אז..איך מתחילים?

אז..איך מתחילים?

בטוח מהשאלות המאוסות. אבל אשמח אם תכוונו אותי. אני מתכננת להתחיל ללמוד בחווה בר"ג. אבל לפני שאני מתחילה כבר לתכנן, אני צריכה שתסבירו לי איך מתחילים, מה ההתחלה, ואחרי ההתחלה, ולמה רכיבה טובה (פיזית) ומחירים..אוי..מחירים... ו..ו..כל טיפ אחר..תודה

Ride Or Die

New member
אז ככה...

אם את באה לפארק אז קחי בחשבון שהמחירים לא זולים... איך מתחילים? קובעים שיעור עם איזשהו מדריך או מדריכה במשרד ואז באים ומתחילים... בהצלחה

הי.. ../images/Emo13.gif

אממ אני גם רוכבת בפארק- החווה ברמת גן.. ושאת מתחילה לרכבב אז את צריכה לעשות משהו כמו 14 שעורים פרטיים אולי פחות זה תלוי איך תתקדמי ותקלטי את עיניין השליטה בסוס.. אחרי זה מצרפים אותך לקבוצה.. במידה ואת רוצה.. אם בא לך את יכולה להשאר בשעורים פרטים זה פשוט יותר יקר.. שעור פרטי עולה 105 ש"ח ממה שאני זוכרת.. אולי אני כבר לא מעודכנת בזה מכיוון שאני רוכבת על הסוס הפרטי שלי ולא עושה שעורים דרך החווה אבל בכל מקרה זה בערך כמה שהוא עולה ושעור פרטי זה למשך חצי שעה.. שעור קבוצתי זה למשך שעה וזה עולה 90 ש"ח.. ואת משלמת לקורס שיש בו 26 שעורים.. זה עולה משהו כמו 2200 ש"ח אני חושבת לקורס של קבוצתי אבל שוב אני לא בטוחה. תתקשרי למספר של החווה 03-6312623 ותבררי שם פרטים...

למעלה