ערב טוב לכולם...../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif
קצת בדיחות... על פולנים... ואם יש כאן פולנים... לא לקחת ללב...
פולניה מעירה את בעלה באמצע הלילה. "מה קרה?" נבהל הבעל, "שום דבר...." אמרה > > > > > > אשתו "...אני פשוט לא מבינה, איך אפשר לישון עם משכורת כל כך נמוכה". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > > > פולני אומר לבתו: "ילדתי היקרה, אל תתחתני עם הבחור הזה. הוא גם > > > נכה, גם > > > > > > מכוער וגם יתום". הבת: "העיקר האהבה אבא, לא מעניין אותי המראה > > > החיצוני ולא הרקע שלו". > > > > > > האב:"אני לא מדבר על זה. את לא חושבת שהוא סבל מספיק בחיים?" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > > > בחורה ממוצא פולני עומדת מול המראה: מסתדרת, מתגנדרת, מתיפייפת וכו'. > > > כעבור > > > > > > כמה זמן היא חושבת לעצמה: "צריך להתחתן. נמאס לי מהטיפוח הזה". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > > > זוג פולנים בארוחת ערב "מותק היין עושה אותך חושנית וסקסית" אומר > > > הבעל. "או > > > > > > יקירי תודה! אבל אני לא שתיתי" עונה אישתו "אני שתיתי" ענה הבעל. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > > > פולניה מתקשרת לחברתה הפולנייה ושואלת "נו מה שלומך? איך הבעל ? איך > > > הילדים?" > > > > > > עונה לה השניה "המצב ממש נפלא! בעלי הנפלא בבית רואה טלוויזיה, > > > והילדים המתוקים שלי > > > > > > עושים שיעורים". "טוב" אמרה הפולנייה הראשונה " אני אתקשר מאוחר > > > יותר, אני > > > > > > רואה שיש לך אורחים". ********************************************************************** > > > פולני רוכב על אופנוע, עוקף אותו שוטר ומסמן לו בתנועות עצבניות > > > לעצור בצד. > > > > > > "אתה לא מרגיש שאשתך נפלה מהאופנוע לפני כחצי שעה?" "לא" ענה > > > הפולני "אבל בזמן הזה > > > > > > חשבתי שנהייתי חרש". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > > > אימא פולניה קונה לבנה שתי עניבות, מה זה יוקרתיות! יום אחד מחליט > > > הבן להפתיע את > > > > > > אימו ועונד לצווארו את אחת העניבות. > > > > > > בראש מורם הוא נכנס לבית הוריו, והיא... מה היא אומרת לו: > > > > > > "מה, לא אהבת את העניבה השנייה שקניתי לך?" > > > > > > > > > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > > > שואלים פולני:"תגיד, אתה עוזר לאישתך?" > > > > > > "מה פתאום?! התעצבן הפולני מעצם השאלה "אני עושה הכל לבד". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > > > פולני פונה לבוס שלו ומבקש: "אוכל לצאת היום מהעבודה קצת יותר מוקדם? > > > אשתי > > > > > > רוצה שנלך לערוך קניות". הבוס: "מה זה?! כל היום גרבצת והסתובבת > > > ועכשיו אתה רוצה > > > > > > לצאת מוקדם? תדע לך שלפני תשע בערב אתה לא מגיע הביתה!" הפולני: > > > "תודה רבה אדוני! > > > > > > תודה רבה!" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > > > פולני אחד מגיע לרופא ומתלונן: "דוקטור יש לי בעיה, אשתי בוגדת בי > > > אבל מ> שום מה > > > > > > לא צומחות לי הקרניים". הרופא לוקח את הפולני הצידה ואומר: "תראה > > > חביבי, העניין > > > > > > הזה עם הבגידות והקרניים הוא לא אמיתי. זה מעין דימויי". הפולני נשם > > > בהקלה ואמר: > > > > > > "תודה לאל! כבר חשבתי שחסר לי סידן בגוף". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > > > זוג פולנים עמדו בתור בבנק. לפניהם עמדה בלונדינית פצצה במיני. > > > > > > הפולני התחיל להזיל ריר, דמיין אותו ואותה בפוזות וכו'... אחרי שהוא > > > ואישתו יצאו > > > > > > מהבנק אישתו שאלה: "נו תגיד, היא הייתה שווה את זה?" בעלה: "שווה > > > מה?" האישה: > > > > > > "את הסקנדל שתכף תקבל!" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > > > שני פולנים מדברים. האחד: "החבר הכי טוב שלי לולק ברח עם אשתי" > > > הפולני השני: > > > > > > "הוא עדיין החבר הכי טוב שלך?" הראשון: "כבר לא. הוא החזיר אותה". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > > > למה רוב רופאות השיניים הן פולניות? כי זה הדבר היחיד שגורם לגברים > > > להסתכל > > > > > > עליהן בפה פעור ובעיניים פקוחות לרווחה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~> > > > פולני אחד אומר לחברו: "אל תשאל, התוכי שלי מת" החבר: "מזקנה?" > > > הפולני: "לא, > > > > > > מתסכול. מאז שהתחתנתי הוא לא הצליח להשחיל מילה".