אז איפה באמת הייתי?

• פותח הנושא M.Z
  • פורסם בתאריך

M.Z

New member
אני בניגוד אליכם

ידוע איפה הייתי ועוד הבאתי תמונה בסוף השרשור שמראה את זה. חבל שתנסה בצורה כזו או אחרת לנסות לקחת תמונות שאינן קשורות ולהסב להם מלל מפליל. נסיון כזה יהווה תעודת עניות ליושר הפנימי שלך. אין פה מטרה למלחמה, זה היה סיקור אובייקטיבי כפי שהגיע עליי מעין המצלמה, אוהבים מה שרואים או לא אוהבים, אין צורך כמו ברומא העתיקה "להרוג את השליח". בכל מקרה תודה רבה על התיעוד שאישרתם לי לתעד, אכן אומץ רב נדרש כדי להחשף בצורה כזו, אבל כמנהלים עשיתם צעד חשוב למען הגולשים שיוכלו להכיר אתכם קצת יותר מקרוב. גמר חתימה טובה תחכתבו ותחסמו

הספרנית

New member
אז רגע...רגע...

איך אתה מסביר את
זה
?

M.Z

New member
בצורה פשוטה מאוד

בפרוש עלינו השנה החדשה, ישב הקבינט ועשה חשבון נפש מפורט מאוד, וגילה שבמהלך השנה האחרונה חברי הקבינט חטאו ופשעו אחד כנגד השני. על מנת לתקן דרכנו הוחלט להעלות לסאגה באופן ספונטני ולא מתוכנן מראש, צרור איחולים וברכות כדי לכפר על חטאיו. וזו התוצאה, כמובן שהספרנית מהיותה שקועה ימים כלילות באתר הספריה העירונית, איבדה את יכולת חוש ההומור והפכה לזקנה נרגנת הגוערת בבאי הספריה, ובשל כך נבצר ממנה לראות את המתרחש מעבר למילה הכתובה. אכן נשיקה נשלחה לנשיא כאות סליחה על כל ארועי השנה החולפת. אבוי לאנושות שבה כל נשיקה תמימה (כשם שהייתי נותן לכל אחד ממשפחתי) הופכת אדם כזה או אחר לבעל נטיה. ולכבוד יום הכיפורים: "אלוהים סולח , MZ לא!!"

הספרנית

New member
גוערת??? ../images/Emo4.gif

חוץ מזה...על ראש הגנב בוער הכובע...חליל והספרנית סתם רצו לציין שאתה פשוט מבלה בפורום אחר ולא פה, זה אתה שסתם קופץ למסקנות מיותרות... וזה בסדר גם הספרנית לא סולחת!!!

M.Z

New member
נראה לי התבלבלת בשירשור

לא מוצא קשר אפילו ערטילאי ביני לבין המקרה המצער.......

זופאפנת MZ...

יונק הדבש נעדר מהעבודה! לא החתים כרטיס שעון! התפרפר כבר יומיים אחרי שהתקבל למשרה החדשה! מנהליו לא אישרו לו העדרות! מה זה קורה כאן?... שימוע משמעתי מיידית!

יש מצב לזמן את אב בית הדין?

אני מוכן להיות הסניגור צריך אבל תובע\ת הורס יש מתנדבים? אולי וואחד התובע ?

M.Z

New member
נענה לאתגר....

הMZ מקבל על עצמו את בית דין של מטה, ומוכן לעמוד למשפט צדק. יש לקחת בחשבון שמשפט כזה יוכל להמשך לאורך תקופה ארוכה, מכיוון שאני מתכוון להעמיד סוללת עורכי דין שיגנו עליי בחירוף נפש. מערכת המשפט צריכה לקבל החלטה אם לפורום הזה בתקופות מיתון כפי שנמצאת מדינתנו, כדאי להכנס להליך משפטי שיעלה לפורום כסף רב והתשה נפשית. במידה ותמצאו לנכון כן להעמידני לדין, צאו מנקודת הנחה שכל ה"כביסה המלוכלכת" תאלץ לצאת החוצה, וכל פרט שיוכל לשמש את פרקליטי יהווה ראיות בקופת השרצים הזו. אני מציע שקילה נוספת של כדאיות השימוע. העתק: * אב בית הדין לטרולים.- כבוד השופט, וראש הסמכות המחוקקת. * חליל אבד רבו- מנהל פורום זופאפנה. * ירחמיאל קולרגול - מנהל פורום זופאפנה. * מאסטר יהודי - יו"ר הקבינט. * הנשיא - מסמן המטרות ומטיל העונשים. * הנסיכה - ומכינת הקפה העממית. * מלוסי - רוכב המירוצים והנותן בראשים. * ועוד אחד שאני כרגע מנוע מלמסור את שמו ותפקידו - אך ישמש כיועץ סתרים.

מצטער לאכזב אותך, אבל תשכח מזה.

אחרי שראיתי את זה (!) - אני לא מוכן יותר ששמי הטוב ישויך בצורה כל-שהיא לאחד כמוך. יפה עשית שמראש נמנעת מלמסור את שמי - אך אין די בכך. נגמרה תקופת היעוץ M.Z, והאמת - התביעה משלמת לי יותר טוב. קח את עצמך ולך תמצא לך יועץ חדש.

M.Z

New member
את הסרט "נשואה למאפיה" ראית?

אם לא אני ממליץ לך לרוץ ולראות אותו. לא בגלל האיכויות הקולונועיות או התסריט המשובח, אלא יותר בגלל הרעיון הכללי שיוכל להסביר לך חוק פשוט מאוד. כשה"דון" בצרה, כולם מגוייסים לעזרתו, מי שלא נותן שכם, מוצא ראש של סוס מת במיטה, ויש דברים שהשתיקה יפה להם.

אגב בהקשר לתמונות ../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif

אתמול הראתה לי אותם הספרנית במהלך "קבלת שבת במסאנגר "וכמעט השתנתי מצחוק ואאלה יש פורומים בהרבה יותר זופאפאנות מאיתנו גזגז פרייאר לידם בפוטושוט שמת לב הם לא עוזבים אותו

הספרנית

New member
מחקו אותו היום ../images/Emo10.gif

תפוז היו צריכים לראות את זה...שילמדו להעריך את הפורום הזה! אנחנו זוטרים לעומתם!!!
אמנם נמחק אבל עדיין מצחיק

למעלה