אז הקבלן נותן פנדור

אז הקבלן נותן פנדור

סה"כ 5 דלתות באיכות ועיצוב בסיסיים
אנחנו רוצים להוסיף דלת (לממ"ד) ועל הדרך לשדרג לדלתות נורמליות

האופציות שהם נתנו לנו הם או לשדרג לדלתות הכי איכותיות שלהם (פלוס קישוט פסי ניקל) בעלות כוללת של 13.5K (לטענתם עלות דלת בודדת כזו עולה כ 6000 ש"ח)
או לשדרג לדלתות איכותיות אך בעיצוב "ישן" ב11K.
(שתי האופציות אחרי זיכוי קבלן ועוד הנחה כלשהי)

נראה לנו שזה יקר מאוד ולכן שאלותנו:
1. עד כמה הדלתות של פנדור איכותיות \ עמידות (הם נותנים שנתיים אחריות טכנית ו3 שנים נגד מים)
2. אילו חברות אחרות נותנות דלתות איכותיות במחירים שפויים.
3. מהי עלות הגיונית לדלת איכותית?

אלי.

New member
אז הקבלן נותן פנדור

בימים שבריה"מ היתה סגורה ומנוטרת החליט יהודי מבוסטון שהוא נוסע לביקור שורשים ברוסיה. הוא רצה לשתף את קרוביו ברשמיו בעזרת מכתבים שישלח משם, ומכיוון שידע שאין סיכוי שמכתב שנשלח לארה"ב עם ביקורות יעבור את הצנזורה הרוסית, סגר עם הקרובים שהוא כבר יחרטט משהו במכתב, אבל: אם הוא שולח מכתב שכתוב בדיו כחולה אז הכל בסדר, ואם הוא כותב בדיו ירוקה - המצב לא ממש מזהיר.

אחרי שבועיים מגיע לקרובים בארה"ב מכתב. הם פותחים וקוראים: "במוסקבה הכל נפלא! השמש זורחת, האזרחים מחייכים, אפשר לעשות הכל באופן חופשי, אין צנזורה, אפשר לבקר את השלטון והמפלגה בקול, כל החנויות מפוצצות בכל טוב ואפשר למצוא כל מה שאפשר לחלום עליו, ורק דבר אחד קטן לא הצלחתי למצוא בכל חנויות מוסקבה - דיו ירוקה".

maliassaf

New member
אחותי הוסיפה דלת נוספת רגילה

אם הפתרון נראה לך תעדכן ואברר פרטים

מרי פופ

New member
מחירי הסחפות!

הכל מריח ממכירה ללקוחות קבלן שבויים.
קודם כל להזכיר בפורום פה את המילה פנדור, זה לפתוח את תיבת פנדור...ה.
חכה חכה, כמו שאומרים.

אני עובדת הרבה עם חמדיה והם בסדר גמור.

NB125

New member
עלות מופרזת עד לא הגיונית.

ראשית היו פה בעבר המון שרשורים על פנדור, וממש לא במובן החיובי.
תעשה חיפוש פנדור בפורום ותבין על מה מדובר..
שנית יש חברות מאוד איכותיות במחירים הרבה יותר שפויים.
המלצתי תמתינו עכשיו - תחליפו אח"כ.

יוספה 51

New member
אל תשקיעו. חבל על הכסף

תשארו בדלתות האלה ובהמשך תחליפו. כשהן תיגמרנה (תתקלפנה / תתחלנה לחרוק/ החיבור לקיר ייראה כמו השבר הסורי אפריקאי/ בטח יש עוד צרות, זה רק אחרי חצי שנה)

shtaz

New member
נשמע יקר

והזוי..לנו בפנדור שדרוג של הקבלן לדלת הכי מומלצת שלהם - הדגם החדש חסין מים ובגובה המשקוף ועוד כל מיני דברים חדישים מומלצים הוא הציע לי בעלות של 860 ש"ח לדלת..ל-4 דלתות...

