אז אני יודעת

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

noosh

New member
אז אני יודעת

שאף פעם לא היללתי ושיבחתי את Begin To Hope. ותמיד אמרתי שיש בו משהו שגורם לי לרצות להעיף את האוזניות ולזרוק את האלבום מהחלון (אם נהיה יותר ספציפיים - יש בו את Field Below ואת Twenty Years Of Snow). אבל לאחרונה יצא לי להקשיב לו יותר, גם באוטו וגם בעבודה (כי זה משהו שאנשים יהיו מסוגלים לשמוע ברקע, סהשאר זה קצת יותר מדי), ואני נהנית. אני אפילו שורדת את 20 יירס!!! הפסנתר בו טוב. מוזר. אך נחמד. הוא ממש מתאים כשרוצים משהו קליל יותר. סתם, חשבתי צורך לשתף, והפורום גם ככה מת אז מותר לי. (את פילד בילו אני עדיין לא שורדת, אם מישהו תהה. בא לי להעיף לה מכות כל פעם שהיא מייבבת I'm awaaaaaaaake and feel the acheeeeeeee).

Elsewhere

New member
פילד בילו זה מבחן לאהבתנו לרג'ינה.

ככה עומר ואני הגדרנו את זה. כאילו, אם את שורדת אותו without pulling a ואן-גוך, אז את מעריצה אמיתית.
אבל כן נו. Lady
.

חח אני באיזשהו שלב אפילו התחלתי לחשוב ש

הוא יפה
אבל אני אוהבת את רג'ינה יותר ממך, כן אני כן
מההתחלה לא התכחשתי אליה לרגע

לפחות השגתי תגובה מהכלבה עם הדלקת ריאות,

עכשיו אני יודעת מה צריך לעשות, ואתם מכוערים. נסו לדבר אנגלית [נועה, הסמסים שלך היו שולחים כמה אמריקקים לשירותים] למה אני לא מגעילה כמוכם?

Elsewhere

New member
סליחה?

רוצה הוכחה שאני אוהב אותה יותר? אהמ אהמ, מי מאיתנו עלה לבמה ולקח את המקל תיפוף שלה?

כן, עזוב, כל ההודעה הזאת יצאה לי עקום

ראיתי כחול וחשבתי שאתה נועה, ואז כתבתי ממכם ואז יהוני חשב שהסיבה היחידה החשובה מספיק להראות את פרצופו היא כדי להזכיר לכולם שלו יש יותר אייקיו :)) ואז כולם חשבו שכולם מגעילים, ואז נר. !!!

noosh

New member
מה, מה פתאום

I've been hallucinating you, babe, on the backs of other women And a tap on their shoulder and they turn around, smiling but there's no recognition in their eyes. ו, don't get me wrong, dear, in general I'm doing quite fine. (It's just that...) אני ממש אוהבת אותו.

טוב נו מה פילד בילו לא באמת כזה מעצבן

כשמתרגלים אליו, אז באותה מידה... אבל תודה על ההסבר

GnarledCynic

New member
די נו, 20 שנים של שלג שיר מדהים

חוץ מזה, יש באלבום את apres moi ולכן אסור בשום פנים ואופן לזרוק אותו מהחלון.

noosh

New member
וואי, פילס בילו

מצטערת, הוא פשוט אבן נגף שם. באמת. זה נורא. התחלתי לאהוב את הפסנתר של 20 יירס, הבעיה העיקרית בו היא הפתיחה שלו. אחרי "He's a wounded animaaaaaaaaaaaaaaal" (או יותר נכון, באמצע של זה) הייתי פשוט מעבירה, לא יכולתי לסבול את זה.

Alnilam

New member
כלכך נכון. ><

למרות שלטעמי - הסלע העצום העיקרי של האלבום הזה הוא Better. הוא מוציא אותי מדעתי בכמה שהוא פשוט, בנאלי, וpoorly made. ובאופן כללי יש באלבום הזה יותר שירים מעצבנים משירים טובים. אבל הטובים מספיק טובים כדי לא לזרוק מהחלון. :p [חוצמזה שלי יש את גרסת הדלוקס, עם הבונוסים, שהם נהדרים].

למעלה