אז, היי?

זה טבעי שתרגיש כך בשלב זה של חייך

אולי באמת זה רעיון טוב, לטייל קצת בעולם...לנקות את הראש,לעשות reset לחיים. זה בדיוק הזמן, עכשיו כשאתה צעיר ונטול דאגות, לא?
ואם לא בא לך לגמרי לבד תמיד אפשר לחפש שותף/ה דרך האינטרנט.

הקבUע

New member
היי

התכוונתי שהתחושה שלי היא יותר בהיבט של "לברוח מהכל". דבר שהוא לא נכון (לפי מח רציונלי).
כל הקטע של הטיול הגדול אחרי הצבא לא קסם לי... אני מניח שזה חלק מהאדישות הכללית שלי... אני פשוט לא מוצא בזה יותר מדי... תשוקה.
אני מרגיש כאילו מה שחסר לי עכשיו זה להכיר אנשים חדשים. זה הדבר היחיד שמרגש אותי.
בא לי להגיע למקום חדש, עם אנשים חדשים, להתחיל מדף חלק.

ברוך הבא קבוע!

אגב ראיתי שכתבת פה מילה או שניים.
אם זה מעניין אותך צפוי ב"ה שבוע הבא מפגש ראשון.אל תרגיש לא נעים תוכל לבוא.גם ככה אף אחד לא מכיר פה אחד את השני למעט שיחות בפורום.
זו תהיה חשיפה ראשונה שלך,וגם של חברי הפורום וגם שלי.

coffe to go1

New member
ברוך הבא

קראתי את השרשור וכל העצות שקיבלת כאן יכולות לעזור לך, לפי מה שכתבת אני מבינה שאתה מתאר מצב שנאבדה לך השמחת חיים, שהראש שלך מלא בשאלות ותהיות ללא תשובות, שאתה לא מוצא את עצמך ואין לך מושג מה אתה רוצה לעשות עם עצמך, שאתה לא מוצא את עצמך בחברת אנשים שמעניינים אותך ואולי גם אנשים שתוכל לשתף אותם במה שעובר עליך ויתנו לך מענה או אוזן קשבת... אז קודם כל אתה יכול להעודד כי כולם עוברים את השלבים האלה בחיים וצר לי לאכזב אותך אבל אתה לא כל - יכול , אתה לא חסין לאכזבות וכישלונות, אלה הם החיים והם יביאו איתם עוד הרבה מצבים ו"מבחנים" שתצטרך להתמודד איתם. העצות שלי אליך: 1.אתה יכול ללכת להעזר באיש מקצוע ולשוחח עימו על מה שאתה עובר ומרגיש ( טיפ קטן: שאין תיאבון והאוכל כאילו חסר טעם זה יכול להצביע על דיכאון וכנ"ל גם איבוד חשק לדברים שבעבר שימחו אותך.. תבדוק את זה). 2. שאני הייתי במצב דומה לזה (שהייתי צעירה ובלי התחייבויות) לקחתי את עצמי וטסתי הכי רחוק שיכלתי לבד , זה היה מפחיד בהתחלה אבל אני יכולה להגיד לך שזו הייתה חוויה שלמדתי על עצמי המון זו תקופה שתישאר איתי לנצח וזו הייתה תקופה מדהימה שלא חשבתי שאני מסוגלת לעשות לבד בקיצור ממליצה לך מעומק ליבי לא לשלול טיול עם עצמך למקום שלא חשבת שתגיע אליו(אני לא מדברת על הטיולים הסטנדרטים של אחרי הצבא..) 3. תנסה להיפתח לתחומים חדשים שאולי יציתו בך את האש שנכבתה. 4. תמשיך לכתוב פה , לשתף, להגיב.
ברוך הבא מקווה שקצת עזרתי

פריאל12

New member
הקבוע, ברוך הבא

אני מצטרפת לשאר בתקווה שתמצא כאן מקום, ואולי גם תחוש פחות בודד...

למעלה