אז איך זה יגמר???

אמאלשני

New member
אז איך זה יגמר???

אני לא ילד (כן זה גבר מדבר, אני משתמש בשם משתמש של אשתי כי אין לי כוח לעשות חדש). עוד מעט בן 40, עברו כבר יותר מ- 10 שנים מאז שקראתי לראשונה את משחקי הכס והתאהבתי. מאז קראתי את כל הסדרה 3 פעמים, לאחרונה לפני שנתיים. חשבתי שאני בקיא, אבל לאחר שקראתי פה מספר הודעות ראיתי שיש המון דברים שאני פשוט לא זוכר, דברים שיכולים להיות חשובים. בכל מקרה, אנחנו כבר אחרי החצי ועוד מעט יהיה כבר החמישי, השאלה שלי, איך לדעתכם הסיפור ייסגר? מי ימלוך? מי ישרוד? האם בית פריי ורוז בולטון יזכו למקום של כבוד בגיהנום? אשמח לשמוע אתכם.

nathaliesh

New member
../images/Emo58.gif מעלי

הי, ברוכים הבאים
אנא כתוב ספויילרים בהודעות שמתייחסות לספרים ולדברים שעדיין לא קרו בסדרת הטלוויזיה, לטובת הצופים שלא קראו. איך זה יגמר? אין לי מושג. מרטין מפתיע. איך הייתי רוצה שזה יסתיים? זה כבר סיפור אחר. הייתי רוצה שדאני תקבל בחזרה את הכסא החוקי שלה. שילדי סטארק ינקמו בבני לאניסטר, פריי, בולטון, גרייג'וי. הייתי רוצה לראות את ג'ון מקבל את המעמד החוקי שהוא תמיד ערג אליו במיוחד אם התיאוריה על ההורים שלו נכונה. הייתי שמחה לראות את ילדי סטארק משתפים פעולה עם דאני. הייתי רוצה שטיריון ימצא אהבת אמת
ביקשתי הרבה יותר מדי, נכון?

../images/Emo58.gif ותקראו לי אופטימסט

הייתי רוצה לראות את הדג השחור חובר לסאנסה ומאזן את ההשפעה של פטיר עליה ואת סאנסה מוכתרת כמלכה בצפון ומשקמת את וינטרפל .

סאנסה מלכה בצפון?

מה פתאום? בראן עדיין בחיים. אמנם הוא לא יכול להביא יורשים, אבל גם ריקון. רוב סטארק הפך את ג'ון לבן חוקי בטרם יצא לחתונת הדמים. לא צריך את סאנסה ולא רוצים את סאנסה.

לא שאני כל כך אוהב את הדמות שלה אבל ../images/Emo58.gif

בראן וריקון צעירים מדי ואת בראן אני יותר רואה כנביא וכקונטרה למליסנדרה מאשר מלך. אני לא חושב שג'ון ישבור את השבועה למשמר הלילה. לסאנסה יש את האיש הכי תככן בווסטרוז מאחוריה , אחרי החתונה הקרובה את הצבא של קן הנשרים ולבסוף זכור לי איזה חלום שהיא בונה מחדש את וינטרפל.

nathaliesh

New member
זה לא היה חלום אלא (ספויילר)

בניית טירה מהשלג כשהיא מגיעה לקן נשרים. פטיר עוזר לה ומנשק אותה, מה שגורם לליסה לנסות לדחוף אותה מדלת הירח החוצה, מה שנותן למרטין הזדמנות לכתוב איך פטיר דוחף אותה החוצה. תודה לאל. איזו דמות מעצבנת!

tanj

New member
ספויילר

לא האמנתי שמרטין יהיה כל כך טוב ורחום כלפי הקוראים שלו ויפטר מליסה הזאת. אני כבר ראיתי בעיני רוחי את סאנסה מתעופפת מהחלון.

ellendili

New member
../images/Emo58.gif

אני גם לא יודעת איך מרטין יחליט להפתיע אותנו אבל מה שהייתי רוצה שיקרה זה: דני, טיריון וג'ון יהיו 3 רוכבי הדרקונים שיחברו יחדיו כדי להילחם בכל הזוועה שמתקרבת לווסטרוס מהצפון הרחוק. אחרי שינצחו במלחמה, דני תתפוס את מקומה על כס הברזל עם טיריון בתור הימין שלה.וזה כמובן, אחרי שהוא ימצא את טישה- אשתו הראשונה והם יתחתנו מחדש
ג'ון יקבל הכרה כאחיין המלכה וימשיך להנהיג את משמר הלילה, שיחזור לתור הזהב שלו. (או ש- יפרקו את המשמר כי כבר לא צריך אותו ואז הוא ג'ון יהיה חלק ממשמר המלכה ויחליף את השחור בלבן.) בראן יהיה לורד ווינטרפל ושומר הצפון. אריה תנקום בכל מי שצריך- פריי, בולטון וכל שאר הבוגדים...ואחרכך תמשיך לנדוד בעולם. מדי פעם היא תבקר את בראן בווינטרפל ואת ג'ון על החומה (או במעלה המלך). סנסה תתחתן עם פטיר שיראה בה את דמותה של קט ויאהב אותה אהבת אמת, מה שיגרום לו להירגע, לפרוש מהפוליטיקה ולגדל ילדים איפשהו בארצות הנהר
ג'יימ יפרוש מהמשמר וישלוט בקסטרלי רוק. סטאניס ומליסנדרה ייהרגו במלחמה עם הרוחות. אין לי כוח לכל הפנאטיות הדתית הזאת... ועל זה נאמר: NOT!! זה התסריט הכי חסר סיכוי שיש... בטח כולם ימותו והפרק האחרון יהיה תיאור של שדה מלא בגופות שרק עורבים חגים מעל ותנים משוטטים בין המתים
את האמת, גם אם רק הסעיף הראשון על רוכבי הדרקונים יתגשם, אני אשמח. כל השאר... Wishfull Thinking.

ellendili

New member
ועוד משהו...

