אז... איך חגגתם את החג?

אז... איך חגגתם את החג?

הנה הגיעה המשפחה, ובגלל שאנחנו מארחים, זה אומר שאני כנראה אזכה לברוח מדי פעם לחדר ולהעביר דיווחים לייב
. יש סיכוי שגם עוד מישהו נמצא פה?
. או וול, בכל מקרה, ספרו לנו- איך הייתה (או עדיין) ארוחת החג שלכם?

אה, שכחתי:

הנה אני יוצא, תאחלו לי בהצלחה (אז מה אם כנראה תראו את ההודעה הזו בעוד חמש שעות לפחות?
)

טוב, נגמרו הברכות

זה הלך בערך ככה: "טוב, איחרנו בשלושת רבעי שעה ואנחנו רעבים. יאללה, תאכלו כמה פירות ובוא נעבור לאוכל." אז עשינו את החלק המסורתי... למשך עשר דקות בערך
. ועכשיו ממתינים לאוכל
. בינתיים עבר ללא שום אירוע ראוי לציון
.

ממשיכים

קודם כל הקדמה קצרה למי שלא זוכר (כלומר, כולכם) מסיכום סדר פסח האחרון שלי: אצלנו החגים הולכים ככה- אנחנו מספקים מקום נייטראלי, סבא וסבתא (משני הצדדים) מביאים את האוכל, וכמובן כל צד מנסה להרשים יותר עם המאכלים שלו
. הוגשו הקערות העמוסות, וניתן האות להתחיל בהעמסה לצלחות. אבל כמובן, לפני הכל- יש כדורגל, לא? אוי אוי אוי, ואני חשבתי שיהיה לנו במשפחה מספיק איפוק כדי להתחיל לצפות מהמחצית. כמה שטעיתי
. אוכלים אוכלים, וברקע כמובן כל הזמן שירת "מי שלא קופץ אדום". עוד רקע קצר: במשפחה שלנו יש... מעין אנטי שכזה למכבי ת"א (כדורגל). כלומר... אני לא בדיוק מבין למה, לא חושב שהם בכלל זוכרים, אבל מאז ומתמיד גדלתי בבית שבו מכבי ת"א הייתה שם נרדף לכל הרעות החולות בכדורגל הישראלי, שלהם רק מאחלים מזל רע, שישברו רגליים וכו'. עד ש... שומו שמיים, לפני חצי שנה בערך בא בן הדוד שלי, בן ארבע וחצי, ואמר שהחברים שלו מהגן אוהדים של מכבי ת"א, אז גם הוא כזה. :-O:-O. טוב, התחיל מסע שכנוע, שטיפת מוח אפילו אם תרצו, לדוגמה, דוד שלי כל הזמן שיחק איתו ושאל אותו איזו קבוצה הוא מעדיף להיות, מכבי ת"א או הפועל פ"ת. בכל פעם שהוא בחר במכבי, הוא נוצח 20-0. בכל פעם שהוא בחר בהפועל פ"ת, הוא ניצח 20-0
. אבוי, זה לא עבד! דניאל הקטן לא נפל קורבן למשחק המוחות המניפולטיבי שלו! אז עברו לדיבורים מעט יותר... מפורשים, נקרא לזה ככה? עדיין לא עבד! אין מה לעשות, עכשיו הם פשוט עברו לשלב של לשתף איתו פעולה :|. וככה אתם רואים את שני הדודים שלי, בחורים מיושבים בדעתם בשנות ה-30 המאוחרות שלהם-40 המוקדמות, שהשריטה היחידה בדעתם היא אולי מעט שנאה עודפת למכבי ת"א, יושבים ליד שולחן החג ומלווים ילד בן 4.5 בשירת "אני מודה לאלוהים/שהוא שונא ת'אדומים/אני לובש כחול-צהוב/ומי שלא קופץ אדוםםםםםםםםם!"
(ועוד לי לא כדאי לשתות מיין הקידוש, הא? :X). טוב, עכשיו דניאל הלך לשחק עם אחי במחשב. ליטל פייטר 2. הגירסה המורחבת. שיש בה פיקאצ'ו
. והם בינתיים יושבים מול המסך ומאחלים נאחס נאחס ועוד נאחס לתל אביבים
. מנסים לכפר על חטאי המחצית השנייה
. טוב, אני שומע שיש פנדל, וחוץ מזה יש עוגת דבש (הממ... יאמי!!), אז... טוב, אני אמשיך לדווח כשיהיה עוד מה להגיד. בברכת חג שמח לכל בית 666, כאן לירן קוק מדווח מכינוס משפחתי

