אז. וגם קצת היום...

stagadam

New member
אז. וגם קצת היום...

היום. היום זה שוב קרה... נזכרתי. וכרגיל, לא עשה לי טוב להיזכר... אתה יודע איך נזכרתי? רבתי עם ההורים. כן, ככה נזכרתי. נזכרתי שאז, לפני זמן שנראה כמעט כמו נצח, היתה מספיקה מריבה אחת כזו כדי לגרום לי לרוץ אליך בחזרה... אף פעם לא הצלחתי להסביר את זה, להבין את זה. להסביר את התחושה שהייתה לי באותם רגעים... חשבתי שאולי בעצם אני רצה אליך כדילהתנקם בהורים שלי, כי ידעתי שהם לא היו רוצים שאהיה איתך, אם הם היו יודעים עלינו, עלי ועליך... אבל לא. עכשיו אני מבינה שלא... קוראים לזה אהבה. קוראים לזה צורך בהגנה, בחום, בלדעת שאתה פה כדי להיות איתי, כדי לאהוב אותי. קוראים לזה במליון שמות, אבל לא"נקמה"... ואני זוכרת. הייתי מתקשרת, והיה נראה כאילו לך זה לא משנה, כאילו לא אכפת לך, כאילו אתה שומע ולא מקשיב. ואני, היה לי כל כך חשוב שתקשיב...היה לי כל כך חשוב לדעת שאכפת לך, שמעניין אותך מה שעובר עלי... זה לא היה נראה כך. זוכר את אותו יום שאמרתי לך שרציתי שניפגש אבל אתה לא יכולת?? זוכר?! כל כך הייתי צריכה אותך שם, כי היה לי רע, כל כך רע... סיפרתי לך על הסבא החולה שלי, וכמה שקשה לי לראות אותו במצב הזה... ואתה, חצי ישן, מגיב כאילו מתוך חוסר נעימות, כאילו הכרחתי אותך לדבר... אבל לא, רק רציתי שתקשיב...שתהיה שם. כל מה שרציתי זה רק להיות חשובה. להיות חלק מהחיים שלך... כי אתה היית כל החיים שלי באותה תקופה... כל מה שרציתי זה רק להיות חשובה...

ה מוזה

New member
../images/Emo41.gif

מישהו חכם אמר לי פעם "כולנו ילדים שתי שניות לפני שאשלייה מתנפצת..." החתימה שלך .... אשליות מתנפצות , מה שהתקיים בארץ ללא שם וללא זמן לפתע פתאום מתנגש לו עם המציאות ...ואלפי רסיסי אשליה ולב מתפזרים להם לכל עבר .. שתי שניות הן קו דק ושביר בין חלום ומציאות .. בסופו של דבר ילדים ,נופלים מקבלים מכה .. קמים שוב וממשיכים לרדוף להם אחרי פרפרי אשליות זוהרים בתוך תוכנו כולנו ילדים ..ואחרי שמתנפצת אשליה אנחנו קצת יותר ילדים גדולים שיודעים שאשליות לפעמים .. נשארות באותו מימד חסר שם וזמן ויש את אלו שיתנפצו .. אבל תמיד בפנים נשאר ילדים .. שרק רוצים .. להיות חשובים עבור מישהו אחד לפחות את חשובה - לעצמך ולמי שאת ומי שאינו רואה את הילדה שבך ..זו לפני שתי השניות לא ראוי לאהבה שבך ..
יש לי תחושה שסגרת מעגל במכתב הזה שלך .. בהצלחה ..

למעלה