אז וויניפג איט איז..
בוקר טוב לכולם.
אנחנו זוג +2 ילדים ו2 כלבים, בן זוגי הוא מהנדס אלקטרוניקה עם נסיון של 3 שנים נכון להיום.
אני בעלת תואר ראשון בקרימינולוגיה ונמצאת אחרי התאמנות ולפני מבחן לרישוי חוקרים פרטיים, בעלת נסיון בניהול פרוייקטים, ניהול משרד וחקירות של כ5 שנים.
פנינו לאחד מעו"ד העוסקים בהגירה על מנת להתחיל את התהליך.
התוכנית הגירה הכי הגיונית מבחינתנו היא וויניפג.
אין לנו משפחה או חברים כך שמדובר בלהתחיל מאפס.
להרבה מאוד מהשאלות שהיו לנו קיבלנו מענה משיטוטים באינטרנט אז אני לא פה בשביל זה.
למרות שתמיד אשמח לשמוע הערות, הארות ועצות.
הבנתי מהעו"ד שיש לפנינו תהליך של שנתיים עד שנתיים וחצי ואחריו יש לנו שנה להתארגן על עצמינו באופן סופי ולעבור.
אני מחפשת משפחות שנמצאות בתחילת התהליך, או בשלבים מתקדמים יותר להכרות (לא חילופי זוגות וכאלה)
נראה לי שכל התהליך יהיה נעים יותר כשאפשר לדבר ולשתף ולעזור אחד לשני.
אחלה יום
בוקר טוב לכולם.
אנחנו זוג +2 ילדים ו2 כלבים, בן זוגי הוא מהנדס אלקטרוניקה עם נסיון של 3 שנים נכון להיום.
אני בעלת תואר ראשון בקרימינולוגיה ונמצאת אחרי התאמנות ולפני מבחן לרישוי חוקרים פרטיים, בעלת נסיון בניהול פרוייקטים, ניהול משרד וחקירות של כ5 שנים.
פנינו לאחד מעו"ד העוסקים בהגירה על מנת להתחיל את התהליך.
התוכנית הגירה הכי הגיונית מבחינתנו היא וויניפג.
אין לנו משפחה או חברים כך שמדובר בלהתחיל מאפס.
להרבה מאוד מהשאלות שהיו לנו קיבלנו מענה משיטוטים באינטרנט אז אני לא פה בשביל זה.
למרות שתמיד אשמח לשמוע הערות, הארות ועצות.
הבנתי מהעו"ד שיש לפנינו תהליך של שנתיים עד שנתיים וחצי ואחריו יש לנו שנה להתארגן על עצמינו באופן סופי ולעבור.
אני מחפשת משפחות שנמצאות בתחילת התהליך, או בשלבים מתקדמים יותר להכרות (לא חילופי זוגות וכאלה)
נראה לי שכל התהליך יהיה נעים יותר כשאפשר לדבר ולשתף ולעזור אחד לשני.
אחלה יום