סנדרין

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif

משפחה משעשעת יש רק לאנשים אחרים ~_~ (אנחנו נסענו לבני-דודים-של-אמא בחור נידח בגליל. הנסיעה לקחה שעתיים, ועד שאכלנו הספקתי לגווע מרעב פעמיים o_O. אז ישבתי עם המבוגרים [עוגת מוס שוקולד. יאמי
], עד שהם שיעממו אותי ועברתי להכין מטוסי נייר לכל הילדים שעוד לא עברו את גיל שש
. להיות הבתדודה הכי גדולה זה רעע.)

היי, גם אני הבנדוד הכי גדול!

טוב, אבל אצלנו זה לא ממש מורגש, כי זה הולך ככה: אני, אחי (כיתה ו'), אחותי (ג'), ורק אז בת הדודה הכי גדולה שמחוץ למשפחה הקרובה (ב'), מה שאומר שהעובדה הזו לא הכי מורגשת
. כן, טוב, זה, והעובדה שאני לא יודע אפילו להכין מטוס באוריגמי :X.

HaMsTeR

New member
הצגה אחת גדולה.../images/Emo118.gif

בא לי לבכות. (אופס, כבר עשיתי את זה)

Kryptonite

New member
עם המשפחה, אצל סבתא../images/Emo168.gif

הייתה אחלה ארוחה.
היתרונות שבלהיות חצי מרוקאי
(אגב, משמאלכם מצורף ציור שסיגל ציירה על הלוח בביקורה בכיתתי :- D מוכשריה.)

אצל הדודה../images/Emo13.gif

אצל אחות של אימא שלי.. היינו מתכון מצומצם הפעם, רק אנחנו והמשפחות של האח והאחות של אמא שלי. אח של אבא שלי גר בקנדה
. במצומצם הכוונה שבד"כ שאנו הולכים לדודה שלי אז גם המשפחה של בעלה באה והם המון אנשים... היה נחמד ומוזר... באנו, ואז התחלנו עם תפוח בדבש, כבד קצוץ (יאמי
), גיפלטע שלמרות הטחינה הכפולה הכיל עצמות לרוב, חצילים וסלט
. כמובן שגם הרמנו כוסית לשנה החדשה (רק תירוש בשבילי :X אלכוהול סאקס
).. ואז אכלנו מרק עם קיינדל ואז עוף ואורז, זה נמשך כמה זמן... זה היה מוזר כי אנשים כל הזמן קמו וזזו
דוד שלי היה ממש מפורק כי הוא עבד ממש קשה כל השבוע אז הוא נרדם על הכורסא באמצע הארוחה, ואני והאחים שלי קמנו כל המזן לשחק עם בת דודה שלי... שלא דנבר על העובדה שבן דוד שלי הקטן הלך לישון כי בבוקר כשהוא היה אצלנו עייפנו אותו מאוד
אח"כ הם ראו את המשחק, ואני סתם ראיתי קצת תפוס אותי אם תוכל ביס... כמה פעמים שאני ראיתי את ההתחלה של הסרט הזה, כשהייתי בקנדה לדוד שלי היה את בטלוויזיה את כל הזמן בחינם, אבל תמיד ראיתי את ההתחלה ולא את ההמשך
. ראיתי חלק מההמשך, משעמם
. בקיצור היה סבבה וקיבלתי מתנות נחמדות ביותר

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifחרא.

