אז הנה אני כאן...

אז הנה אני כאן...

שלום לכולם! אני נשוי, רגע לפני הפירוק הסופי של החבילה (ממש ללא קשר להיותי כאן) ופתאום, בחודשים האחרונים, אני מוצא את עצמי מפנטז יותר ויותר על יחסים עם גברים. אולי זה אמיתי, אולי זה רק שלב, אבל עד שלא אנסה, לא אדע, נכון..? מה אתכם? מישהו היה במצבי? תמיד הייתי סטרייט לחלוטין. גברים לא משכו אותי בשום צורה, אולי פשוט כי לא היה חסר לי סקס? עכשיו אני מגלה את עצמי חושב יותר על גברים מעל נשים. מצד שני, אני נמשך לגברים מאוד ספציפיים, ולא לגברים בכלל, בעוד שאצל נשים אני נמשך לכולן, ללא הבדל דת, גזע ומין. אם בא לכם לשתף, לייעץ וכו', אשמח לשמוע. אם בא לכם ליצור קשר בפרטי, לא תשמעו ממני התנגדות...

SSAAMMEEYY

New member
ברוך הבא !

שלום לך מזל טוב על הגילוי החדש נראה שאתה דיי שלם עם מה שאתה אומר, אז מה כבר נשאר להגיד? הרבה אנשים מגלים קצת מאוחר שיש להם משיכה גם לבנים. ככה שפחות סקס או יותר סקס לא ממש ישנו את ההגדרה המינית שלך. נשמח ליעץ ולשתף :) על ה"תקופות" כבר שמעת?

Blackice

New member
ב"תקופות",

איתי מתייחס לעובדה שהרבה ביסקסואלים לא חווים את המשיכה שלהם לשני המינים באופן שווה כל הזמן. חלק מהביסקסואלים עוברים לסירוגין תקופות שבהם הם יותר מעוניינים במין אחד, ותקופות שבהם הם יותר מעוניינים במין האחר.

טוב, ברור באיזו תקופה אני כרגע...

אני יכול להזדהות עם התיאוריה הזו, אגב.

sutul

New member
ברוך הבא.. קבל לא פרח אלא תפרחת שלמה../images/Emo143.gif

אין לי הרבה להגיד אני חושב שכמו איתי אני גם רואה שהשלמת עם הרבה דברים שיש כאן אנשים שלא ישנים בלילה בגללהם פרוק החבילה שלעצמו אינו קל והקבלה להבנה של המיניות אמיתית שלנו המיניות שלנו כמו שכבר הבנתה אינה דבר של שחור או לבן אלא נקודות שונות בסקלה הנעה בין סטרייט להומוסקסואל והיכן שכל אחד מאיתנו ממוקם על הסקלה יקבע כמה הוא ימשך לכל אחד מהמינים אני בדומה לך נמשך לנשים הרבה יותר מאשר לגברים.. אז פה ושם מעט הרגשתי משיכה לגוף הגברי אבל זה היה כל כך אפסי שלא ייחסתי לזה חשיבות עד שהתאהבתי בבחור ואז הכל התבהר והתבלגן לי בו זמנית אני קצת מתקשה להאמין שאתה נמשך לכללללל הבנות יש לך מגוון רחב יותר של דברים שאתה נמשך להן באישה מאשר בגבר אני בטוח שיש נשים שלא יעשו לך את זה נ.ב. הסקלה הזאתי היא התאוריה של אלפרד קינסלי זה רשום כאן ובויקיפדיה על זה אבל פשוט לא רציתי להפר את הזכויותץ יוצרים והקיניין הרוחני של ארז מנהל הפורום הנכבד

Blackice

New member
על נסיון ונטיות מיניות

יש כאלו שיגידו- כן, כדאי לנסות בשביל לדעת. אני חושב שנסיון יכול לעזור לך לגבש את הזהות- אבל הוא לא מה שיקבע אותה, ואפשר גם בלעדיו. אני לא צריך לנסות לשכב עם כבשים כדי לדעת שאני לא נמשך לכבשים. מצד שני, לא שכבתי עם 99.99% מהאנשים שאני נמשך אליהם, וזה לא מפריע לי לדעת שאני נמשך אליהם. אני בהחלט מתחבר למשיכה השונה שלך לגברים ונשים, כי גם אצלי זה מאוד דומה. הייתי אומר שאני יכול להמשך לרוב הנשים שאני פוגש, במידה זו או אחרת. אבל כלפי גברים, יש לי טעם מאוד בררני ואני נמשך רק לחלק קטן (אם כי בעוצמה לא פחותה), ויש בנים שאני פשוט לא נמשך אליהם. גם קראתי מתישהו טור של בחור ביסקסואל שמתאר משהו דומה.. אז אנחנו לא לבד בזה
ארז

למעלה