אז בשביל מה את חיה?

../images/Emo6.gif רק לשם השעשוע

בפעם הבאה תשאלי אותם מתי בפעם האחרונה הם היו באיזה "אירגון בסיסי" שכזה כדי לבדוק את האמת. ולא אירגון חילוני דוקא. מתי הם עצרו לרגע לחשוב ולבדוק ולאמת את צורת החיים שלהם.

מובחרת

New member
נכון. החרדי לא מקשיב כשמדובר על ויכוח השקפתי.

כמה פעמים נגררתי לויכוח כזה בעל כורחי... לא היה אל מי לדבר. הפדלאה מגיעה עם ה "אמת אבסולוטית" שלה. כולה צודקת.אני התועה המסכנה, שהולכת בשרירות ליבי... שיום אחד אבוא אליה, ואומר לה: " צדקת. תעיתי"... ובכלל, עיסת המלל שלהם, ללא אפשרות מצידי להשחיל ולו מילה בודדת אחת!! ככה זה: אם היה להם מדע להתבסס עליו, לא היו צריכים להתקיף. האמונה החלולה שלהם, מוציאה אנרגיות.

כפרעליך. הבטחת - קיימת.

אותי הדברים האלו מדביקים במחלות ממאירות חשוכות מרפא, לכן אתרחק כמטווחי קשת מטאורית מרכוזי התכנסות של חרדים, אין לי את האנרגיות להתמודד עם החרא הזה, ופתיל קצרצרצרצרון יש לי גם יש לי, זה למה. מסוכן לעם וגם לי. אבל נשמה שלי, תודה שכתבת, זה גורם לי להרגיש פחות פאטתית על זה שאני נכנסת לפורום כל יום, נותן הרגשה שיש תמורה לאגרה. לשבת הבאה ברמת גן. כן לתל אביב, ולא לירושלים. אחת שנכוותה ברותחין.

גם אותך הצלחתי לשכנע שאני גרה ברמת גן?

בסוף גמני אאמין לזה. וחוצמזה בגלל שירושלים סגורה ומסוגרה בשבת. אין יוצא אין בא, וזה שכן מתקבל בהבעות פנים חמורות. יש יותר זמן לבילויים משפחתיים בחיק הסרטים והכדורסל.

במחשבה שניה

עדיף להכנס לפורום , מאשר להכנס לקו ארבע מאות.ארבע מאות פאות, ארבע ושתים אפסים, ארבע מאות ושתי מים. גם עדיף מלאכול פלאפל בבני ברק בשתים בלילה, כשהחסיד גור מחכה לה באוטו והיא קונה מנה, ורואה חילוני ומביטה בו כאילו ראתה פרת משה רבינו.

סיטרא

New member
גועל נפש תל אביב.

פה אני יכול ללכת עם גרביים מתוחות עד לברך ומכנסי שלושת-רבעי-שמיניות, אני יכול ללכת בחולצות שגדולות עלי בכמה מידות XXXXXXXXXL, בגופיות קרועות עם לוגו מטופש, בדגמחים עם המון כיסים ואפילו לא להרגיש כאילו אני פיל חרסינה בחנות זכוכית. גועל נפש תל אביב. ירושלים, לך נשבעתי אמונים עד העצם.

פנדיאני

New member
קראתי את הדברים לפני מס' שעות

בעמדה של המחשב בכניסה, אבל רק עכשיו יש לי פנאי להחמיא לך. כתיבה מעולה!!!

למען לא ניגע לריק

איזוה בזבוז אנרגיה לשווא! (כמו שאמר לנו, לפני עשרים שנה, עארס בצומת פת בירושלים, "לא תאונן זרחך ! לשווא). היו תקופות, לפני כעשר שנים, שעוד הייתה בי מילטנטיות שלא לצורך, שהייתי מציג את עצמי כמי ש"הקבלה" והעיסוק בה גרמו לי לכפור, בבחינת "הציץ ונפגע". ולפני ששמעתי מקצת גנותי מהקהל סביבי, מיהרתי להצהיר שאני בקי בחוכמת הפרצוף, ויודע מי ח"ו פגם בחטא הברית ומייד הייתי נועץ מבט עיניים מאוכזב ונוקב בבן שיחי שממהר היה להתחפף שאולה מהמקום פן אגלה בציבור קלונו המביש - היא עובדת היותו מחטט אובססיבי בלובן (?) תחתוניו העצובים וגונח כיסופים מרקיבים בצנעה נוראה אל תוך אפילת הצהרים המנוכרת. זה היה אז. עתה - נאדה. עד כאן. כל טוב.

