"אז את רוצה לישון פה"?

מיטללל

New member
אפי אפי

לא לדבר איתי על מציאת אהבה ואבידתה. גם לא מקובל עליי הדרך בה הרסתם את שרשור האושר שלי. זה רק מחייב שרשורים כאלו בעתיד. תיזהרי. את מדברת על העוגה.. סיפרתי לך מה האלנטרנטיבה במסר. ראיתי שהתעלמת מזה בעדינות... מובן לך שזה לא יעבור לסדר היום. אבל אוף. מצד אחד לא המלצתי על העוגה אלא אמרתי לך להכינה. מצד שאני את כביוכל לא אוהבת שוקולד. מצד שלישי היא טעימה. מצד רביעי אני נודניקית. מצד חמישי.. הכיני את העוגה! <דברי עם מירב היא תספר לך כמה>. חוץ מזה דיברתי איתו במהלך היום פעמיים. כמה דפוק זה יהיה להגיד שהתאהבתי? אני לא אומרת. אני שואלת. ואפי... הבטחת לי שתהיי בצט :(

אני מפנה אותך

להודעתי בהמשך עמוד זה, המסביר את אי יכולתי להכנס לצ´ט, ואת שנאתי התהומית לאותו אדם שמחר, כאשר אתקשר ואדרוש את התפטרותו המיידית, יחזיר לי תשובות בשפת ++html/asp/c מדוברת, ויגיד לי שכל מה שהייתי צריכה לעשות כדי להכנס לצ´ט הוא למחוק קוקיס, לארגן ולרענן את הקבצים הזמניים, לעדכן את תיקיית המיקרופיילים בכונן האמצעי, או לעשות ריפרש.

מיטללל

New member
אז אפי

ניסית להפעיל את המחשב מחדש? קוד. *אביב*. תתייחסי לשאר חלקי ההודעה נסי גם להבין אותי

ליאן.

New member
זה אמור להיות ג´אווה

אבל כנראה שלמתכנת זה יצא סתם חירבוש....

וואלה?

אני מודה שהתחלתי להריח משהו אחר אצלך בזמן האחרון....אתה מוזמן לשתף, שהרי העצמת המותג והפצתו קמיע הפורום ברבים זקוקה להוכחות נוספות בשטח.

למעלה