יאפ, הרבה משחקים היו לי בחופש
מיום רביעי של לפני שבוע וחצי הכל התחיל - רק לשם הבהרה, עד אז היו לי אולי עשרה משחקים בחיים, כולם דיאנדי פשוט, אני שחקן מאוד לייט, ורק איזה יום לפני החופש התחלתי לקרוא את עולם האפלה- אני גולש להנאתי באתר גיימר ורואה שם הודעה של אחד המשתמשים- שחקן תפקידים מאוד כבד (בין הראשונים שהחזיק וומפייר בארץ!!! כך הוא נוהג לומר^^) שהוא בא לירושלים ואין לו מה לעשות אז על הירושלמים לארח לו חברה ולתת לו לשה"ם, מפה לשם משם לפה אמרתי למה לא והלכתי למשחקון הזה. פעם ראשונה שבאמת שיחקתי בשיטת D10 (הוא עשה על סטארוורז בשיטת D10) והיה ממש נחמד וחביב ביותר. אחר הצהרים של אותו יום (יום חמישי) נפגשתי עם קבוצה חדשה של דיאנדי ועשינו בעיקר דמויות, לא רציתי להיות שה"ם כי אין לי ניסיון. ואז הגיע ביגור, וכל מילה אחרת מיותר, שלושה ימים של משחקים ללא הפסקה, בין לארפ למו"ד הייתי בפיראטים של שעה וחצי ואפילו וומפייר על נרגילה עם בערך כל מי שהיה שם P: ואז אתמול נפגשתי עם הקבוצה החדשה ונחשו מה- אני משה"ם אותה, והם רציניים, נפגשים כנראה כל שבוע... יהיה כייף! אחלה חופש, גם פסטיבלים (בומבמלה, ווילה מלצ'ט, אהבה, וסתם הופעות בת"א ^^) גם דיאנדי (בערך שילשתי את כל הניסיון שהיה לי בדיאנדי בלבד, ולמדי המון שיטות חדשות, בנוסף נרשמתי לעמותה ולגרעין ירושלים, קיבלתי מנוי לספריה בירושלים ולקחתי את מרוצללים^^) וגם אפילו קצת חברים (נו.. לא שיש הרבה..) מעט מדי שינה, אני עדין עיף =X לסיכום- מכל הכסף שהיה לי מעבודה של שנה שלמה כמעט, נשארתי עם 87.6 שקל בארנק... ניחא, עד החופש הגדול יש עוד זמן ^_^