אז הנה אני

אז הנה אני

עשיתי את זה עשיתי בעצם כל מה שתכננתי עשיתי פסיכומטרי,למרות שהיה קשה,והיה בודד,והיה עוד מיליון דברים,אבל עשיתי את זה. טסתי לחו"ל,בלי אמא.. שבוע שלם,שהייתי לגמרי בלי אמא שלי,למרות התלות שלי בה הייתי עם דודה ובעלה,אנשים שאני לא הכי מכירה,אבל הצלחתי הייתי וראיתי,ועשיתי,ודיברתי (אמנם לא הרבה),ושאלתי וראיתי איפה נולדתי והצלחתי להגיד מה אני רוצה,רב הזמן וישנתי,ולא פחדתי,והרגשתי די טוב רב הזמן והיה טוב באמת טוב והצלחתי,הצלחתי במשהו שרציתי הגשמתי חלום והוכחתי לעצמי שאני יכולה כמעט הכל וטסתי לבד לבד לבד לבד בחזרה וגם בזה הסתדרתי וגם פה הצלחתי ואני גאה בי,באמת גאה בי שהצלחתי,ועשיתי,ולבד השמיים הם הגבול.. והרגשתי רצויה,ואנשים שמחו לראות אותי וחזרתי היום בלילה הבייתה טוב גם לחזור ועכשיו,מרגישה בודדה כאילו אני יכולה כמעט הכל אבל את הדבר הכי חשוב אני לא יכולה אני לבד,אני בודדה,אין לי כמעט אף אחד המשפחה,כרגע עסוקים ולא יכולים לבוא,וזה עשה לי את ההרגשה החזקה הזאת של הבדידות.כאילו אני לא חשובה להם. וחוץ ממשפחה? אין לי אף אחד.. אנשים וירטואלים,שאין לי מושג עד כמה אני חשובה להם אם בכלל וגם הם לא פה ומרגישה בודדה לא הרגשתי בודדה במיוחד כמעט כל השבוע חוץ מפעם אחת במיוחד,שדיברתי עם אמא שלי וזה עבר רב הזמן היינו עסוקים,ולא הייתי לבד כמעט לרגע,אז לא הרגשתי בודדה ועכשיו עצוב שאני כל כך בודדה לחזור למציאות של הבדידות אז כן גאה בי,ושמחה,ומאמינה בי הרבה יותר,מאמינה שאני יכולה. אבל לא מאמינה שאני לא אהיה לבד אי פעם וזה מה שכל כך כואב אז יש שמחה,ויש גם עצב בלב הלוואי וגם בזה אני אצליח.בחיים האלה..

adam33

New member
בודדה

קראתי מה שכתבת ואמרתי לעצמי שהדרך קודם לקראת "האור" זה לחשוב בכיוון "האור".. זאת אומרת קודם כל להחליף את הניק שאת כל כך אוהבת אבל מזהה עם השם שלו וכך גם חושבת.. אני בטוח שאת מלאת שמחה ויש בך המון המון אוצר בלום של דברים שאחרים חלמו בכלל להתחיל ולעשות... נכון ההתחלה היא הכי קשה במיוחד כשחוזרים מחו"ל.. ואספר לך משהו.. לפני שנים רציתי לפתוח עסק בחו"ל...עשיתי הכל ובשניה האחרונה זה לא יצא לפועל.. ואז חזרתי לארץ..והנחיתה היתה קשה כי היא היתה טעונה ..כאילו לעשות הכל מחדש למרות שהיתה לי עבודה וכוליי... זה שאתה פתאום חוזר ומצפה שבעצם יקבלו אותך בזרועות פתוחות ואחרי השניה הראשנה אתה מרגיש בודד... אבל לכולנו יש את זה מי יותר ומי פחות.. אנחנו אלה שבונים את עצמנו ואנחנו אלה שנחליט האם אנחנו יכולים לעבור כל מכשול או איין.. ולעבור מכשול זה לא קל כי כשאתה מול המחשב זה קל לכתוב ואת זו בעצם שצריכה לעבור את הכל.. לכן תרימי את הראש..אני בטוח שדברים ישתנו ..ואני בטוח שאת חשובה מאוד לאנשים מסויימים.. בהצלחה..

natalyv1985

New member
מה דעתך על הניק החדש?

אז הנה החלפתי אבל נראה לי שלא בדיוק הבנת וחשבת על דברים שונים לגמרי אבל תודה על התגובה

adam33

New member
ברשותך

זה המעט ש"נדבת" לי איני מכיר את הכל..מודה..

מזל טוב../images/Emo140.gif

שמחה לשמוע שעשית משהו למען עצמך, שפרחת מהקן, מהסינר של אמא והגשמת חלום. לגביי הבדידות, מבינה אותך לגמריי. לפני שלושה חודשים חזרתי מטיול בארה"ב, הייתי מוקפת שם במשפחה, חברים, ביליתי נהדר, לא היה לי רגע אחד של בדידות. חזרתי לארץ, לשיגרה, וכבר לא הייתי מוקפת בחברה, זה היה קשה, אחרי שמרגלים להיות מוקפים בכ"כ הרבה אנשים ולהיות עסוקים ופתאום אין את זה. תצאי, תבלי, תעשי חיים, תעסיקי את עצמך במשהו, לא תמיד אנחנו מוקפים ברנשים ולא תמיד לכולם יש זמן בשבילנו...

למעלה