אז אני יודעת

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך
וואי לא נכון בטר ../images/Emo7.gif

והבונוסים טטייק טטטטייק טטטייק טטטטטייק טטטייייקקקקקקקקקקקקקקקק

Chronicle

New member
פילד בילו ../images/Emo99.gif

לייק איינשט ברוווווזסססססססס אני נהנית מבגין טו הופ. לא חושבת שהוא היכנעות למוסכמות המיינסטרים, יותר כמו ניסיון להכניס עוד כלים למוזיקה
אני אוהבת. חוצמזה - מישהו כאן כבר אמר - ליידי
והוטל סונג
ודט טיים
רג'ינה
אני מרגישה בת 12

GnarledCynic

New member
לא עוד כלים, פשוט הפקה יותר שלמה

באיזה שלב ההפקה הייתה מוכרחה להיות יותר רצינית. הבעיה היא שבאלבום הזה מורגשת יותר מדי היד הזרה שמחפשת כסף, יש כמה שירים שזועקיםםם "השמיעו אותנו ברדיו" כך שזה באמת גורע מאוד מהאלבום. אבל העניין הזה כ"כ כ"כ מתגמד כאשר בוחנים את השירים המצויינים שבאלבום. ושוב אציין את apres moi שהוא אחד השירים הכי טובים ששמעתי אי פעם מכל בחינה שהיא, בלי הגזמה. הרבה שירים הם פשוט מהנים, כמו Hotel Song ו- Edit. שלא לדבר על הגרסה עם הבונוסים. השירים שנוספו נהדרים, חלקם בין השירים הטובים ביותר שלה.

יש משהו במה שאתה אומר, לא שזה דווקא רע אבל

במקרה של רג' - היא היתה ככ יפה כשהיא היתה רק היא וחצי כלי בקושי, נגיד, ריג'אז. נורא אהבתי אותה בחובבנות של פעם, כמו כולנו, אני בטוחה. זה היה כל היופי שלה. למרות שהיא כמובן עדיין יפהפיה.

Chronicle

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך שיש משהו נורא יפה בתמימות

אבל לצערנו, כולנו מתבגרים, וגם המוסיקה שלה עברה שלב. אולי זה מר ומתוק ביחד, אבל זה גם לא רע.

כן, אדיט ../images/Emo111.gif [נו, זה על משקל אדיט תעשה

לי ילד! או סתם סקס עם אמצעי מניעה. אני כבר פוחדת מהרסטהניר הזה שיבוא לרדת על הקונדומים שלי. לפחות לי לא יהיה איידס, בניגוד ל.. יוני, נו, דיי לירון!] בקיצור, כן.. יש בזה גם טוב, בהחלט, בהתפתחות המוזיקלית, וגם במה שהיה, ויש גם דברים יפים בעולם. חח, זה כמו ילד שכל השלבים של ההתפתחות שלו יפים. או פרח. או משהו. לסתום עכשיו?
ללטובבבבבב

Applebite

New member
אין לי ספק שלדעתי זה דיסק פחות טוב מהקודמים

אבל כמו שנאמר כאן כבר, ההפקה הלכה והתעבתה והכסף קצת מסמא. אולי גם השאיפה לאיכות, רק שהיא מומשה בכיוון ההפוך... גם לי יש שירים שקשה לי קצת לא להעביר בדיסק הזה כי הם כל כך לא היא בשבילי, זאת כבר לא היא שיושבת מול הפסנתר, מתופפת בחובבנות ודואינג הר ת'ינג כמו שהיא אמרה בריאיון בטלוויזיה הבריטית. השירים שהם כאלה בשבילי הם Better, That Time, Edit, Fidelity וההתחלה של הוטל סונג (רק כשהיא שרה קאם אין, קאם אין. זה מעצבן אותי נורא משום מה). אני מקווה שהיא תצליח להתעלות מעל ללחצים שמופעלים עליה וכמו שהצליחה עד עכשיו, להמשיך לעשות את הת'ינג שלה ולא לפחד להיות אחרת ו"מוזרה" כמו שהיא יודעת כל כך טוב להיות

noosh

New member
את נעלמת!

את אדיט אינ דווקא אוהבת ולא חשה בו הפקתיות, דווקא רג'ינאיות. ואת נעלמת
חזרי
.

אני שונאת את כל האלבומים,

וכעת אני אוהבת רק את December. ועוד כמה מDemos & Live. היא לא מעצבנת שם. רק מוכשרת. וזה נעים.

למעלה