אז איפה כולם

אז איפה כולם

מוניקי , חן , אייריש , טאקי , חתולון תלתלית , חן , קרוסי , דני , חן , שייכת אין יאוש , עוף החול , kuz ליידי בל , אחד שתים שלוש ושאר האנשים קדימה איפה אתם רוצים משהו מצחיק ? ערב טוב לכולם

Mוניk

New member
שבולהההה תביטי למעלה אנחנו שם

יאאלה מאמי נו תביאי צחוקים לפני ש.... הוא יקרא לי בזזזזזזזזזזזזזזזזז מוניק

Mוניk

New member
וזה עוד משו נחמד../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

תקפצי נשמה אני תופש אותך אי

ובדיחה נחמדה

שלחו לי במייל : ראש הממשלה שרון מבקר בבית ספר, כדי להגביר את הפופולריות שלו. לאחר ההרצאה הוא מזמין את התלמידים לשאול שאלות. יוסי מרים את היד. "יש לי שלוש שאלות, אדוני ראש הממשלה. שאלה ראשונה, מדוע קיבלת כסף מהאיש בדרום אפריקה ולא הצהרתה על זה לפי החוק? שאלה שניה, מדוע אנשי הליכוד קנו ומכרו קולות, בניגוד לחוק? שאלה שלישית, מדוע לא קיימת את הבטחתך לתת לנו שלום ובטחון?" באותו הרגע מצלצל הפעמון להפסקה וכולם יוצאים. כאשר חוזרים, שואל שרון: "עוד מישהו רוצה לשאול שאלות?" קובי מצביע. "אדוני ראש הממשלה, יש לי חמש שאלות. שאלה ראשונה, מדוע קיבלת כסף מהאיש בדרום אפריקה ולא הצהרתה על זה לפי החוק? שאלה שניה, מדוע אנשי הליכוד קנו ומכרו קולות, בניגוד ! לחוק? שאלה שלישית, מדוע לא קיימת את הבטחתך לתת לנו שלום ובטחון? שאלה רביעית, מדוע הפעמון להפסקה צלצל עשר דקות לפני הזמן? שאלה חמישית, איפה יוסי?"

חתולי הבדיחה מוגשת לך

במיוחד , לא קל להיות ראה"ש בימים אלו ובכלל שמחה שאהבת ....

חתולון אדום

איזה כייף שבאת מייד פותחת הודעה חדשה מצפה לשמוע ממך משהו חשוב נחמד וחכם קדימה.... הפעם הצלחת להפתיע אותי , היות ואתה בא כל יום שישי שמחה לראותך ראית את התמונה שלך מה ששלחתי מן האלבום ה"משפחתי" חה חה

../images/Emo24.gifחן ברוכה הבאה

ערב טוב גם לך
יש בעיה עם תפוז מקווה שכל רגע כל אחד ישוב

חן (*_*)

New member
את מספרת לי? כל שליחת הודעה........

לוקחת לי שעה ובמקרה הטוב, אני מצליחה בשיגור בפעם השלישית.

חן קחי משהו לעידוד

מקווה שזה יעבוד .... משו מצחיק ....... אישה אחת חוזרת הביתה ממסע קניות ונדהמת למצוא את בעלה במיטה עם צעירה יפהפיה. בעודה עומדת לעזוב בסערה, בעלה קורא לעברה :" אני חשוב שכדאי שתשמעי איך זה קרה..." "נסעתי הביתה בכביש המהיר כשלפתע ראיתי בצידי הכביש צעירה שנראתה עייפה ומרופשת. הבאתי אותה הביתה והכנתי לה ארוחה מהבקר הצלוישנשכח במקרר. היא היתה יחפה, אז נתתי לה את הסנדלים שלך, אלה שטענת שכבר אינן אופנתיות יותר. היה לה קר, אז נתתי לה את הסוודר שקניתי לך ליום הולדתך אך מעולם לא לבשת אותו כי הצבע לא מתאים לך. המכנסיים שלה היו קרועות, אז נתתי לה זוג ג'ינס שלך שכבר פשוט לא עולה עלייך. בדיוק כשהיא עמדה ללכת היא שאלה אותי אם יש אולי עוד משהו שאשתי כבר לא משתמשת בו..."

למעלה