אז איך עוברים ?

i g s

New member
אז איך עוברים ?

אנחנו רוצים לעבור ולא בעוד שנתיים אז איך עושים את זה ????????????? אין לנו מספיק נקודות , אתם אומרים שדוד לא יכול להיות ספונסר .... אז מה נשאר ? נראה לכם שאם נבוא למשפחה להתחלה ,ונחפש עבודה כלומר שמישהו יהיה מוכן לבקש אותנו ,ואז לקבל אישור עבודה ומשם להתקדם....האם זה נראה לכם אפשרי בהתחשב שאנחנו זוג צעיר +ילד קטן אשמח מאוד אם תענו לי אנחנו ממש לחוצים למצוא מוצא.

formersusan

New member
ברור שזו החלטה שלכם, אבל

בבקשה תשקלו: עבודה בלתי חוקית היא סיכון תמיד, מפני שהיא עברה על החוק. כך שלא צריך להרחיב בעניין. השגת אישורי עבודה היא הליך מורכב ולרוב הHRDC לא מאשר הבאת עובד "זר". הליך זה גם נמשך כמה חודשים, ומה תעשו בינתיים? שיקול נוסף, שאני בטוחה שכבר חשבתם עליו: לא מדובר ברווק או רווקה המנסים את מזלם, אלא במשפחה עם ילד קטן. לעניות דעתי, הסיכון כאן רב על הרווח, ואם אתם שואלים לדעתי, הייתי אומרת לרדת מהרעיון. עכשיו, כשרף הנקודות נמוך, חייבת להימצא דרך להגירה באופן חוקי, כזה שיבטיח את עתיד משפחתכם. הגירה היא הימור בלאו הכי. חבל לקחת סיכונים מיותרים. אולי כדאי שתתייעצו עם עו"ד או יועץ הגירה (למשל בפורום של YNET או באופן פרטי). אולי להם יהיו רעיונות חלופיים בטוחים יותר. בכל מקרה, הרבה הצלחה!

DanaFamily

New member
דודו

דוגמא נוספת להטפותיה של גברת פורמרסוזן............. הרי אם אותה משפחה שרוצה להגר ירשמו ללימודים,ישנה האופציה לההגר קודם במקום לשמוע את כל אזהרותייה של גברת סוזן שטיילה פה 4 חודשים......

drz400e

New member
סבבה,

אש פשוט תספרי להם את דעתך ונסיונך את.פורמרסוזן, גם עם הבטחון הרב שבו היא כותבת את דבריה , מציעה את דעתה/נסיונה היא. הדרך הפשוטה ביתר לא להסכים איתה היא פשוט להציע את הנסיון והרעיונות שלך. מה את חושבת יעניין יותר משתתף שאינו מכיר איש בפורום? מישהו שאומר לו שאי אפשר לעשות כלום,או מישהו שאכן מציע רעיון מעשי? אז כמו שאמרתי, אפשר להציע רעיונות שונים, גם מבלי לחזור ולהגיד כמה דוברים אחרים טועים

formersusan

New member
בטח, ובינתיים

הלומד או הלומדת יוכלו **אולי** (אבל בספק) לעבוד חלקית ובמסגרת הקמפוס בלבד בעוד בן או בת הזוג ימתין לאישור עבודה כללי. כן, ודאי. מדובר בזוג עם ילד קטן. את יודעת, משפחה, אחריות, בגרות. כל הדברים האלה, זאת טוענת שחשובים לך...

קנדה1

New member
פשוט אורזים ובאים

אני הייתי באותו מצב שלכם ולפני שלושה חודשים היגרנו למונטריאול כידוע היא יותר קלה בעיניני ההגירה יש פה עו"ד שעושה את הליך ההגירה מקנדה עצמה וחותמת על חוזה שאם לא תקבלו את הנירת המובטחת יוחזר לכם הכסף אתה תוך חודש בערך מקבל את אישור העבודה שלך ועד שנה אתה אמור לקבל את תעודת התושב שלך היא אישה מקסימה היא גם זאת ששולחת שיאספו אותכם משדה התעופה ויעזרו לכם במציאת הדירה ואפילו ללילות הראשונים היא מסדרת לכם את החדר בבית המלון אני בטוחה שאתה חושש אבל אני ובעלי עשינו זאת אם שלושה ילדים ותודה לאל אני מאחלת לך לעשות את הצעד החכם הזה כמוני וכל מה שהיא הבטיחה לנו עד היום מומש אם תרצו עוד פרטים אשמח לענות גלית

