אז איך עבר הסופ"ש

OgaliO

New member
כן מאמי..

רבנו אצלי, והתחלתי לצעוק עליו [ובאמת שהוא לא עשה כלום, זאת אני והסרטים שלי =\], דיברתי אליו ממש לא יפה, אז הוא הלך.. ואז אמרתי לו "אם אתה בוחר ללכת מפה, תדע שאין לך לאן לחזור יותר, אף פעם.."
ואחרי שעה הבנתי שאני מטומטמת, אז הלכתי אליו.. וכמובן שזה נגמר בבכי היסטרי שלי והמון חיבוקים שלו.. נו, זאת אני =\

הסופ"ש שלי

יום חמישי הייתי עם חברים במרינה בהרצליה ואח"כ במסעדה יום שישי הייתי עם חבר שלי וחבר שלו בסרט "בעמק האלה"- אחלה סרט. תראו. יום שבת הלכתי עם המשפחה לאיזשהי אטרקציה בחולון במוזיאון הילדים- אבל בכלל לא רק לילדים ("דיאלוג בחשיכה"- שעה ורבע בלי לראות כלום- בהדרכה של עיוור. חוויה מיוחד לאללה. מומלץ), מאוחר יותר פגשתי את החבר שלי ממש למעט זמן ואח"כ הלכתי לישון אצל חברה שלי. באופן כללי היה סופ"ש נחמד מאוד, בקשר לחבר- מרגישה שלא נוצל כראי אז זה קצת חבל. לא היינו יחד מספיק לפי התחושה האישית שלי..מקווה שביציאה הבאה שלו יהיו לי יותר הזדמנויות להיות איתו.

McBlack

New member
שמעתי על מוזיאון הילדים, איך הוא?

(ל"דיאלוג בחשיכה" לקחו אותנו מטעם בצפר בי"א... באמת חוויה
)

BaaaaaRi

New member
נחמד לא משהו..

קודדם כל אני שונאת שירין סוגר.. אני נכנסת קצת לדאון כי כל השבוע אני מצפה ופתאום בווום...אז לוקח לי קצת זמן...כזו אני:/ יהיה טוב בקיצור ביום חמישי לא עשיתי משהו מיוחד הייתי בבית... ביום שישי היה לחברה שלי בית לבד.... אז הלכנו והשתגענו קצת עשינו רעש לשכנים :D " אני יזמין לכם שוטר למרות שאבא שלכם שוטר.".. שכן מפגר חשב שכולנו אחיות חזרתי לבית ב5 בבוקר אחרי ערב בנות אהה אממ כמעט כל הצהריים הייתי עם יריני בטלפון :] אחר כך ביום שבת.. קמתי בצהריים דיברתי עם ירין הרבההה.....הכנתי עבודה ^___^... והלכתי לשבת יותר מאוחר עם חברות וידידידם באיזה גן וזהו סופ"ש הבא יהיה כיף כי ירינייי שלי חוזר:))

shookishmena

New member
היה בסדר

יום שישי יצאתי למסיבה ואז חתכתי לעיר וראיתי את החברים של החבר והיה כיף.. אמממ ובשבת היה לי שיחה עם האקס שלי, ריב עם אמא, וכמה שיחות טלפוניות ממש ממש טובות עם החבר =))

adi2121

New member
כי אף פעם לא שמעתי את הביטוי הזה מחוץ לראשון

תמיד כשהייתי מדברת עם חברים מערים אחרות והייתי אומרת שאני הולכת לעיר, תמיד היו שואלים אותי לאיזה עיר :O תמיד תמיד תמיד

היה כיף כיף כיף !!!

נראה לי אני היחידה שהיה לה אחלה סופ"ש. יום שישי החיילצ'יק בא אליי, לא עשינו כלום כל היום, הוא היה צריך ללמוד ואני סתם קראתי לי ספר. בערב ישבנו לנו מול הטלוויזיה מחובקים
. ביום שבת בערב הלכנו ליום הולדת של ידיד שלי. איזה קטע חזק זה להכנס לפאב ולבקש שישימו את העוגה שלנו שהבאנו מהבית במקרר. בדרך צחקתי עליהם שלא יתנו להם להכניס עוגה, אבל וואלה שמו במקרר כמו ילדים טובים, ואפילו קיבלנו בקבוק יין מתנה בגלל היום הולדת (שובר של אגודת הסטודנטים ). וביום ראשון בבוקר הוא חזר לבסיס. בקיצור, נהניתי.

Clueless Maiden

New member
הייתי באילת!

עם החבר. היינו בבית מלון, עשינו סקי מים, התנשקנו והתכרבלנו המון והיה כ"כ כיף. רק ש...לקראת הסוף היה לנו ריב. פחות או יותר הראשון. בדר"כ זה רק אני כועסת או הוא כועס, אבל לא ממש ריב. זה בערך הריב הכי מפגר שהיה לי בחיים עם מישהו, כי זה התחיל בזה שאני רציתי לאכול גלידה והוא לא. וזה התפתח לממש ריב שבסופו הוא עזב אותי באמצע הרחוב וגרם לי לחפש אותו ברחובות אילת (כן, הוא היה מאחורי הגב שלי כל הזמן, אבל בכל זאת!). וזהו. באוטובוס חזרה השלמנו. והכל היה בסדר.

MrsNoOne

New member
הו, אילת...

מה לעזאזאל אנשים מוצאים כאן?! כולם תמיד באים הנה כשכל מה שאני רוצה זה לצאת מכאן כבר!!!!

McBlack

New member
וואי גדול, בדיוק אחותי חזרה משם ועשתה לי חשק

לקחת את החייל... נעשה את זה מתישהו בהזדמנות. אוי נשמע ריב מעצבן
כבר אמרתי, מטריד אותי העניין שכ"כ הרבה בנות פה בפורום רבו עם החבר בימים האחרונים...

Clueless Maiden

New member
אולי זה משהו באוויר

שגורם לנו לריב, כי אצלנו באמת שזה בא משום מקום. דיסקסנו על אכילת גלידה ורגע אחד הלכנו יד ביד ורגע אחרי אני לא דיברתי איתו יותר והוא צעק שאני מעצבנת ><

McBlack

New member
אוי זה ממש מציק שזה בא אליהם

משומקום, גורם לך להרגיש בתפקיד הגבר והוא החברה הבכיינית שאין לך מושג איך להשתיק אותה

למעלה