אז הנה התוצאה... כמובן (איך לא?!) נמו!!! זה ניסיון ראשון, למדתי המון!- יהיו עוד- אני בטוחה!!!
A anat15 New member 21/4/04 #1 אז הנה התוצאה... כמובן (איך לא?!) נמו!!! זה ניסיון ראשון, למדתי המון!- יהיו עוד- אני בטוחה!!!
A anat15 New member 21/4/04 #2 ושאלה: כאשר עושים עוגה גדולה, על מה אפשר להניח אותה? (הנייר אלומיניום לא ממש מתאים פה, לדעתי)
ג גוזרת מפיות New member 21/4/04 #3 יצא יופי ../images/Emo13.gif נסיון ראשון מוצלח מאוד במקום נייר האלומיניום מתחת לעוגה את יכולה לשים "דוילים" - מפיות תחרה מנייר שמניחים מתחת לעוגות
יצא יופי ../images/Emo13.gif נסיון ראשון מוצלח מאוד במקום נייר האלומיניום מתחת לעוגה את יכולה לשים "דוילים" - מפיות תחרה מנייר שמניחים מתחת לעוגות
A anat15 New member 21/4/04 #4 יש כאלו גם ענקיות?! הפלטה שמתחת היתה ממש גדולה, שאפילו רוחב נייר האלומיניום לא הספיק לה.
T t a l talim New member 21/4/04 #6 ענת, עוגה מקסימה! ורעיונות למשטח- - לצפות את המישטח בניירלא סופג בצבע מתאים- טפט דביק צבעוני וכו'. - לצפות את המישטח בבצק סוכר בצבע מתאים. אין צורך לצפות את כל המשטח, אלא רק את השוליים שלו.
ענת, עוגה מקסימה! ורעיונות למשטח- - לצפות את המישטח בניירלא סופג בצבע מתאים- טפט דביק צבעוני וכו'. - לצפות את המישטח בבצק סוכר בצבע מתאים. אין צורך לצפות את כל המשטח, אלא רק את השוליים שלו.