formersusan

New member
בלתי אמין לחלוטין

מדובר באדם המחליף כינויים וכותב על דרך פלאית להגירה, גם כאן וגם בפורום השני. מעניין אם מדובר במי שהתקשר אליי כשהייתי בקנדה והציע לי לארגן אשרות סטודנט פיקטיביות בעבור חופן דולרים... בכל מקרה, אין דרכי קיצור, ולא הייתי ממליצה להתפתות לשרלטנים.

קנדה1

New member
אני לא יודעת על מה את מדברת

אני לא יודעת על מה את מדברת אבל הסיבה היחידה שהשם הוחלף היא כמישהו חסם את שמי הראשון אני לא סחטנית ולא מקבלת שום שכר מפרסומי זה זה הוצאת דיבה מה שאת עושה אני לא יודעת באיזה אנשים את נתקלת אבל אני בעת משפחה ואמא לשלושה ילדים נראה לך שאין לי מה לעשות בחיים רק לסכן את חיי ילדי בשביל רמאות שכזאת לא אני פשוט עשיתי את ההליך דרך העו"ד שנצמאת פה בקנדה ולכן לאנשים כמוך שחושבים שאין קיצור דרך אני מפרסמת את ההודעה הזאת

formersusan

New member
ומדוע נחסמת?

בדיוק בשל הפרסום ה(בלתי) אמין. בכל מקרה, אני חוזרת, אין דרכי קיצור. לכן לא האמנתי למילה ממה שאותו אדם אמר לי בטלפון לגבי אשרת סטודנט פיקטיבית...

alon114

New member
גלית

אני לא יודע האם המידע שאת מוסרת הוא נכון או שקרי. מה שאני כן יודע זה שלעם ישראל למוד אסון ערד, המכביה, ורסאי וכו', המושג "קיצור דרך" מעלה צמרמורת. אז קראנו את הודעתך, היא רשומה בפורום מס' פעמים. אם נרצה לשמוע עוד נשלח לך מסר. העובדה שאת חוזרת על ההודעות האלו וגם אחרי שנחסמת בשמך הקודם גורמת לי לחשוב שזו אכן עבודה בעיניים.

drz400e

New member
לא סתם מישהו חסם אותך

זה הייתי אני, כיון שבפורום אנחנו כבר למודי נסיון עם הודעות שמסתימות במילים "אם אתם רוצים עוד פרטים אתם מוזמנים לפנות אלי".בכל הפעמים זו היתה פרסומת סמויה לעורכי דין או יועצים למינהם במקרה הטוב, ולשרלטנים ונוכלים במקרה הפחות טוב,כלומר- פרסומת לכל דבר(בדיוק כמו שנאמר לך בהודעה שקיבלת כשניסית לפרסם הודעה בשם המשתמש החסום). אני מוכן לפנים משורת הדין לתת לך הזדמנות להסביר במה מדובר, אבל אם ימשך פה מסע הפרסום הזה , תחסמי ותמחקי שוב ושוב, בכל שם שלא תבחרי. אם בפרסומת מדובר- הכלי עבורך הוא הלוחות, ואת יכולה להשאיר שם את פרטייך ופרטי השרות שאת נותנת - בתנאי שהוא לגיטמי וברור, אם לא, גם המודעה שם תימחק. אלו כללי הפורום שלנו ופורומי תפוז בכלל.

