אז איפה טעינו?

Fun Fair

New member
אז איפה טעינו?../images/Emo13.gif

בסופהשבוע האחרון, יצא לי לחפש איזו חולצה עלומה שנעלמה בין המדפים, מה שאילץ אותי לפנות כמה מדפים. כשהחזרתי את הבגדים למקום (החולצה האבודה נמצאה, תודה
), נתקלתי בכמה חולצות ששכחתי שקניתי והמחשבה הראשונה שקפצה לי לראש היתה "מה חשבת לעצמך, לעזאזל?????"
אני נשבעת שלא ידעתי מה גרם לי, בהירת עור ושיער עם זרועות לא סופר דקיקות וחזה גדול יחסית (שלא מת על חזיות סטרפלס), לקנות חולצה בצבע שנהב בהיר ומוזהב עם כתפיה דקיקה אחת! ז"א, כן: היא יפהפיה. לא לי! מבט חטוף גילה לי שתווית המחיר עדיין עליה ומבט נוסף הסביר לי שרכשתי אותה לפני כ 5 שנים ומעולם לא לבשתי אותה (או זכרתי שיש לי אותה...
) makes you wonder: מה טעויות האופנה שלכם? מה הפריט ההוא שקניתן, ללא רציונל, הצדקה או בבמצב של אי שפיות זמנית, שעד היום יושב אצלכן בארון?

JennaJ

New member
אווו, יש לי יותר מדי כאלו

כלומר, פריטים שכשקניתי אותם חשבתי שישרתו אותי נאמנה, ומאז בעיקר מתים משעמום בארון בלי לראות עולם. אבל הפריט המובהק? חצאית נפוחה סגולה-ורודה של קסטרו שקניתי לפני כמה שנים טובות. מראש זו הייתה קנייה לא רציונלית במיוחד, פשוט כל כך אהבתי את איך שהחצאית נראתה שהייתי חייבת אותה אצלי... תוך התעלמות מוחלטת מכך ש: א. אני לא לובשת חצאיות. אף פעם. סוגיית קרסוליים קשה. ב. החצאית מידה 36, בתקופה שקניתי אותה הייתי מידה 42. ג. אפילו עכשיו, כמה שנים ו-20 קילו אחרי, כשאני במידה הנכונה, אני לא יכולה לדמיין לאן אלך איתה. אולי אני אתחפש לפייה או בלרינה בפורים הקרוב. זה יכול לעבוד.

Fun Fair

New member
../images/Emo6.gif

אבל זה נורא שיקי
וכל הכבוד לך! הכי כיף לחזור לבגדים שלא יכלת ללבוש שנים ועכשיו הם מתאימים! אולי תציעי אותה למכירה/החלפה בשרשור קחתן ביום א'?

JennaJ

New member
האמת שיש לי כמה פריטים להציע

אבל עם כל החוסר רציונליות שבדבר, החצאית הזו אינה אחד מהם. נראה לי שעד שלא אלבש אותה לאנשהו, היא לא תצא לי מהסיסטם. חלק מהעניין הוא שהחצאית הזו ייצגה בשבילי איזשהי שאיפה ל"אחרי הדיאטה". יש בחורות שיש להן את מכנס הג'ינס הנכסף שהן רוצות להיכנס לתוכו, לי הייתה את החצאית הזו. כנראה למרות הכל עוד לא וויתרתי על הרעיון שאלבש אותה מתישהו. בכל מקרה, אחלה נושא לשרשור
.

שרשראות של מיכל נגרין

מבחינת בגדים אני די מתונה ואין לי נפילות רציניות, אבל שרשראות של מיכל נגרין הפכו בשלב מסוים למתנת יום ההולדת האולטימטיבית. אז עכשיו יש לי כמה ק"ג שלהן בארון.
חלקן יפות ואני עונדת אותן בכיף, מהאחרות אפילו לא בא לי להוריד אבק. רובן הגיעו בלי פתקי החלפה. כל פעם שאני עוברת ליד סניף של מיכל נגרין, אני חושבת שעץ השרשראות שצומח בארון שלי היה יכול להשתלב מצוין בתצוגה שלהם... עכשיו כשאני קוראת את מה שכתבתי, שוק הפורום יכול לעזור לי לדלל את המיכל-נגריניות שהשתלטה על אזור השרשראות שלי
אחלה רעיון לשרשור, Fun Fair!

Fun Fair

New member
../images/Emo24.gif יאללה, נראה אותך ביום א'!!!

ד"א, רש שתדעי לך שלרגע שקלתי להכנס למיכל נגרים כדי למצוא שרשרת לחתונה וברגע שהתקרבתי לכניסה לחנות חטפתי ורטיגו משלל הצבעים והנצנוצים..
עבר לי...

הרבה יותר אהבתי את הדברים של שלומית אופיר

פחות רעש, צלצולים, נצנוצים - ושקלים

עדגיל

Well-known member
מכירות מעצבת בשם "איריס"?

קיבלתי בשבוע שעבר 2 מתנות שקנו לי ממנה: שרשרת עם תליון מקושט בוורדים קצת בולטים, אבל השוס היה צמיד שיש לו שני ציפויים: בחיצוני וורדים ובפנימי משהו אחר, וזה נראה מאוד מדליק. חברה שלי שנתנה לי את זה סיפרה לי שהמעצבת הזו מתעסקת בעיקר עם חו"ל ופחות לשוק המקומי. יודעים משהו?

רציתי גם (אפילו זממתי להגיד לך שאצטרף אלייך)

אבל אז צילצלו מהבניין שלנו ואמרו שצריך להגיע ביום שישי לבדוק את האריחים או הקרמיקה או משהו כזה. אולי אלך מחר, אם ייצא לי, או מקסימום בשבוע הבא.

Fun Fair

New member
הלו!!!!!!

אני בסוך כנראה אלך מחר (נפל עלי יום חופש!!!!) דברי איתי :-*

הולכת?

אני בסוף בייביסיטר ליום שלם לילד בן 5.5 שבועט בקירות. זה החצי יום חופש שלי

למעלה