אז בחרתי

מצוטטת

New member
תDיגי........

אפ@ר להחליף את תאיילנד בהודו
יוTר מתאים לי

יערית

New member
הכל נאכל

חוץ מהפתאי,רגע,מה אתן לא יודעות מה זה פתאי? איך אני אסביר לכן מה זה... זה מאין ספגטי-תאיילנדי,מוקפץ עם ירקות בשר ועוף. ולגבי הגודל הבטחתי ולכן אקיים-זה היה גדול ורחב

יערית

New member
פתאי זה לא השטח שלי

אבל בהחלט אמליץ לך על כמה מסעדות תאילנדיות/סיניות באזור מגוריי המכינות פתאי פצצה!:)

m a y a 69

New member
../images/Emo24.gif ו../images/Emo25.gif

מכיוון שהשירשור הזה פיספס את העיקר בהודעה שלך. לא קל מה שאתם עוברים ודיי קשה לנחם . יפה לראות שאתה משתדל לשמור על השיגרה וה"נורמליות" בבית כמה שיותר.. תהיה חזק ותמשיך להשקיע בילדיך , עם הרבה אהבה נשיקות וחיבוקים. לפי התחושות שלי העיצה הזו קצת מיותרת כי אתה כבר מיישם אותה גם ככה, אבל בכל זאת. ( בילוי נשים עם אבא זה אחלה..אהבתי ) וכמובן אל תשכח את עצמך בכל הכאב..קצת בנאלי להגיד את זה אבל החיים ממשיכים . אושר

בוקר מישובח לך יפיפיה...

זה ההוא שכתב ש... "לתקתק כאן חופשי, ויש הרי מלא פורומים אחרים בתחומים האלה שקשה לעקוב, אבל מה אני אגיד, יש פה מן קלילות כזו פה של החיים, שאולי מתוך המשברים יוצאים כאן מקלידים מוטרפים, שזה פשןט משעשע לקרוא. אז רוצה שתדעו שיש מי שמתחזק גם ממכם, ולא, לא מהבעיות שלכם חו"ח, אלא מהקלילות של השרשורים שרצים בקצב מטורף, ואני הרי לא יכול להכיל כ"כ הרבה כאב." ופיספסו לו ת'עיקר של ההודעה
צכה קיצת עזרה בהבנת הנקרא...זו רק אני,לא אחר.

m a y a 69

New member
תודה.. גם לך מתוקה

מותר לקרוא לך מתוקה? פשוט נדמה לי שאת כזו באמת אחרי שמורידים כמה קוצים

מצוטטת

New member
השרשר פיספס../images/Emo12.gif...../images/Emo35.gif

כי אני , מה שלכד את אישוניי בעיקר היה המשפט.......... "יש פה מן קלילות כזו פה של החיים, שאולי מתוך המשברים יוצאים כאן מקלידים מוטרפים, שזה פשןט משעשע לקרוא..." אני מצאתי יותר אופטימיות ופיוס מאשר כאב וקושי....... אז זו אני.......ששוב פיספסה

מצוטטת

New member
../images/Emo207.gif עבורך..............

תראי.... על דיגלי חרוט .... לא לנסה לראות את העולם דרך העיניים של מישהו אחר, כי הוא עלול להיות עיוור.... לא כל שכן,.... לא מעיזה להצביע על טעות של מאן דהוא אם אין עלי פיתרונית חליפית............ אבל מאידך,...או זו אני זו שההבנה "בוגדת" בה לעיתים, ולא היבנתי כהלכה
את צרופי המילות אז נמתין בצותא עד נקבלת הסבר נראה מה יצא...

הנה...

את זה היבנתי... עכשיו... פנאי יש עליי היום..במקרה... מיצויידת גם בסבלנות מלידה... אז אני וה
שבתוכי...מיצפות איתך בחדווה.

m a y a 69

New member
בבקשה אל תזכירי לי את נחמה

אני נאבקת בה נואשות כבר הרבה זמן..לא מצליחה להיפטר ממנה

למעלה