אז איפה באמת הייתי?

• פותח הנושא M.Z
  • פורסם בתאריך

M.Z

New member
אז איפה באמת הייתי?

ממידע מודיעיני ראשוני התברר לי שחלק ממנהלי הפורום פה (לחסוך לכם , אני אינני נמנה עליהם) עוסקים בפעילויות שלמען הגילוי הנאות חשבתי שכדאי לכם להיות מודעים אליהם. אין שאלה שתחום רכיבת השטח הוא תחום שאינו מוכר לי, אך לאחר בדיקה מעמיקה לתוך המושג "רכבנו בשטח ביחד" אני מעדיף להשאר מפוייח עד סוף ימי. כמובן שיקפצו פה המנהלים ויגידו "הוצאו דברים מהקשרם" או לחילופין "זה לא מה שאתם חושבים", אך אני מתיר לכם הגולשים לחוות את דעתכם ולומר את דבריכם לפי השכל הישר. כדי להקל על המראות ולסבר את האוזן והעין מה באמת אתם רואים התווספו כמה כיתוביות בראש כל תמונה כדי לעשות סדר ב"בלאגן". יש לציין כי תירוצים כמו "פחחחח זה בכלל לא תמונה מהארץ , אתה משקר" לא יתקבלו מכיוון שאני עומד על כך שכל התמונות צולמו בארץ הקודש, וכולן באות להראות פן נוסף של מנהלי הפורום. לשיקולכם...... ואם תהיתם מה אני עשיתי באותה השבת? סתם עם כמה ידידות העברתי את השבת כרגיל...

M.Z

New member
מתעוררים לבוקרו של יום שבת...

ריח הטבע עולה באפם, וגורם להם לרצות לצאת למרחבים....

M.Z

New member
עולים על מיגון.....

איך אמרתם שקוראים לזה? "צבי-צב"? שימו לב להוראות בטיחות לפני הרכיבה , כפי שמדגים מדריך הרכיבה כיצד לשבת על ה"כלי".

M.Z

New member
וממשיכים להתמגן....

ומברכים לשלום ולנסיעה בטוחה את כל האצילים האחרים, זאת "תספורת אציל" אותנטית?

M.Z

New member
איך נסגר ה"צבי-צב" מאחורה?

אההההה עכשיו אני סוף סוף רואה, בהצלבה אני מבין...

M.Z

New member
"יאללה, אפשר לצאת לדרך"......

על קו הזינוק לפני המירוץ, אמנם כל המצולמים שם הם דו"גים אבל חשבתי שחייב להיות מנוע, נו, מה אני מבין בנושאי יער שרווד, טמבל שכמותי....

M.Z

New member
מהווי השטח ......

מנהלי הפורום ואצילי היער, עוצרים להתרעננות כמיטב מסורת האצילים....... ואני לתומי חשבתי שסתם מכינים קפה וצוחקים קצת, לא הבנתי שזו הסיבה לצחוק... ושוב טמבל שכמותי....

M.Z

New member
אין שאלה שהמראות גרמו לי לצלם בלי

סוף, רוב התמונות אכן אינן ראויות לעיני הגולשים, אך נותרה לי תמונה אחת מאותה השבת, במקום אחר בכלל, שבה אני מתועד עם כמה ידידות .... זה נקרא העברנו את השבת בכיף!!!

M.Z

New member
זהו פחות או יותר

קיבלתם את האמת כולה, עשו בה כרצונכם. "יער שרווד" ועוד כל מיני מילות קוד שאינן מובנות לי, קיבלו אצלי תפנית מבחינת המשמעות, ולחשוב שפעם הייתי תמים וחשבתי שמדובר על "רכיבת" אופנ וע .......

M.Z

New member
אבל למה?../images/Emo12.gif

בסך הכל חשבתי שאאוטינג מסוג כזה רק ישמח אתכם. רגע, אתה רוצה להגיד לי שאתה כועס על מה שעין המצלמה קלטה? אני חושב שאם לרגע תעצור לחשוב, ותראה איך אתם נראים מהצד השני אולי יגרום לכם לחשוב לעלות על האספלט המשובח.

מלחמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חליל פשוט מרגיש לבד ואתה יודע מה דינה של חיה פצועה ? ( לא לא להרוג אבל היא מסוכנת ) אז ככה קצת נביע סולידריות עם הערבי

MexMex

New member
../images/Emo45.gif היה שווה...

יותר עדעף ככה, לא? גם שבוע שקט ממך בכללי, וגם יופי של סיפור בלווית תמונות לטף כשאתה חוזר. מתי הפעם הבאה?
בוקר

MexMex

New member
את../images/Emo70.gif

צר לי. מליון עבודה של 2 פרויקטים שאני חייב להגיש מחר.
על המונופול,
(גדול) על ההזמנות שנכנסו... בוקר. מליון
(סוף סוף)

למעלה