דרוגון, הדרקון של דני, יתאהב בנימריה, הזאבה של אריה ויוולדו להם גורים מעורבים ממש חמודים! (כמו בשרק) סתם...זה השעה משפיעה עלי..

nathaliesh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עכשיו אני צוחקת כי הצחקת אותי

nathaliesh

New member
../images/Emo6.gif

זה התסריט מהחלומות. אני צוחקת כי אין סיכוי שמרטין יתן לזה לקרות (כן, אני יודעת שכתבת את זה).

חלק מזה סביר. חלק לא.

ככל הנראה באמת דאינריז, טיריון וג'ון ילחמו באחרים באמצעות הדרקונים. שיר של אש ושל קרח. דאינריז תמלוך וטיריון יהיה הימין. בקשר לטישה, אני הולך לפרסם תיאוריה שחשבתי עליה. אני חושב שמשמר הלילה יפוזר. אריה אולי תתחתן עם ג'נדרי. סאנסה ופטיר? הזוי. סאנסה בטח תתחתן עם איזה אביר כמו שחלמה תמיד. אבל הפעם היא תבחר בחוכמה. פטיר לא יפרוש מתככים ונכלולים גם על סף קברו. אני לא חושב שכולם ימותו בסוף. אני חושב שמרטין זורע הרס בכל הסדרה כדי לרכך את הסוף הטוב שיהיה אחרי מלחמת השחר. ועוד משהו... בטח בריאן היפה תתחתן עם סאנדור קלגאן... אפשר להיות שושבין?

gal06

New member
../images/Emo58.gif מתחיל לעייף

בהתחלה כשנד הועלה על המוקד הזדעזעתי , לאחר מכן עם כל הרציחות האונס הדם השחיתות התחלתי להתרגל למצב שאין גיבורים ולא ממש כדאי להתחבר לדמות , אני חושבת שהמהלך הזה היה בסדר בהתחלה על מנת לזעזע את הקוראים אבל לאחר שנופלים עוד ועוד "גיבורים" אני מרגישה חוסר אמון בכל דמות וחשש להתחבר אליה הלא ממילא היא תמות. אולי הוא יחליט להיות נחמד ויעשה לנו אפי לוג , או שבסוף כולם ימותו כמו אצל טרנטינו.........

אמאלשני

New member
מחשבות שלי - ספויילר

השאלה היא מי עדיין חי ויודע שטומן ומירסלה אינם הילדים של רוברט. אני לא זוכר אחד כזה - אולי באריסטאן סאלאמי, אבל גם לא בטוח. אני מניח שזה יתגלה מתישהו - השאלה מתי תהיה הוכחה. סטאניס הוא היורש החוקי היחיד נכון לעכשיו, אבל לא נראה לי שמרטין (או מישהו) אוהב אותו יותר מדי - ולכן סופו קרוב. מסקנה מתבקשת : אם את בת המלך הקודם, פצצה בלונדינית ויש לך דרקונים - עתידך כמלכה מובטח. במצב כזה גם הסטארקים וגם הלאניסטרים יהיו די בזבל משום שהם מאד מזוהים עם רוברט - ודאינריז תצטרך להתנהג כמו טארגאריינית... בקיצור - יהיה מעניין.

nathaliesh

New member
../images/Emo58.gif

סטאניס הוא לא היורש החוקי, הוא היורש החוקי של המלך הלא חוקי רוברט
או המלך הכובש רוברט
בקיצור אפשר להתווכח על חוקיותו של סטאניס, אי אפשר להתווכח על חוקיותה של דאני. לדעתי, מרטין מכוון לדאני כמנצחת הסופית. אני מבססת את זה על העובדה שדאני הצליחה לעורר ביצי אבן מתות לחיים. לדעתי ג'ון יהיה הגשר בין בני סטארק לדאני - אל תשכח שלפי התיאוריות הוא הבן של ליאנה וראיגר טארגריין. אנשים שיודעים על טומן ומירסלה- סטאניס, קוואן, כל מי שקיבל את המכתבים של סטאניס ומאמין להם.

ellendili

New member
../images/Emo58.gifמסכימה.

דני היא היורשת החוקית האמיתית. אנחנו כ"כ רגילים להזדהות עם הצד של רוברט ונד ששוכחים שהם בעצם מורדים ובוגדים. נכון שאייריס היה מטורף, עשה רק נזק לממלכה וגורלו היה מוצדק. אבל ראיגר היה יורש מבטיח ויכל להפוך למלך מוצלח. ולכן: דני לכס הברזל!!. היא לא טראגריינית טיפוסית ולכן אני מקווה שהיא לא תתחלי לזרות הרג והרס לכל עבר אלא תפגין חמלה כלפי המורדים. בייחוד כי גם וג'ון וגם טיריון הם קרובי משפחה שלה (אם התאוריות נכונות..). מה שבטוח, (כמה שאפשר להגיד את זה בהקשר של מרטין) זה שתהיה מלחמה בין דני ורוכבי הדרקונים שלה (הלוואי ואלו יהיו אחיה למחצה והאחיין שלה
) לבין הזומבים ושאר הזוועות של הצפון. מה יקרה אחרי המלחמה הזאת...? רק מרטין יודע. וגם זה לא בטוח

למעלה