אז בUBISOFT טענו שWATCH DOGS...

statrix

New member
יואו אני גוסס חחחחחחח

4:00 ... wait for it ...it gonna be big
ואז כזה ''פוק''.... ouh... חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Megalomaniac911

New member
בגשם הוא נראה ממש קרוב למה שהוצג ב-2012

אבל רואים שהם פשוט החסירו פרטים מהמסך ולא הורידו דווקא את איכות הטקסטורות.

Megalomaniac911

New member
אבל איך זה שכולם

מתלוננים שהמשחק עמוס באגים ואני לא נתקלתי אפילו בבאג אחד? כבר סיימתי אותו על ה-PS4..

ממש לא

אבל מרגיז אותי שניסו למכור לי לפני שנתיים איך יראה משחק, ועוד יותר שהם עדיין די מתכחשים לזה שהייתה ירידה חדה באיך שהמשחק נראה.
אני שמח כי אומרים שהגיבור של המשחק שטוח כמו פלקט, כי הנהיגה מזעזעת, כי על פי רשמים שלי מצפייה באנשים משחקים הממשק מסורבל ומעבן בו זמנית, וכי הגרפיקה לא מרשימה בעליל. אותך זה לא מבאס שחברה גדולה מפרסמת מוצר, רק בשביל לשנמך אותו אחר כך, ובדרך גם לא ממש לוקחת אחריות ?

evilplate

New member
מבחינת גיימפליי קיבלת את מה שהבטיחו

כל מה שראית בסרטון המקורי אתה יכול לעשות גם עכשיו.

אני לא מבין מה הבעיה בממשק, גם פה הוא זהה לדמו ההוא שהראו.

המשחק לא נראה באותה הרמה, אבל בגשם ובלילה זה עדיין משחק נאה מאוד, אני חושב שאנשים כבר עברו את הגבול הסביר בכל הנוגע לגראפיקה ואובססיה כלפיה, יש פה בנאדם שאומר שהוא לא קונה כי המשחק ב 900P למען השם כאילו המספר הבודד הזה הוא המהות של הכל, אפילו בגראפיקה הוא בקושי המהות אז לבטל בגללו משחק שלם?

שמע, אני יכול להודות בקלות שאני גם חולה גראפיקה ואפילו נוטה לזנות קלה בנושא, אבל וואלה בשלב מסויים צריך להבין שיש משחק מאחורי העסק, אז אפשר להתבאס על שנמוך, זה באמת מאכזב, אבל אם הגיימפליי כיפי וזורם ויש הרבה תוכן מהנה אז כמה אפשר להתפס לאלמנט שבסופו של דבר הוא די שטחי?

אני אישית אמרתי פה שאני לא רוצה במיוחד לחזור לפס3, אבל אם יהיה שם משחק שנראה מבטיח ויצא על הפלטפורמה אז אני כנראה אקלל את המפתחת המפגרת שמאלצת אותי לשחק בגרסה נחותה עם גראפיקה מכוערת אבל בסופו של דבר זה יעבור לי ואני כן אקנה את המשחק אם אשתכנע שהוא טוב, זה נראה שאנשים שחכו את כל המהות והם נתפסים על שטויות.

אז סבבה, יש שנמוך, אפשר לדון עליו ולהתאכזב ממנו ולהתבאס על יובי אבל אם הגיימפליי של המשחק נראה לך מהנה אז לך על זה כי זה הדבר הכי חשוב בסופו של דבר.
באמת שכל הדיבורים סביב הגראפיקה יצאו מפרופורציה, זה עדיין משחק העולם הפתוח השני הכי מרשים שיש אחרי אינפמוס, ובניגוד לאינפמוס יש פה אשכרה תוכן והשקעה ועיר אמיתית, דברים ״קצת״ יותר חשובים מגראפיקה.

la lei lu la

New member
אני חושב שאתה מפספס

ובאמת שאני לא מבין מה הבכי הגדול על הגרפיקה. המשחק נראה אחלה. לא שטוח ולא נעליים. אולי מה שהראו בעבר זה לא מה שבפועל, אבל כאחד שגרפיקה לא כזו משמעותית בטירוף עבורו, ולא צפה בכל סרטוני ההשוואות, אני חייב לומר שהיא ממש בסדר ואני ממש נהנה לשחק בו. זה מרגיש gta רק בעולם מתוחכם יותר. וזה כיף.

Vegabond

New member
איך הם מרמים אנשים הנוכלים האלה...

מה שהכי מעצבן שזה משתלם להם ולנוכלים אחרים בתעשית משחקי הוידאו לרמות את הלקוחות שלהם. הם לא הראשונים שמוכרים לאנשים משחק שנראה X על פי trailers ובסופו של דבר הוא נראה X--- והם לא האחרונים.

Megalomaniac911

New member
למה ישר לאמר שהם רימו?

