אז אני גבר....

אז אני גבר....

נכון שלא אוהב פרחים אך אשמח לקבל ממך שיר, נכון שאני לא טיפוס של אנס אך אשמח אם תאנסי אותי במיטה, נכון שלפעמים אני מרגיז אך כשמתנצל תעברי הלאה ואל תזכרי זאת לעולם וכשאומר לך אני אוהב אותך תאמרי לי גם,זה לא סימן לחולשה. נכון שלא אוהב חיבוקים ונישוקים ברחוב אך בחדרנו נעשה זאת ללא הפסקה נכון שאני אקח אותך למסעדה אך אל תשכחי שיכול להכין לך ארוחה עם נרות,לבד נכון שלפעמים אני מצחיק כי כשאת צוחקת יופייך זורח למרחוק. וכשאומר לך אני אוהב אותך תביני שגם אני זקוק לחיזוקים מידי פעם. אני גבר,אך רומנטי,רגיש וזקוק לך.

deerman

New member
אז.....

אם אתה גבר רומנטי ורגיש.. זר פרחים...לה תגיש.. תנא איתה אהבים עד כלות החושים הגש לה את אהבתך ואל תחסוך במילים חבק אותה ונשק בכל הזדמנות אפשרית תפתיע אותה בארוחה באחוזתך לאור נרות ושאר בשמים הצחק אותה ובדר אותה עד צחוקה יזהר למרחקים אהוב אותה וחבק אותה ולפעמים חסוך במילים כי אתה גבר רומנטי ורגיש והיא אהובתך תשאר...עד כלות הימים.

אז.....

אז אם היית יודעת שכל זה אני עושה היית מבינה שהגיע תורי ממך. אז כל מה שאני עושה האם זה מובן מאליו? אז את מבינה למה אני כותב את השיר? כי אני גבר ואת אישה ואת רק רוצה.... ואז מה אם אני גבר..... גם אני זקוק לך כמו שאני מעניק לך.

אז.......

למשמע קולך ליבי יתרחב למשמע לחישותיך איברי יתכווץ הכל רואה וזה נצרב בתוכי הכל מרגישה וכך מגיב גופי אם לא אגיד לך את שמרגישה במילים תרגיש אותי מודה לך בין הסדינים.......

שמים1

New member
אז אני אישה

איך אכתוב לך מילים? אמרת שאתה אוהב לגעת איך אשיר שירים את נבכי נשמתי אתה רוצה לדעת. לעיתים מנסה לגעת בזמן לשחק עם השנים בתופסת לנגן את הלילה בשערך במנגינת אהבים לוחשת. אז אני אישה קצת לא קונבנציונלית אינני קופצת בין הסדינים ואם לא אמרתי שאני אוהבת זה מפני שנגמרו לי המילים. ובשעה שירח זורע ברקיע שבילים של כסף להאיר את הדרך לאוהבים, אצייר לך בחושך חלום קטן על איש , אישה ...וכוכבים . .

למעלה