אז בUBISOFT טענו שWATCH DOGS...

Vegabond

New member
הם הציגו טקסטורות מפורטות יותר, תאורה טובה..

יותר ואפקטים טובים יותר ממה שסביר להניח שהם התכוונו להכניס להמשחק עוד לפני E3 2012. הם נתנו מידע כוזב, שיקרו במילים אחרות. זה לא משנה עד כמה גדול השקר, שקר הוא שקר.

evilplate

New member
ברור שזה משנה עד כמה גדול השקר

משפט מוזר, אם גבר משקר לחברה שלו שהוא עבד למרות שהעדיף לראות כדורגל זה כמו שישקר לה שהיא אהבתו היחידה למרות שבוגד בה על ימין ועל שמאל?

גישה קצת מוזרה השחור והלבן הזה, יש שקרים גדולים כמו הדוגמא המצוינת שהביא לך מגלומניאק עם הקינקט שהיה בלוף טוטאלי ללא אחיזה במציאות ויש שקרים קטנים יותר שחברה עושה כדי למכור לך הייפ בדומה ל WD שסכ"ה קיבל שנמוך גראפי (ועדיין לרוב נראה סבבה) ושמר על הגיימפליי והמשחק שהבטיחו, במיוחד שכבר כמה חודשים טובים הם מציגים לך את הגרסה המשונמכת, איך אפשר להשוות בכלל?

כל העסק פה יצא מפרופורציה, כאילו יובי החברה הראשונה שבונה VERTICAL SLICE שקצת מייפה את המציאות, היא הרבה פחות גרועה ממה שעשה קן לוין עם ביושוק אינפיניט שהציג דמו גיימפליי שאולי הגשים עשירית מהחזון שלו או ALIENS האחרון שהציג דמו גיימפליי עם גראפיקה וגיימפליי שכל קשר ביניהם לגרסה הסופית מקרי בהחלט, ממשחק יפהיפה הוא הפך למכוער וקטעי גיימפליי מסעירים עם AI מעולה נמחקו כלא היו לעומת WD שממשחק יפהיפה הפך לנאה מאוד ושמר על כל עקרונות הגיימפליי שלו.
ואני יכול לחפש לך עוד לא מעט דוגמאות כאלו שהן הרבה יותר קיצוניות מ WD, מספיק עם ההסחפות הזו, על ביושוק ועל TLOU (שאני מת עליו) לא נטפלו עשירית ממה שעושים ל WD למרות שהשקר שלהם היה חמור יותר ( TLOU הציג AI מדהים ומושלם שהיה שנות דור מעל מה שהכרנו בעולם המשחקים וגם ממה שקיבלנו בפועל) ומה לגבי HL2 ו VALVE הקדושה שחירטטה ברמות מטורפות עם ההדגמה של HL2 בזמנו שהיתה כולה שקרית?
שלא לדבר על EA שמשקרת כל שני וחמישי עם גיימפליים מפוברקים גראפית שאנשים לא נטפלים אליהם מרוב שהם כל כך שקריים ושקופים, ראית פעם איך נראה ה"גיימפליי" של מאדן 2005 לטענת EA?
זה לא היה שנמוך, זה היה CGI לעומת גראפיקה שנראית 15 שנה אחורה בהשוואה.

WD ילד צופים תמים לעומת מה שהולך בתעשייה הזו, אבל משום מה הוא זוכה להכי הרבה בכיינות.

Vegabond

New member
זה עניין של תפיסת עולם ועל זה אני לא...

מעוניין לדבר.

statrix

New member
אתה צודק זה לא סתם שקר הונאה ...

http://he.wikipedia.org/wiki/הונאה

''קבלת תשלום עבור סחורות שמעולם לא הייתה כוונה (או יכולת) לספקן.''

תכלס המשחק לא כזה גרוע הוא פשוט ממוצע ולא אדיר כמו שהוצג בתערוכה ...

evilplate

New member
ואם הגראפיקה היתה זהה הוא היה הופך לאדיר?

