מבחינת גיימפליי קיבלת את מה שהבטיחו
כל מה שראית בסרטון המקורי אתה יכול לעשות גם עכשיו.
אני לא מבין מה הבעיה בממשק, גם פה הוא זהה לדמו ההוא שהראו.
המשחק לא נראה באותה הרמה, אבל בגשם ובלילה זה עדיין משחק נאה מאוד, אני חושב שאנשים כבר עברו את הגבול הסביר בכל הנוגע לגראפיקה ואובססיה כלפיה, יש פה בנאדם שאומר שהוא לא קונה כי המשחק ב 900P למען השם כאילו המספר הבודד הזה הוא המהות של הכל, אפילו בגראפיקה הוא בקושי המהות אז לבטל בגללו משחק שלם?
שמע, אני יכול להודות בקלות שאני גם חולה גראפיקה ואפילו נוטה לזנות קלה בנושא, אבל וואלה בשלב מסויים צריך להבין שיש משחק מאחורי העסק, אז אפשר להתבאס על שנמוך, זה באמת מאכזב, אבל אם הגיימפליי כיפי וזורם ויש הרבה תוכן מהנה אז כמה אפשר להתפס לאלמנט שבסופו של דבר הוא די שטחי?
אני אישית אמרתי פה שאני לא רוצה במיוחד לחזור לפס3, אבל אם יהיה שם משחק שנראה מבטיח ויצא על הפלטפורמה אז אני כנראה אקלל את המפתחת המפגרת שמאלצת אותי לשחק בגרסה נחותה עם גראפיקה מכוערת אבל בסופו של דבר זה יעבור לי ואני כן אקנה את המשחק אם אשתכנע שהוא טוב, זה נראה שאנשים שחכו את כל המהות והם נתפסים על שטויות.
אז סבבה, יש שנמוך, אפשר לדון עליו ולהתאכזב ממנו ולהתבאס על יובי אבל אם הגיימפליי של המשחק נראה לך מהנה אז לך על זה כי זה הדבר הכי חשוב בסופו של דבר.
באמת שכל הדיבורים סביב הגראפיקה יצאו מפרופורציה, זה עדיין משחק העולם הפתוח השני הכי מרשים שיש אחרי אינפמוס, ובניגוד לאינפמוס יש פה אשכרה תוכן והשקעה ועיר אמיתית, דברים ״קצת״ יותר חשובים מגראפיקה.