אז איך עבר הסופ"ש

מאורי6

New member
עבר... יש לו ברירה אחרת חוץ מלעבור?../images/Emo3.gif

יום שישי אני וז'אנה פרקנו עצבים... כבר הרבה זמן לא דיברתי עם מישהי והרגשתי שאנחנו עוברות דברים דומים ובצורה דומה [מאוד ציניות לגבי זה
] ביום שבת עברתי סוג של טירוף.... מכירות את זה שבא לכן לבכות ובמקום אתן שמות מוסיקה.. נהיות קופצניות... מתקשרות לחברים לארגן יציאה....? בסוף יצאתי קצת אבל התאכזבתי... וישבתי קצת אצל ידיד שלי שהביא לדירה 2 גורים קטנים [חתולים]... אחד מהם נכנס לי לתוך הקרוקס
רציתי לעשות משהו מיוחד!!!

האמת? די משעמם.

אתמול אשכרה מצאתי את עצמי עושה שיעורים... חח.. מצחיק.. גיליתי כמה שיש לי הרבהההה יותר ממה שחשבתי שיש לי. קיצר, לא היה הרבה חוץ מקצר קטן בתקשורת עם החייל שלי. אבל הכל נפתר.

לילי123456

New member
הסופ"ש שלי..

שישי- עשיתי בייביסיטר על בני דודים שלי כי הייתי בטוחה שחברות שלי לא יצאו. בסוף הן יצאו
אבל לא נורא, לפחות קיבלתי כסף
שבת-הייתי בסופרלנד עם המשפחה. חשבתי שיהיה מעאפן אבל דווקא נהנתי

adi2121

New member
חח עבדתי שם חודשיים שלושה

וכמו כל מי שעבד בסופרלנד,אני לא ממש מתכוונת לחזור לשם אי פעם P: אולי אם אני אקבל כרטיס חינם. אולי.

adi2121

New member
כי למי שעבד שם זה נראה כמו מתקן כליאה

לא חושבת שלסופרלנד יש עובדים לא ממורמרים

McBlack

New member
בת כמה את ורוב העובדים בסופרלנד?

לפני או אחרי צבא?

McBlack

New member
אז ברור שישנאו את זה, אני לא מכירה אנשים לפני

צבא שנהנים מהעבודה שלהם, בטח שלא בעבודות בהן יש קשר ישיר בינך לבין הלקוחות, זה ברוך ורק שם את קולטת עד כמה מטומטמים אנשים בארץ יכולים להיות... הישראלי המכוער במלוא תפארתו.

OgaliO

New member
חראחראחרא../images/Emo70.gif

חמישישי הייתי בטיול מבצפר, כלכך מעפן ומיותר ומשעמם ויאכ.. לא מסוגלת בלי מקלחת אחת לפחות ביום
[אה כן, מאור.. את גרה בח-ו-ר
] שישי ישנתי אצלו, שבת בבוקר נסעתי לביתקפה.. שבת בערב היה לנו ריב רציני, ואמרתי לו שזהו שלא מתאים לי יותר, ונפרדנו, ואחרי שעה הייתי אצלו בבית, בהתחלה זה היה בכיוון של לסגור את הכל כמו שצריך, ובסוף זה נגמר בבכי רציני שלי ומלא חיבוקים שלו..

McBlack

New member
../images/Emo12.gif כמה דרמה בסופ"ש אחד...

מדאיג הקטע שלאחרונה לבנות פה יש ריבים על סף ה"נפרדים!$!@(#%*@)*)!!!!"...

OgaliO

New member
עצבים שמצטברים, שבכלל לא קשורים אליו,

אבל בגלל שהוא הבןאדם הכי קרוב אליי, הכל יוצא עליו
..

למעלה