אז איך עבר פסח?

רמשטיין

New member
אז איך עבר פסח?

היי לי היה שבוע וחצי של חוויות ואנשים ואירועים שנמשכו ברצף מתמשך מקצת לפני "ביגור" ועד קצת לפני סוף "עולמות" (ידעתם שהקירות באודיטוריום של מדייטק חולון יכולים להידלק בצבעים פסיכודליים בטירוף?!?) עכשיו גם אני יודע! מוטרף!!! פוסט-חג שמח :)

Elfangor

New member
יאפ, הרבה משחקים היו לי בחופש :)

מיום רביעי של לפני שבוע וחצי הכל התחיל - רק לשם הבהרה, עד אז היו לי אולי עשרה משחקים בחיים, כולם דיאנדי פשוט, אני שחקן מאוד לייט, ורק איזה יום לפני החופש התחלתי לקרוא את עולם האפלה- אני גולש להנאתי באתר גיימר ורואה שם הודעה של אחד המשתמשים- שחקן תפקידים מאוד כבד (בין הראשונים שהחזיק וומפייר בארץ!!! כך הוא נוהג לומר^^) שהוא בא לירושלים ואין לו מה לעשות אז על הירושלמים לארח לו חברה ולתת לו לשה"ם, מפה לשם משם לפה אמרתי למה לא והלכתי למשחקון הזה. פעם ראשונה שבאמת שיחקתי בשיטת D10 (הוא עשה על סטארוורז בשיטת D10) והיה ממש נחמד וחביב ביותר. אחר הצהרים של אותו יום (יום חמישי) נפגשתי עם קבוצה חדשה של דיאנדי ועשינו בעיקר דמויות, לא רציתי להיות שה"ם כי אין לי ניסיון. ואז הגיע ביגור, וכל מילה אחרת מיותר, שלושה ימים של משחקים ללא הפסקה, בין לארפ למו"ד הייתי בפיראטים של שעה וחצי ואפילו וומפייר על נרגילה עם בערך כל מי שהיה שם P: ואז אתמול נפגשתי עם הקבוצה החדשה ונחשו מה- אני משה"ם אותה, והם רציניים, נפגשים כנראה כל שבוע... יהיה כייף! אחלה חופש, גם פסטיבלים (בומבמלה, ווילה מלצ'ט, אהבה, וסתם הופעות בת"א ^^) גם דיאנדי (בערך שילשתי את כל הניסיון שהיה לי בדיאנדי בלבד, ולמדי המון שיטות חדשות, בנוסף נרשמתי לעמותה ולגרעין ירושלים, קיבלתי מנוי לספריה בירושלים ולקחתי את מרוצללים^^) וגם אפילו קצת חברים (נו.. לא שיש הרבה..) מעט מדי שינה, אני עדין עיף =X לסיכום- מכל הכסף שהיה לי מעבודה של שנה שלמה כמעט, נשארתי עם 87.6 שקל בארנק... ניחא, עד החופש הגדול יש עוד זמן ^_^

NacroMittler

New member
עשית חיים

אני בעיקר ניצלתי את הזמן לעבוד על עולם המערכה שלי, לפתח אותו, להרחיב אותו ובעיקר להעמיק אותו. בנוסף לכך אני גם שם גז בקטע של ההרפתקאה ואחרי הדיון שהיה לי פה עם מירטל היה לי מלא מה לכתוב אז אני משכתב את ההרפתקאה ומקווה להעלות אותה בזמן הקרוב לכאן, לשמוע דיעות, הערות והארות.

Nihau

New member
ניהול זה עבודה קשה אך מספקת

ניהול וכיבוי שרפות בכנס עולמות מילא את זמני עד תום- מלפני פתיחת הכנס ועד סוף הפירוק והפינוי שלו. (זה לא הסוף כמובן, יש עוד ניירת) מלבד ההרצאה שלי והחידון שהנחתי כמעט לא יצא לי לשבת להקשיב להרצאות, שלא נדבר על צפייה בהקרנה כלשהי. אפילו שלושת ההרצאות שהתעקשתי לפנות זמן ולהקשיב להן היו כהכנה לקראת הכנס הבא בניהולי. הרבה מחברי הפורום ביקרו בכנס- קבלו את התנצלותי על שלא יכולתי להקדיש לכם זמן כראוי. לכל אלה שהתנדבו בכנס- שמחתי מאוד לעבוד מולכם, במיוחד עופר, מירטל ורמשטיין :) מקווה שנהנתם יותר משציפיתם ושתמשיכו להתנדב ולהרים כנסים כיפיים.

Sabre Runner

New member
היא חתמה לי על ההופעה!

והצטלמה מחובקת איתי! תפסיק להתלהב... (-:

Nihau

New member
היא חתמה לי על התג וכך התחלתי טרנד!

ומאותו רגע כל שאר ההנהלה והסגל רצו גם...

רמשטיין

New member
היא חתמהלי על פסל בגובה שני מ'

שנראה ממש מגניב וקשור לבבילון 5 בפני עצמו בלי קשר (ולכן גם יכול להימכר באי ביי ככזה וכחתום) לכם היא חתמה על טרינקטס ...אני עדיין מתלהב

Ihavenonick

New member
ולי היא לא חתמה על כלום כי

לא הייתי שם..... רגע, זה לא טוב. תשכחו מזה

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo6.gifהיא חתמה לי על. . .

תמונה ו cd של הופעה והצטלמה איתי פעמיים והייתי בארוחת ערב. . .אה כן וגם הוא חתם לי והצטלם איתי. . . וכן אני מתלהב

רמץ

New member
אווווווווףףףףףףףףףף

גם אני רציתי לראות את איבאנובה. אבל היו לי כל כך הרבה דברים על הראש! Zog yes? Zog no? *sigh...*

Sabre Runner

New member
רשומות מעולמות.

למי שאכפת, רשומותיי מעולמות יחד עם מספר תמונות, נמצאות באתר שלי (רמז: הכתובת בחתימה שלי).

למעלה