אז... איך חגגתם את החג?

Kryptonite

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אז הוא באמת מאומץ?
סבתא שלי הכי קרועה, אח שלי חזר מהבסיס והיא כזה "מני כפרה, איך האוכל בצבא?"

Gizmo15

New member
חחחח, כן גם בנדוד שלי חזר../images/Emo28.gif

מהצבא (טל), וסיפר לנו איך הוא מכין לכולם לחם בצבא ולא הולך לו ושאל למה כשהוא עושה צמה זה לא נדבק לו ונשאר מסודר כזה כמו החלה מהמאפייה
ואז הם נזכרו איך הגר הייתה עושה עליו נסיונות, מכינה דברים ומכריחה אותו לאכול:X

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה זה בעלולו../images/Emo35.gif

הכוונה לאבוללה
מזכיר לי שכשאחותי הייתה קטנה ונרדמנת למטה בסלון, והייתי צריך לריב איתה שתקום ותעלה, אז הייתי אומר לה טוב אני עולה עכשיו והאריה יבוא ויאכל אותף
עובד בכל פעם
.

Gizmo15

New member
כן, אז בתדודה שלי הייתה מקורית../images/Emo28.gif

במקום אריה, היה בעלולו

Me 4eVer

New member
גם לכם היה אבוללה?!../images/Emo2.gif

אצלנו הוא גר על ראש של הר בסיני. ^^;

yo t a m

New member
היה נחמד ../images/Emo45.gif

כתבתי הודעה יותר ארוכה אבל זה נמחק ואין לי כוח

Knotted String

New member
אצל הדוד../images/Emo129.gif

היה חביב ביותר. החלטנו שבת דודה שלי עולה חדשה כי היא נולדה בספרד והצבא דרש ממנה תאריך עליה, ואז קראתי ספר וחצי, אכלנו עוגה ונסענו לסבתא שלי. ואז היום ראיתי הרבה טלוויזיה ולא עשיתי כלום ואז חזרנו הביתה. מרתק. ומשום מה הייתי בטוחה שראיתי את צחי בדרך. צחי, לא נסעת במקרה לצפון, נכון?

Knotted String

New member
חשבתי ככה..../images/Emo129.gif

היינו תקועים בפקק ובאוטו לידי ישב מישהו שנראה בול כמוך. בהיתי בו חמש דקות וניסיתי להחליט אם זה אתה או לא, ובסוף החלטתי לנופף ולראות מה יקרה. ואז הוא בהה בי במבט של "למה-ילדה-משוגעת-עם-אוזניות-ענקיות-מנופפת-לי?" אז החלטתי שיש שלוש אפשרויות: א) זה לא אתה. ב) זה אתה ואתה לא מזהה אותי. ג) זה אתה, אתה מזהה אותי, אבל אתה נורא סנוב. אז מסתבר שזה לא אתה. *נושמת*

או(../images/Emo70.gif) שהוא כן סנוב והוא לא רוצה

שידעו שאת והוא חלקתם אספלט ביחד
מתאים לצחי פחי

PopPy

New member
הגעתי בצהבוקר למלון,

כמה קשישים רבו ביניהם והיה משעשע. ואז התפגרתי בחדר, וטבעתי בים של טישו (אני חולה). קראתי את "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" (ספר מעולה. תודה על ההמלצה סיגל
) וזה העביר לי כמה שעות, ואז חזרתי להתפגר ולישון. לפני ארוחת הערב גיליתי שהרוכסן של החצאית האהובה עלי מקולקל, רבתי עם אמא שלי, רבתי עוד קצת עם אמא שלי ובסוף ירדתי לארוחה באיחור ובין לבין - רבתי עם אמא שלי. עליתי לחדר, התפגרתי עוד קצת, ראיתי את ההופעה של היהודים לייב ואז שמעתי שוב מוזיקה ובהיתי בתקרה בלי מטרה. fun. היום היה אפילו עוד יותר טוב, כי התחלתי לעבוד על העבודה במתמט' שאני צריכה להגיש. על בריכה וספא אין מה לדבר בכלל (כי אני חצי מתה), וההיילייט של היום היה משחק רמי סוער עם אמא שלי וסבתא שלי (!). (נצחתי בשלוש משחקים מתוך חמש.) משעמם לי כל כך. הצילו. אתי, עדיין מחדר מנהל הקבלה במלון. (אני יכולה לעשות הרבה דברים מעניינים מהמחשב הזה. להרוס כל מיני מערכות חשובות של המלון, לדוגמא. או אולי אפילו למחוק את החשבון שלנו.
)

Silver Fox

New member
*הצתה מאוחרת*../images/Emo82.gif

אממ. היה נחמד. היינו אצל סבאסבתא שלי ולא עשינו הרבה, אבל באה הדודה עם הכלב ועכשיו כל הבית בלגן כי היא ובני הדודים ישנים אצלנו כל החופש... אתמול הכלב התחיל לנגוח בספה בהתלהבות בזמן שקראתי ספר אז צעקתי עליו והוא הסתכל עלי במבט מטומטם של "מה עשיתי?" (ככה זה גולדנים רטריברים - מטומטמים ומאושרים.
) היום עשיתי ארוחת חג עם חברות שלי, ואכלנו המון סלט ופסטה ואורז וסנדוויצ'ים ועוגות ותפוחים ודבש וכל מיני דברים שאפילו לא העליתי על דעתי שאני אזכה לאכול בחג -_- ואז שיחקנו משחקים מטומטמים ובגלל זה היה כל כך כיף. ^_^ וכל החופש אני לומדת לבוחן במתמטיקה שיש לי ביום ראשון (אני שונאת את בני גורן
) ובסך הכל אף אחד לא קרא את זה כי אני ילדה משעממת

Silver Fox

New member
ואם כבר מעלליי הכלב...../images/Emo82.gif

היום בשמונה בבוקר הוא טיפס לי על המיטה והתחיל ללקק אותי בהתלהבות
הטרדה! הטרדה!

למעלה