הקדמת את זמנך

כי היום החבר שלך מנסה לקנות את עולמו ובחורותיו בבדיה שהוא רואה הילות וקורא בתחת. מסתבר שגם בשרלטנות הכל כבר נאמר.

יש לחלק כמובן

אני עשיתי זאת שלא לצרכי רווחים כאלה ואחרים אלא להוריד מגבי טרדנים. ובעניין קריאה בתחת לא שמעתי ש"החבר" שלי עוסק בזה. ועניין זה כבר פורט מזמן בספר בשם ל.י.ו. ראי שם עמ' 87 דברים נהירים בזה.

סיטרא

New member
את גדולה מהחיים!

חן חן. ואני בשבוע שעבר נשבעתי בספר תורה שלא אסע יותר בקו 400 הזה, אבל ממניעים אחרים. כי תמיד יש איזושהי תקלה במכונה המדפיסה את הכרטיסים, באמת אני אומר, זה נתון סטטיסטי שבדקתי בעצמי.

../images/Emo25.gif

זה נכון! כמעט כל פעם שלישית מכונת הכירטוס מקולקלת והנהג נדרש לשיטת גבייה יצירתית.

שלא תבלבלי את השכל

האדם החוזר בשאלה הוא בדרך כלל אפשר לומר אפילו תמיה זה מתסבוך או מאיזה מקום שיקל על מצפונו.... התוכלי להראות לי אדם אחד משכיל שחזר בשאלה מהבנה מלאה וברורה שאין אלוהים?... אני בטוח שלא ואם כן על כל אחד אני אביא לך רשימה של עשר שחזרו בתשובה מהבנה מלאה ומידע (מדענים...) ובקשר לאוטובוס יכול להיות שהדוס ההוא הוא אינפנטיל, והרב אמנון יצחק הוא לא לחברה שחזרו בשאלה אלא לחברה שרוצים לחזור לאביהם שבשמים... וכל הקטע שאמרת שהוא בדחן וזהו. זה רק בהרצאות ששם בדרך כלל נמצאים פשוטי עם אבל שהוא מדבר עם אנשים רצניים יותר הוא מוכיח הכל! פשוט הכל! ! ! אני בחור חרדי שגם כמוך נפלתי אבל בסופו של דבר חזרתי ואין מאושר ממני בכל רחבי תבל!.... שלא תספרי לי ספורים אין לך אושר את כל היום חושבת ורבה עם אנשים מתלבשת נטו בשביל תשומת לב כי זה באמת לא מכובד סליחה על האמת בפנים תדעי לך שאלוקים לא רוצה במיתתם של רשעים וחוזרים בשאלה אלא רוצה בחזרתם בתשובה וזה מה שהיית מתפללת בזמנים הטובים שלך ``השיבנו אבינו לתורתך וקרבנו מלכינו לעבודתך והחזירנו בתשובה שלימה לפניך, ברוך אתה..... !!!!הרוצה בתשובה!!!!`` בהצלחה בכל החיים ומקוה שתביני ותפנימי ואם יש לך תגובות תחזירי ואת יכולה גם במסרים! בהצלחה!

מעניין....

גם לי זה קרה רק באופן הרבה יותר מינורי.בכלל עבר לי הקטע של הויכוח ובטח גם לך הוא עבר אבל פתאום צץ לו ... תתנחמי בעובדה ששום תינוק לא פלט עליך ושלא ישבת ליד חרדי שמן וענק שמעך אותך לפינה.....

למעלה