קנדה1

New member
לתגובתך

קודם כל אני מודה לך מאוד דודו שאתה פונה אלי ומסביר לי את עמדתך אני מתנצלת אם הודעתי פורשה כלא נכונה אני לא עושה שום מסע פרסום לאף אחד אני פשוט מנסה לעזור לאנשים שהיו במצב כמו שלי על סף יאוש לניסיון הגירה והיות ובארץ אין מודעות לאפשרות לעשות את הליך ההגירה מקנדה עצמה אני פשוט מפרסמת את זה זה לא מסע נוכלות ואין לי כל שכר מעינין זה אני אמא לשלושה ילדים ואני לא מוצאת את עצמי משועממת כדי "לעבוד" על אנשים בעיניים והסיבה שאני כותבת אם אתם רוצים עוד פרטים פנו אלי זה כי אז אנשים פונים אם שאלות מדויקות יותר לגבי מצבם ורצונם ולכן קל לי יותר לתת אינפורמציה אני שוב מתנצלת אם עשיתי משהו לא קשורה אבל מקווה שהבהרתי את עצמי פה ושוב תודה לך על ההסבר האישי שלך שיהיה לך המשך יום טוב גלית

i g s

New member
מפחידים

איזה מפחידים למה אתם חושבים שאני יצור קשר עכשיו אחרי כל מה שאתה אומרים אך ..... בכל זאת איך אני יוצרת קשר איתך? למקרה שאחליט ליצור קשר

i g s

New member
נו וקיבלתם את האישורים לעבודה ומה..

עכשיו אתם עובדים ? איך חיי החברה ? מגורים וכו על איזה בסיס אתם קיבלתם את האישורים ? אולי בכלל היה לכם מספיק נקודות ולכן זה היה אפשרי ההבדל הוא שעשיתם את זה משם! תתני עוד פרטים אולי אז זה ישמע יותר אמין ...

פשוט33

New member
../images/Emo25.gif ועכשיו מחקים לקבלת תעודת הת

התושב. כן אנחנו עובדים בעלי אומנם עצמאי ועוסק בתחום השיפוצים כך שבעית מציאת העבודה לא היתה כל כך קשה גם נוכח העובדה שאנחנו דתיים אז הקהילה גם עזרה המון. אנחנו הגרנו על תקן של המצב הביטחוני והפיגועים כי לא לא היה לנו מספיק נקודות אבל זה נורא תלוי כל אחד ומצבו האישי יש כאלה שהעו"ד שמה אותם על תקן של משקיע יש כאלה שחוו לצערנו איבוד של קרוב או בן משפחה בפיגועים ולכן מבקש להגר בעקבות החשש מהפיגועים לכן גם אני לא יכולה לפרט ממש לעומק על גבי הפורום כי זה נורא תלוי כל אחד ומצבו ורוצנו וזאת הסיבה היחידה שאני כותבת באימייל כי אז בדרך כלל כל אחד מציג את מצבו האישי ורצונותיו ויותר קל לתת אינפורמציה מדויקת שיהיה שבוע טוב

קנדה1

New member
לתגובת המפחידים

ההודעה שלך לא ברורה אם את רוצה פרטים אשמח לתת לך אך כמו שאמרתי קודם אני אומרת שוב אני אמא לשלושה ילדים ולא משועממת בחיי לבזבז את זמני קדי למכור בולשיט לאנשים אני עשיתי את ההליך בעצמי דרך העו"ד הזאת ואני נמצאת פה בקנדה אז אני לא חושבת שאני מפחידה ובניגוד לעו"ד אחרים העו"ד הזאת חותמת על חוזה שאם לא תקבלי את הנירת שלך הכסף יוחזר לך חזרה והיא שולחת שיאספו משדה התעופה ושיאזרו לכם במציאת דירה איפה תמצאו עוד עו" ד כל-דך אנושי ושיחתום על חוזה כזה אלא אם כן הוא בטוח בעצמו כמוה שלך גלית

מעניין. איך את אמא לשלושה

כשבפורום אחר את בכלל יהודה. חברים מדובר בפרסומת המתפרסת בכל פורומי ישראלים בחו"ל ובישראלים בקנדה בפרט. שימו לב לא להאמין. וכנראה שמכירת בולשיט היא בכל זאת מקצוע משתלם.

פשוט33

New member
../images/Emo150.gifדודהלה נמאס מהשיעמום שלך

משום מה את נורא פוסלת את כולם ולא ברור לי למה את חושבת שרק את יודעת הכל ושאחרים לא תני צאנס גם לכאלה היו שם ואני רק יכולה להגיד לך שגם אני עשיתי את ההליך שהם מדברים עליו וכן זה לא גימיק ולא אשליה וזאת האמת חברה זה לא חלום זה מציאות

למעלה