סרטון החשיפה מ-2012 הוא היה לפני שהוכרזו הקונסולות החדשות, הם כנראה היו חייבים לשנמך טיפה את הגרפיקה בשביל שזה ירוץ על הקונסולות. דבר שני בחצי שנה האחרונה יצאו עוד מלא סרטונים רשמיים שמראים את הגרפיקה האמיתית. זה לא שאף אחד לא ציפה לזה.

בשלב שבו בנו את הדמו ההוא וכל מה שמסביב לדמו מן הסתם, לא היו עדיין מפרטים גמורים לדור הבא, אז אפשר לקרוא לזה חוסר אחריות, אבל לשקר זה לא ממש נראה לי העניין, אם המפרט היה קצת חזק יותר יכול להיות שהיינו רואים את מה שראינו ב2012 במוצר הסופי או אפילו משהו יותר יפה מזה.
אני מסכים שבמצב רגיל שבו זה לא מוכרז לקונסולה שעוד לא הוכרזה דברים מהסוג הזה מאד לא תקינים בעיניי, אבל בסיטואציה הספציפית הזאת נראה לי שזה עובר.

הייתי אומר שזה מזיז למישהו

אבל נתוני המכירות מוכיחות אחרת, זה לא באמת משנה לאף אחד חוץ מלכמות מאד קטנה וקולנית של אנשים באינטרנט, אני עדיין חושב שדבר כזה לא היה קורה בזמן שהוא לא בדיוק מתי שהם הראו, שזה היה ברור שזה דור הבא אבל עוד לא היו מכשירים לומר שזה יהיה עליהם.
מעבר לזה, המשחק עדיין רץ על מנוע שמותאם גם לדור הקודם, אני בטוח שWATCH DOGS 2 יהיה הרבה יותר יפה, ומי שפוסל משחק בגלל כל נושא שקשור לגרפיקה, לדעתי ההפסד כולו שלו.

Vegabond

New member
אתה צודק שלא מספיק אכפת לאנשים שמשקרים להם...

בפרצוף. אם היה מספיק אכפת לאנשים אז בולשיטסופט לא היו עושים זאת מההתחלה.
אני לא יודע אם ב2012 כבר היתה לבולשיטסופט גרסה מוגמרת או כמעט מוגמרת של ערכות הפיתוח של הקונסולות(אל תשכח שתהליך פיתוח של המכשירים נמשך במשך שנים על גבי שנים), אבל אני מאמין על פי איך שהPORT של המחשב נראה, שהם בכלל לא התכוונו שהמשחק יראה כפי שהוא נראה בסרטון ההוא מE3 2012 עוד הרבה מלפני התערוכה ההיא.
אומרים שהנבואה ניתנה לשוטים ובכל זאת אני "אסתכן" בלהיות שוטה ואומר שזאת ממש לא הפעם האחרונה שזה קורה. משתלם לרמות אנשים, נתוני המכירות בהחלט מוכיחים את זה ולכן חברות ימשיכו להוציא מוצרים שמספקים באופן חלקי את מה שפורסם שהם מספקים.

אתה יכול לא לקנות ולא לשחק

אם זה מה שאתה מרגיש לגבי זה, אני לא חושב ככה, ומעבר לזה לא חושב שזה כל כך משנה, מה שאני ראיתי שהובטח זה לא שיש עוד קצת רוח ופחיות על הרצפה, אני הבנתי שהובטח משחק עם מכניקות HACKING שיהיו חלק בלתי נפרד וגדול מהמשחק, ואת זה קיבלתי, לגבי פרטים טכניים של איך זה נראה בדיוק, זה הרבה פחות אכפת לי.
אבל לכל אחד יש את הזכות שיהיה לו אכפת ממה שבא לו ושזה יהיה מה שחשוב לו.

מה שאתה קורא שקרים אני קורא ביזנס, אם אתה לוקח דברים מהסוג הזה ללב אתה הולך להיפגע הרבה יותר במקומות אחרים מתעשיית המשחקים.

Megalomaniac911

New member
אתה יודע מה זה לשקר?

E3 2009 זה היה שקר, אולי השקר הכי גדול אי פעם. שמייקרוסופט הציגו כביכול את הקינקט ואת הפעולות שהוא מסוגל לעשות, הם גם הציגו כמה משחקים ממש מרשימים כמו הילד הזה (מיילו נראה לי) שהוא מגיב לכל דבר שאתה עושה... ועוד כמה משחקים שהם כנראה פיתחו במיוחד לאותו אירוע. המשחקים האלו מעולם לא יצאו וגם הקינקט לא מסוגל לבצע משהו שאפילו קרוב לדבר הזה, אפילו תנועת יד פשוטה הוא לא עושה מדויק.

מה שיוביסופט הראו זה סה"כ בדיוק אותו משחק עם טיפה שינמוך בגרפיקה, זה הכל.

למעלה