מה הקשר בכלל?
זה היה מוסיף כמובן, אבל בסופו של דבר היית מקבל את אותו הגיימפליי ככה או ככה, מהבחינה הזו לא השתנה המשחק וזה לא שבדמו ב E3 המכניקה היתה עמוקה ומהפכנית והראו לך דברים מדהימים שיכלת לעשות ובמשחק המלא התברר שזה בלוף.

בסופו של דבר זה משחק עולם פתוח של יובי וזה תמיד יועד להיות כמו שהוא עכשיו, יש להם איזו פילוספיית פיתוח או עיצוב כשזה בא למשחקים כאלו ואין קשר אם הם נראים גראפית כמו בחשיפה או לא.

אז אם הביקורות כלפי המשחק נגיד זה סיפור רע, מכניקת האקינג לא מספיק מפותחת, משימות לא מספיק מגוונות וכו' (תתפלא, גראפיקה זה הסעיף האחרון שמפריע למבקרים) אז הגראפיקה לא היתה ממש משנה את זה, ואלו אספקטים שדמו ב E3 לא יכול להעביר לך, במיוחד בעולם פתוח מורכב עם המון תוכן, ככה שלא היה שקר מהותי ממש מבחינת "סחורה" שלא סיפקו.

מאה אחוז

ברגע שאני ראיתי כמה טוב המשחק רץ על הPS4

לא יכולתי שלא לסלוח ליוביסופט על השנמוך, אולי גם זו היתה ההחלטה העדיפה כרגע, מבחינת גיימפלי, מנגד יוביסופט כן הבטיחו הרים וגבעות מבחינת גיימפלי שהם לא קיימו ואני יכול לקשר לריאיונות של זה, אני מדבר בעיקר מבחינת ההאקינג והעושר של העולם.

evilplate

New member
אתה יודע שלאף אחד לא אכפת מראיונות

כל המתלוננים מתבססים נטו על הסרטון ההוא, יכול להיות שהגזימו בראיונות אבל אתה יכול לאמר שיש הרבה מפתחים שלא עושים את זה?

סכ״ה בדמו של E3 יש את אותו האקינג ועושר של עולם, הוא לא מכר משהו שלא קיבלנו חוץ מגראפיקה קצת משודרגת יותר, כאמור הבאתי מיליון דוגמאות לסרטונים וטריילרים שהיו חמורים הרבה יותר מבחינת הטעייה ולא זכו למאית מהרעש.

אבל בתכל׳ס בסופו של דבר זה סכ״ה מיעוט די קולני באינטרנט שגורם לך לחשוב שיצא פה משחק קטסטרופה ששייך לימי ה 16 ביט, במציאות הוא מוכר בצורה פסיכית יותר מכל משחק אחר של יובי וכנראה המותג החדש הכי גדול בהסטורייה פחות או יותר, לא חושב שיובי מתרגשת.

באופן אישי אני חושב במיוחד לקראת E3 שכולם צריכים לזכור שמדובר בסופו של דבר בכלי להעצמת הייפ וחייבים לקחת כל סרטון וטריילר שנראה שם בעירבון מוגבל עם פוטנציאל ממשי לזכות לשנמוך בגיימפליי ו/או בגראפיקה, בין אם זו יובי או כל אחת אחרת.

מסכים עם הכל

ומעבר לזה, מה היה עדיף? לקבל טריילר כמו של באטמן החדש? אני אעדיף לקבל את הטיפול של WATCH DOGS על פני הבאטמן החדש, זה הכי מיותר בעולם לעשות טריילר מרונדר מראש, זה אשכרה לא אומר שום דבר על המשחק, DEAD ISLAND לדוגמא.

אני אשמח לקישורים

האמת היא שקיבלתי למעשה מעבר למה שציפיתי לפני, עם כל הDIGITAL TRIPS וכל הFIXER CONTRACTS יש מלא מלא מה לעשות, וזה עוד בלי ה"חקירות" שעושים, כל ההצצות לחיים פרטיים ועוד יתר ים הדברים שיש על המפה.

