אז בחרתי

בואי...

פרטי מה ניסת כבר... וניראה איך אוכל לעזור. אני וחברתי שתחיה...תמיד נכונות פה ל

m a y a 69

New member
מה לא ניסיתי כבר..

..עשינו כבר דוקטורט על ניקיטה, וראש טוב, וצ'יק צ'אק וראש נקי ואלוהים יודע מה עוד. הביצים לא רוצות למות והמסרק גם לא מוציא אותם.. מקסימום הפוגה קלה ואחרי שבוע שבועיים הן חוזרות HELP!!!!!!!!!!!!! אני עודד ביי

m a y a 69

New member
השתלטו עליי שני חייזרים

עם רולר בליידס וכדור סל .. אנחנו בדרך לספורטק..יום טוב

m a y a 69

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב לכן

ידעתי שתקפצו על המציאה... נכון..הכל כתוב בקלילות ולכן גם התגובה שלי הראשונה היתה כזו. בקריאה שנייה , אפשר להרגיש בכאב שצועק מההודעה. ניחומים אין , אבל חיבוקים יש לי הרבה. גם בשבילכן

תודות מרובות...

על החיבקוקים
לקפוץ זה לא ממש הובי אצלי(מדברת בשם עצמי כמובן)... אפילו מתי אני מיזהה מציאה,אבל... מתי אני בקצה של האישון...מתגלה לי קמצוץ של רצון לשמחת חיים... אני ישר באה לחזק עם מתנת האל שבי...ישתבח שמו. כל אחד מאופו שחזק אצלו
בוקר מיצויינת גם לך חביבה

מצוטטת

New member
ואני....עם מעט הניסיון שבי

מודה לך על ה
לקרוא בשנית... אני תמיד ובעד גם ב...שלישית
אז עם כל הכבוד להסבר ואני מודה לך {וללא שמץ של הקנטה} אני לא קראתי כאב שזועק! לא מצאתי צורך של הכותב בניחום...!! אז אולי תגידי שאני טועה?, אולי
לא נוהגת לנבור במה שאין{זה גם לא עינייני} אבל בחייאת , קצת קרדיט זה הרבה לבקש , אה? לאממהרת עם "סכין המאבחן החובבני".... אבל איך אומרים.... איש איש ודרכו הוא
כומו העץ....נאחז בחיים ומנסה לשרוד זה מה אני מצאתי כאן ועם המון המון
יש
, הובנתי עכשף

הובנת עכשף הובנת

כן יש כאב ורצון להיאחז כמו עץ, ונכון שגם לא כתבתי רק כדי לקבל ניחומים, אבל עצם השיתוף והתגובות העוטפות, זה גם מחזק.ואגב לא מפריעה לי העין המאבחנת, גם אני כזה לפעמים.

מיה אכן קלטת אותי

והכאב אכן צועק, ואני עטפתי אותו בקלילות והכל בעקיפין, אבל בעצם סיפרתי הכל.

אבל אבל..

זה גם מה שאנחנו<אני> עושים לפעמים.. עוטפים את הכאב..כל סוג של כאב והתמודדות..בעטיפה מלטפת וקלילה.. ככה יותר קל..מאשר לכסות אותו באבנים כבדות.. עם כל השוני באחד לאחד.. אם תחפש טוב טוב...תראה שכולם דומים.

ואם אני..

וחבריי לשטוזים כאן.. הצלנו נפש אחת בישראל.. ואם אני וחבריי..לחיים המציאותיים הוירטואלים..והחלומיים הצלחנו במשהו.. ריח..טוב השארת כאן...

מצוטטת

New member
../images/Emo7.gif<<=שטוזה.......אני../images/Emo12.gif

אל תחריבי לי ת'נונוחות אוף Eיתך.........

למעלה