אז היי

aliceX

New member
אז היי

אני אליס בת 17 וחצי מהמרכז. וואו איזו פתיחה משעממת, בכל אופן, הגעתי לפה כיוון שבחיפושיי אחר ידידים נורמאלים דיי כשל ונפלתי קורבן לגברים דיי... מבוגרים. אני טראנסקסואלית צעירה חיה כבחורה כבר שנה עם תמיכה מלאה מהמשפחה חברים והבצפר. זאת אני בכלליות חח אני אוהבת לבלות עם חברים לא ממש משנה איפה, ממ ואין עוד הרבה מה לספר. אה, ואני סטרייטית XD ואמרו לי שאתם סטרייטפרנדלי וטרנספרנדלי חח אשמח להכיר פה גברים נשים לא גברים לא נשים וגם וגם ^^ מכל הסוגים והמינים D: אז.. כן, היי :)

orald

New member
שלום, אליס, הגיע הזמן.

כולי עדיין בתקווה שיום אחד תשני את נטייתך ותכללי בה נשים חמודות ונפלאות כמוני...עדיף עוד כחצי שנה, אחרי שיעבור התאריך שבו עדיין יזרקו אותי לכלא בגלל זה.
אז...ברוכה הבאה, מהממת!

aliceX

New member
הו ורד 3>

את יודעת שאני מתה עליך! בואי למיטה *גבות* תודה D:

CameronLine

New member
שכחת לומר שאני גררתי אותך :p

ברוכה הבאה יקירה 3> ורד, תרגיעי!

aliceX

New member
חחח תהיה צנוע!

אבל כן... קמרון הביא אותי הנה ^^ ולמה שתרגע? אנחנו זוג משמיים D:

Kutaly

New member
אז היי גם לך

וברוכה הבאה וזה...
ואני אשתדל לשמור שלא תפלי קרבן, אפילו שאני גבר ומבוגר ממך ב... קצת

orald

New member
מבחינתי זה לא עניין מצחיק כל כך...

מי שיעשה ממנה קורבן יהפוך לקורבן בעצמו.

Kutaly

New member
יפה לך להיות מגוננת.

אני מקנא באליס, אף פעם לא היו לי חברים ששמרו עלי ככה

aliceX

New member
תודה :)

ואני אשתדל שלא ליפול קורבן א...ליך? חח בכל אופן תמיד אפשר להיות ידידים ^^ נעים להכיר :)

aliceX

New member
היי :)

ואני אשמור שלא אפול קורבן א.....ליך? לא סתם חח תמיד אפשר להיות ידידים D: נעים להכיר :) ואני מקווה שהפעם התגובה לא תעלם כי כבר כתבתי אותה פעמיים

PurpleFilth

New member
ברוכה הבאה

נעים מאוד. אני זוהמה ואני סוטה מטונפת. משתדלת להיות פרינדלי למי שלא מעפן/ה. עד כה את נראית בסדר :)

aliceX

New member
עברתי סלקציה D:

נחמד להכיר אותך, זוהמה וסוטה מטונפת . מקווה שאני מספיק מגניבה בשבילך ;) נעים להכיררררר :)

PurpleFilth

New member
מגניבה לגמרי =]

אני בעצמי די חננה, להיות מגניבה זה לא כזה רף גבוה בשבילי...
כשדברתי על א/נשים מעפנות/ים, התכוונתי לביפובים/ות, להטקפוביות/ים, מיזוגנים/ות, גזעניות/ים, וכו... ובטח שאני אתן לכל אחד/ת להנות מהספק עד שיוכיחו לי אחרת...

iliuha18

New member
היי מאמי חמודה.

אשמח להכירך לכל סוג קשר שתרצי :) סקייפ - crashed _star

iliuha18

New member
היי מאמי חמודה.

אשמח להכירך לכל סוג קשר שתרצי :) סקייפ - crashed _star

למעלה