מסקרן אותי מה הם הבטיחו שלא קיימו ברמת גיימפליי, אשמח לקישורים המדוברים :)

eran_le

New member
לדעתי אחת הבעיות עם השיווק של המשחק הזה

ובכלל השיווק של יוביסופט, בעיקר בסדרה AC, היא שהם מפציצים הרבה יותר מדי שעות של סרטונים ואינפורמציה הרבה לפני שהמשחק יוצא. זה משאיר מעט מאוד הפתעות למבקרים. לפחות זה הרושם מנקודת המבט שלי, אני מרגיש כבר שאני מכיר טוב את המשחק עוד לפני שיצא...
אהבתי יותר את הגישה של רוקסטאר עם GTA, ששיחררו אולי כמה תמונות.

evilplate

New member
עם GTA5 דווקא לראשונה רוקסטאר שחררה טריילרים

עם גיימפליי (אחד לסינגל ואחד למולטי) אחרי שבעבר מקסימום הראת טריילים ערוכים ממנוע המשחק עם כל מני זוויות סינמטיות וכאלו.

הטריילרים הללו אבל היו מעטים ביחס לחומר שיובי שחררה זה נכון, כנראה מהסיבה ש GTA לא צריך לבנות את השם שלו יותר מדי והיה מספיק טריילר סינגל שיציג את התוספות החדשות וה SCALE של המשחק, זה הספיק כדי שיצבור עשרות מליוני צפיות נלהבות ועושה רושם שזו היתה החלטה טובה מאוד מבחינתם.

evilplate

New member
ודרך אגב לא הייתי קורא למה שהם עשו בשום צורה

"בעיית שיווק", המדד היחיד מבחינת החברה זו ההצלחה של המשחק ולא מה קומץ רועש באינטרנט חושב, ההצלחה של המשחק מטורפת ברמות שלא היתה ליובי באף משחק שלהם בעבר, אז כנראה שכל החלטה שהם לקחו בנוגע למשחק- מהטריילר ה"מפוברק" עד לשלל הטריילרים שיצאו אחרי זה וגם הדחייה של המשחק, הכל היה נכון או לפחות לא מזיק בדיעבד כשאנחנו רואים את המכירות ההיסטריות של המשחק.

statrix

New member
אתה מצחיק ... במקום לשגע אותי

עדיף בוא תקנה ממני את המחשב שלי בלי הכרטיס מסך תשים שמה מה בא לך ..סתם אוכל אבק

eran_le

New member
לדעתי הבעיה היא בעיקר בקונסולות החדשות

אני מאמין שיוביסופט באמת קצת "ייפו" והגזימו עם רמת הגרפיקה ב E3 בזמנו. כמו שכתבו, הם לא הראשונים שעושים את זה, וזה מקרה לא כזה נורא. אבל לדעתי הבעיה עם הגרפיקה היא בעיקר בכך שהם אולי הניחו בזמנו שהקונוסלות החדשות יהיו יותר חזקות ממה שבאמת הן. ובנוסף, המשחק פותח גם ל PS3 / xb360, מה שכנראה גורע מאיכויות הגירסאות לקונסולות החדשות יותר.

evilplate

New member
כן יכול להיות שזה גם חלק מהעניין

אבל לדעתי האשמה תלויה יותר בקונסולות הפס3 וה 360 שגרמו למנוע להיות מתון יותר, הסיבה היא שגם פאר קריי3 בזמנו קיבל שנמוך מהתצוגה שלו מ E3 גם על גבי ה PC בהגדרות הכי גבוהות ונראה לי שזה גם קשור לכך שהוא יצא על הדור הקודם.
יכול להיות שהפעם הפס4, ה ONE וה PC ביחד סבלו מהפורט לדור הקודם כמו שעם פאר קריי 3 ה PC לבד שילם את המחיר על כך.

למעלה