היינו בפנדור בראשון לציון...
מוזר שלכם הציעו שדרוג ביותר מפי 4...

murfy

New member
מחירי השדרוג משתנים מפרויקט לפרויקט

כי זה תלוי בסנטדרט שהקבלן סגר עם הספק. אצלכם ההצעה לשדרוג באמת גבוהה כי כנראה שהסטנדרט שאתם מקבלים מהקבלן הוא לא כ"כ גבוה. וגם הספק כמובן מנסה לתפוס על זה טרמפ.
אם אחרים קיבלו מפנדור הצעת שדרוג יותר אטרקטיבית לאותן הדלתות סימן שהם מקבלים דלתות יקרות יותר מהקבלן, כך שזה ממש לא משנה לך איזה הצעות שדרוג קיבלו דיירים בפרויקטים אחרים כי כל קבלן סוגר עם פנדור משהו אחר.
אין ספק שההצעה שקיבלתם היא גבוהה, ואני לא הייתי משקיעה את הכסף בשדרוג של דלתות שהאיכות והשירותם שלהם ידועים לשמצה כאן בפורום.
לגבי המלצה לחברות אחרות, לא בטוח תוכל להביא ספק אחר עד טופס 4.

shtaz

New member
מצד אחד נשמע הגיוני

מצד שני...לא נראה לי הגיוני שהקבלן שלי נותן לנו דלתות במחיר זיכוי של יותר מפי 5 ממה שכל קבלן אחר נותן
יכול להיות הבדל של 500-1000 ש"ח..למרות שגם זה נשמע לי יקר בטח כי רוב הקבלנים נותנים למינטו כוורת או פלקסבורד, אבל הבדל של 4000 ש"ח?!???!?!?
זה לא מה שמסביר את ההבדל הקיצוני הזה

shtaz

New member
אין לי מושג

כיוון שלא התכוונתי לשדרג דרכם או לחכות לאחרי טופס 4, פשוט לקחתי את מה שהקבלן נותן, (שלנו אכן נדיב נותן פלקסורד ב-4 צבעים ומשקוף ישר...) וכשהדלתות שלהם יתבלו אוציא כסף אצל חברה עם שירות לקוחות ...

murfy

New member
הוא כתב שהם מוסיפים דלת לממד

שזה לבד עולה בפנדורה כמה אלפי ש"ח לדלת פשוטה (בדקתי).
לא יודעת איזה דלתות הציעו להם ,הכותב לא ציין את הדגם , אבל כנראה שמדובר בדגמים יותר יקרים ממה שהציעו לך.
אז הוספת דלת ממ"ד, דלתות מדגם הכיר יקר ועוד עם קישוט מניקל וזיכוי נמוך מקבלן - אולי כל זה ביחד יכול להסביר את הפער?
בכל אופן, אני מסכימה איתך שהמחיר שהציעו להם הוא מופקע בכל קנה מידה ואין שום דבר שיכול להצדיק אותו. אכן, שבויים של הקבלן.

shtaz

New member
אבל בלי קשר לממד

הוא כתב 6000 ש"ח לכל דלת...
וגם לנו הציעו את הדגם הכי חדיש ויקר שלהם..אמנם בלי צוהר וניקל אבל עדיין לנו הציעו 860 ש"ח לדלת ולו 6000..כמה עולה תוספת ניקל וצוהר עוד 2000-3000 ש"ח נגיד...בהגזמה...זה עדיין לא 6000 ש"ח..רק 4000...
או שלא הבנתי והוא התכוון 6000 לכל הדלתות למעט הממד?!?

הכוונה היא 6000 עלות לדלת

עבור לקוח "רגיל"

לנו יוצא בסוף בערך 2000 ש"ח לשדרוג כל דלת מה5 המקוריות +3500 שח להוספת הדלת השישית

murfy

New member
6000 זו לא הייתה הצעה, זה היה בלוף

כדי לתת להם הרגשה טובה שהם קיבלו הנחה. אז אמרו להם שללקוח רגיל דלת כזו עולה 6000 ש"ח והציעו להם "רק" 13500 ש"ח עבור 6 דלתות שזה יוצא אלפיים ומשהו ש"ח לדלת "במקום" 6000.

shtaz

New member
ועם חברה כזו כדאי לעשות עסקים?

בכל מקרה גם 2000 ומשהו ש"ח לאותה דלת שהציעו לי ב-860 ש"ח זה הבדל מטורף, לפחות בעיני...

murfy

New member
את בטוחה שזו בדיוק אותה דלת ואותו משקוף?

אם כך ,זה באמת הבדל מטורף.

shtaz

New member
לפי מה שה"אביר" כתב

כן אני בטוחה שזו אותה דלת שהציעו לנו

אני לא יודעת מה הקבלן שלהם נותן אבל זו ההצעה שקיבלתי מהם, אולי באמת שלנו נותן יותר ולכן הזיכוי שלו גבוהה יותר...
בכל מקרה המסקנה היא כמו בכל ענף הבניה והשיפוץ כנראה..שכדאי לעשות השוואות מחירים לפני קבלת ההחלטות כי ההבדל בין לקוח ולקוח הם עצומים...

למעלה