אז השבוע למה הצבעתם?

tkuihehr

New member
אז השבוע למה הצבעתם?

glglz.msn.co.il מזכיר לכם להצביע, ליאורה, ההצעה שאם חסרים לך שירים אני מוסיף כמה עודפים משלי וההיפך עדיין בתוקף?

limors2

Well-known member
הפעם לא, כי הצלחתי!

בינלאומי: America - Razorlight Love you latley - Daniel Powter Welcome to the black parade - My chemical romance I don't feel like dancin' - The Scissors Sisters I don't need a man - The pussycat dolls ישראלי: המתוקות האחרונות - אריק ברמן אהבנו - איילה אינגדשט זאת שבמקומי - קרן פלס מוכרת לי מפעם - דין דין אביב תראי זה אני - סינרגיה ופתאום נזכרתי שמחר אהיה בבית למצעד כי יש לי חופש! אז אם למישהו בא שרשור מצעד, הצטרפו אלי

RJlake

New member
הוו מזמן לא הצבעתי

מצעד בינלואמי: Hurt - Christina Aguilera I don't feel like dancin' - The Scissors Sisters Keep holding on - Avril Lavigne Welcome to the black parade - My chemical romance When you were young - Killers מצעד ישראלי: אנצל - מוש בן ארי ונדמה שישוב - עידן יניב לפעמים אני מרגיש - סאבלימינל מארח את דיוויד ברוזה מוכרת לי מפעם - דין דין אביב תראי זה אני - סינרגיה

אושRתי

New member
../images/Emo11.gif

ולא ממש מצליחה להצביע שם אבל מה שרציתי זה המתוקות האחרונות - אריק ברמן זאת שבמקומי - קרן פלס מוכרת לי מפעם - דין דין אביב רגע לפני-אריק איינשטיין הראל סקעת- כל הציפורים-כי אין משהו נורמלי אחר. ותצביעו לאריק איינשטיין ברגע לפני

אושRתי

New member
לא ממש מזהה לי תכתובת

למרות שהיא כתובה נכון וכפי שצריך100% אומר לי שהיא לא חוקית משום מה

אושRתי

New member
בהחלט מוזר!

כי עובד לי לפעמים ולפעמים מופיע לי שהכתובת לא בסדר=\

ShukyD

New member
מצביע

ישראלי אנצל - מוש בן ארי זאת שבמקומי - קרן פלס מוכרת לי מפעם - דין דין אביב עיניים זרות - רונה קינן שקט - מורן קריתי בינלאומי Hurt - Christina Aguilera It's too late (remix) - Evermore & Dirty south Keep holding on - Avril Lavigne Rock this party - Bob Sinclar Welcome to the black parade - My chemical romance

:p

ביייייייינלאומי- Boten Anna - Basshunter America - Razorlight don't feel like dancin' - The Scissors Sisters I don't need a man - The pussycat dolls Love you latley - Daniel Powter ישראלי- המתוקות האחרונות - אריק ברמן אני צוחק איתך - משינה היא יודעת- נינט טייב המילים הכי יפות - שייגעצ תראי זה אני - סינרגיה

yhaa hi

New member
../images/Emo215.gifקרמבו

America - Razorlight Dead meat - Sean Lennon Love you latley - Daniel Powter Welcome to the black parade - My chemical romance Keep holding on - Avril Lavigne תראי זה אני - סינרגיה המתוקות האחרונות - אריק ברמן המילים הכי יפות - שייגעצ היא יודעת - נינט טייב עוף על כנפי הדמיון - פונץ'

Inbar789

New member
אני ^^../images/Emo103.gif

ישראלי: זאת שבמקומי - קרן פלס
תראי זה אני - סינרגיה בחוץ כבר יש סימנים של שקיעה - שי גבסו אני צוחק איתך - משינה כל הציפורים - הראל סקעת בינלאומי:

Inbar789

New member
שלח באמצע<<../images/Emo103.gif

בינלאומי: America - Razorlight Daydreamin' - Lupe Fiasco Hurt - Christina Aguilera Keep holding on - Avril Lavigne Welcome to the black parade - My chemical romance ישלי בדיוק 5

tkuihehr

New member
מדובר במצעד של השבוע הבא

הקדמתי קצת את השרשור, מקווה שלא התבלבלתם אפשר לתפוח עוד אחד ביום שני, במועד קרוב יותר למצעד...
: America - Razorlight Love you latley - Daniel Powter Welcome to the black parade - My chemical romance Que sera sera - Caetano Veloso Idon't feel like dancin' - The Scissors Sisters
אויש, הישראלי קשה: אני צוחק איתך - משינה זאת שבמקומי - קרן פלס תמיד איתך - תמי תראי זה אני - סינרגיה המתוקות האחרונות - אריק ברמן אבל פתיר,

limors2

Well-known member
אבל לתפוח עוד אחד זה לא טוב

כי ממילא אי אפשר להצביע יותר מאוחר מראשון בלילה, זה סתם מטעה אנשים ומבזבז את זמנם!

אני

את שיגעת - גבריאל בטלר
המתוקות האחרונות - אריק ברמן
לפעמים אני מרגיש - סאבלימינל מארח את דיוויד ברוזה
שקט - מורן קריתי
תראי זה אני - סינרגיה לאמני תאקט אני מצביע תמיד, כל השאר משתנים, לא יודע כתלות במה.
Call me when you’re sober - Evanescence
Hurt - Christina Aguilera
I don't feel like dancin' - The Scissors Sisters
Rock this party - Bob Sinclar
When you were young - Killers ואם אפשר, שאלה: איך שירים עוזבים את המצעד? זאת אומרת שהם כבר לא יופיעו ברשימה לדירוג חדש למרות ששבוע קודם הם דורגו במקום כלשהו.

limors2

Well-known member
מישהו שם מחליט להעזיב אותם

זה לא ברור כלכך
לפעמים שירים שעדיין רצים פתאום מוצאים!

Sweet Revenge

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

בינלאומי: Welcome to the black parade - My chemical romance It's too late (remix) - Evermore & Dirty south I don't need a man - The pussycat dolls Justin Timberlake - My love Lupe Fiasco - Daydreamin ישראלי: אריק ברמן- המתוקות האחרונות שייגעצ- המילים הכי יפות ונדמה שישוב- עידן יניב משינה- אני צוחק איתך נינט- היא יודעת

meshugait

New member
אוקיי

נראה לי השבוע יהיה לי יותר למה להצביע: ישראלי: המילים הכי יפות - שייגעצ המתוקות האחרונות - אריק ברמן זאת שבמקומי - קרן פלס תמיד איתך - תמי (וגם יהל הבן!) תראי זה אני - סינרגיה (כי שוב נגמר לי למה להצביע!-הפעם הצלחתי 4 ולא 3..) חצי מהשירים שהיו שם לא שמעתי אףפעם! בינלאומי: Dead meat - Sean Lennon Keep holding on - Avril Lavigne Like the wind - Vibe kings Patience - Take That Que sera sera - Caetano Veloso לזה לא היתה לי בעיה השבוע להצביע!!

למעלה