הארוחה שהוזמנו אליה הייתה בחיפה, והכוונה הייתה להשאר שם יומיים, כך שאוכל לראות את לימור, רננה, רוני וניצן. ואולי גם את יורי. לאיודעת. אז הסכמתי לבוא. אחרי נסיעה של שלוש שעות (אלוהים יודע איך שלוש שעות), הגענו לבית שבו התארחנו, ואני נכנסתי ישר לשירותים, כמובן, וגם התאפרתי (!!). נו, אז רק שמתי שחור בעיניים. תמותו.. אחרי זמן מה ביקשתי מטל, שהיא החביבה עלי במשפחה זו, דף כלשהו- עפרונות הבאתי מהבית (וגם מחדד, מחק ושני עטים.), התחלתי לרשום משהו שרציתי לסרוק, אבל לא הולך לי, אז אולי מחר או משהו. (מובן שלא ילך לי, אפעם לא הולך לי, הכל חרא) אח"כ התחלנו לאכול. ואני חשבתי שבאמת יגיע משהו אבל היה האוכל הזה: כבד, כבשה, ברווז, פרה, וסלט עם פסטרמה. בסוף גיליתי סלט בלי פסטרמה, ואכלתי רק אותו (והגעתי ממש רעבה) אח"כ אכלתי קינוחים, אבל לא היה משהו. התה היה בסדר, וגם העוגיות שטל אפתה והביאה איתו היו בסדר. אח"כ התברר לי שלא נשארים לישון, והתחלתי ממש להתעצבן, ואז חזרנו דרך מייגעת מאוד, שאת רובה ביליתי בלבכות או לצרוח או לבעוט בכסא של אבא, או להתלונן. ורק היה נחמד כי הסתדרתי עם המשפחה, אחרי שלא אהבתי שם אפחד חוץ מטל. ועידו, שהוא קטן ממני בשנה, אמר שהדגנחש גרועים, שעבר זמנם של משינה, והוא סתם עשה עלי רושם של מיני-ערס. שיעבור לו.

painapple

New member
מסיבה לא ברורה.. היה נחמד..

לא היו צעקות, לא היו "את הורסת את אווירת החג!!!".. היו שירים.. וצחוקים.. והיה.. נחמד. אני תוהה אם זו באמת המשפחה שלי.

Gizmo15

New member
כל כךךך מצחיק../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

יש לי בני דודים (מרוקאים כמובן
) כל כךךךךךךךךך מצחיקיםםם
היה קורעעעעע
הם דיברו על אחותי שהייתה צמחונית, ועל זה שהיא אמרה לאמא שלי בגיל 6 שלשניצל יש טעם לוואי
הגר: כנראה כי זה היה שניצל מהחתול של השכנים טל: בוא מיצי מיצי אורן: גילגלו את מיצי בפירורים
אני והגר: נקרעות מצחוק עד כאב בטן
אח"כ: הגר ואורן: תמיד ידענו שאתה מאומץ, טל... אורן: כן, אני זוכר שהיינו קטנים ואמא הביאה אותך מכפר כנא
הגר וטל: אורן, עכשיו אנחנו מבינים
אתה המאומץ
תראה, עיניים כחולות, מאיפה קיבלת את זה
בגלל זה אמא ואבא התייחסו אליך הכי יפה, כי אתה המאומץ
הגר: אנחנו אוהבים אותך אורן... קסם: אתם סתם אומרים את זה כי הוא מאומץ
הגר: אני זוכרת שהייתי עצלנית ולא הייתי רוצה לקחת את טל לגן, אז גרמתי לו לפחד ללכת לגן שהוא לא ירצה בעצמו.. הייתי אומרת לו שבעלולו בגן ואם הוא ילך לשם אז בעלולו יטרוף אותו.. ואם הוא יגיד את זה לאמא- אז בעלולו יבוא ויטרוף אותו גם
אורן: אני זוכר שפעם זרקתי עליה נעל (על הגר) והיא כמעט פגעה בה, והיא עשתה רעש כזה, אם היא הייתה פוגעת בה בטח היה נשבר לה משהו טל: אני זוכר שפעם זרקתי עליה בקבוק מלא במים והוא בא בסיבובים ככה, והיא ישר התכופפה ונשברה הזכוכית של התמונה אדמונד (אבא שלהם): אז ככה נשברה הזכוכית
אתה שברת אותה
אורן, טל, הגר ואני: נקרעים מצחוק
היה טוב, היה טוב מאוד

למעלה