אז המפגש.

אני../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

אממ שני סקצ'בוקים(-_-) קלמר וכאלה כסף צילום ל הציור קיר (הבטחתי למעייןP:) וזהו אני חושבתP:

MorningGlory

New member
הממ....-.-

מביאה תיק, כסף, אמ פי, כרטיסי רכבתP:, פנקס אולי, עט, ספר[?] אין לי מושג מה אני לובשת, אני עייפה מידי כרגע;;

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאת באה../images/Emo2.gif

טוב אנחנו צריכות לתאם והכל>> תתחברי למסנגר=]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני באה בסוףD":!

מביאה- MP3 פלאפון אממ ציורים, לא שמישו באמת רצה לראות אותם פעם קודמת|חבול\|PPPP: אולי אני אכין מכתבים אם יהיה לי זמןP: הייתי מביאה מתנות...אבל אין לי כסף=( תיר כמובן>.<" כסף^.^|נקווה|
ואת עצמיDDDDDDD::: לובשת- מכנסיים שחורות עד לברך[חדשות מTNT^.^] וחולצה..אין יל מושג..=( אולסטאר[די חדשות><"] וגרביים פסים שחור ורוד
את השיער שליD": ו.ו.. תחתונים..נראה לי
XD P:

broken winges

New member
יאאאאאאאאאא מתה עלייך!! ונועה

בסוף אחרי הכל אני כן אסע ברכבת של ראשון אז אולי ניפגש. אני אהיה עם אחותי,אבא שלי ואח שלי הקטן(בן 5 :]) איך אני אוהבת אתכן. מזל ששכנעת אותי לבוא אחרת נראלי שדווקא הייתי מצטערת.

חח דיי אז תחליטי!../images/Emo54.gif

אני צריכה לדעת אם לנסוע עם אבא לעבודה ואז משם לעזריאלי או איתך ברכבת..

broken winges

New member
אני כן אבל אם יהיה שינוי פתאומי או

משהו אז אני לא רוצה להבריז לך או להפתיע אותך. אבל נכון לעכשיו אני נוסעת ברכבת. אבל אצלנו הכל פתוח עד הדקה ה-90 אז עדיף שתסעי עם אבא שלך :]

Blue Pencil

New member
בעיקרון אני באה,

צריך רק לברר אם אמאבא יוכלו להקפיץ אותי לקניון/לרכבת.
המ. אני רוצה לבוא עם סוויטשירט אלמוג.
אבל עוד לא היה טיול, ככה שהסוויטשירט לא אצלי.P: אני אבוא עם מכנסיים ארוכים/ג'ינס שלושתרבע, חולצה קצרה, ובטח סוויטשירט ענק ומעפן. אהאה. והאולסטאר פסים שלי.! *כסף *פלאפון של אח שלי *עטים *דפים *טופי? *מצלמה *בטריות

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאני אהיה שם :]

לא יודעת מה אני מביאה או לובשת. נראה כבר. מישהי בכלל רוצה שאני אהיה שם? עדיין לא הרבה מכירות אותי

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifטוב החלטתי P:

אני אלבש חצאית כפלים אפורה, עם גרביוני רשת עד הברכיים, אולסטאר אדומות וחולצה קרועה של פאזה מורגנה P:

Mrs Johnny depp

New member
אם אני באה

אני מביאה: *פלאפון *תיק פקאצתי שאני תפרתי אבל לא בטוח *כסף *אייפוד [לא בטוח] *מחברת ועטים או משהו *נמ. לא יודעת, מה עוד אפשר להביא?
לובשת? אין לי מושג. אולי ג'ינס ומעל זה חצאית סקוטיתD: זה מאגניב. אבל אתן לא ראיתן אותי עם שיער אדום
עכשיו הוא כבר דהה, הוא לא ממש אדום.

אוףף=[[

לא באהה.. תהנו הכי בעולםם. ותזכירוו אותי כל הזמןןן ותקנו בועות אכילות ואז שוב תזכרו בי=]] ויהיה לי עצוב לא לבוא למפגש.. אבל אני לא יכולה פעמיים=[ אוףף ביאסתם אותי לגמריי לא נורא.. בחופש הגדול אני אבוא ל-2 המפגשים=]

למעלה