכל להכיר את הבנות הנפלאות שכאן. שאתן עוברות דירה קחו זאת בחשבון.
(יש מחיר לכל דבר). תהנו, תקשקשו ותביאו חוויות. כל טוב לכן.

דרור7

New member
יום נפלא לכולם../images/Emo141.gif

|נוסעת היום לכותל לבקש שנת בריאות שלווה ורוגע למשפחתי ולכל עם ישראל, ביום שני בלילה ביקרתי בצפת בפסטיבל הכלייזמרים ובדרך חזרה עברנו דרך עמוקה וכמובן שבקשתי ברכות לכל רווקות ישראל שימצאו זיווג מוצלח,פעם ראשונה שאני מבקרת בעמוקה, יש לי שבוע של ביקורים במקומות קדושים,הלוואי שיתגשמו משאלותיהן של כולם, אני אומרת שהחיים יפים והכל לטובה ומקווה להכירכן בשבוע הבא

שלא יהיו לך ספקות.

יש העושים כסף מכך. אפשר גם בדואר אם לא ידעת. ומכיון שנכנסתי לאתר שלהם אז כבר שלחתי

נונה17

New member
זה עובד!! זה בדוק...

כשהייתי בת 23 סבתא שלי ביקרה בכותל. אחר כך היא אמרה לי שהיא שמה שם פתק בשבילי. שאלתי מה הפתק (למרות שהתשובה היתה ברורה לי. רציתי לשמוע אותה אומרת את זה במפורש. אין על פולנים
). היא לא ממש ענתה לי... זה עבד. בחיי... 10 שנים אחר כך התחתנתי

אוסה

New member
אני לא מאמינה בזה

אני זוכרת שלפני שלוש וחצי שנים כשגילו להדר ז"ל את הלוקמיה היינו בכותל , שתי הבנות ביקשו לשים פתק וביקשו שהיא תחלים..... לפי ההודעה שכתבתי לפני כחודש את יכולה להבין שהיא נפטרה ... הלוואי שהייתי יכולה לכתוב שאני מאמינה ...

נונה17

New member
גם אני לא מאמינה בזה

ההודעה שלי היתה צינית
. אני בטוחה שסבתא שלי לא התכוונה שאני אתחתן רק בגיל 33... אני כן מאמינה בכך שלפעמים אמונה עוזרת לאנשים ונותנת להם כוח שיכול לגרום להם למנוף לשינוי בחייהם. לי אישית אין אמונה כזו, אבל לאלו שיש אולי זה עדיף.

אוסה

New member
מצטערת שמחקתי חלק מהשרשור

לא יכולתי לסבול שמספר הנייד שלך היה בהודעה...

אני לא עושה ספונג'ה

טפו טפו טפו. בחיים!!!!!!!!!! (נו טוב, כן כשהכלב שופך את הפח, אבל רק אחרי שאני מרביצה לו)

לא להרביץ לכלבים !!!

מי עושה אצלך ? אין לי תקציב לעוזרת , וגם אם היה לי - אין מצב שאכניס מישהי אחרת לנקות לי את הבית.......

חבל.יכול היה להיות לכן כייף.

אבל תהני בחופשתך. ועוזרת זה לא רק תקציב. זה סדר עדיפיות בין היתר. ואני לא מסוגלת לעוזרת. אולי פעם ,כעת no way .לא רוצה להתפשר ולא רוצה להיות מתוסכלת על ההוצאה והתוצאה.

אני נגד

לא יכולה שיכנסו לי לבית וישנו לי דברים. חוץ מזה שאף עוזרת לא תגיע למקומות שאני מגיעה. ואם הייתה לי אחת כזו היא הייתה מסכנה כי הייתי עומדת לה על הראש. או שהיא הייתה מרוויחה כי הייתי מזיזה אותה ועושה במקומה.

בדיוק כך.

זה מזכיר לי שהיה אצלי מנקה שחור. הייתי בבית עליתי לקומה השנייה ומה אני רואה. מורח את הכיור במטלית. וגם היה לי "אחלה" מנקה מגאנה. (הייתי חייבת .הייתי עם תאומים פיצים ובת קטנה ועבדתי משרה מלאה .ולא מתנצלת, רק מספרת). בקיצר ,ניקה שנה. אהבנו. לא בדקתי פינות. למי היה ראש עם תאומים פיצים. זרקו מישראל את כל האפריקאים. מה אני מגלה ? כאילו השואב שתמיד שהגעתי חיכה כאילו עבדו איתו. השקית הייתה חדשה ונקייה. (ולא שם חדשות כי לא ידע היכן ואיך). זהו. לא רוצה מנקים. אוכל אנקה טוב יותר פחות טוב, אך רק אני (ובעלי כמובן).

למעלה