אז... איך היה?

ichigo chan2

New member
מה חמש שקל את נורמלית!!!

מה חמש שקל למה מי מת?!!!? 4.9 או שאין עיסקה!!!!!!!!!!! {XDDDDDDDDD} יומטוב..~

רובין14

New member
רגע O.O איך לעזאזל הגעתי לפורום קוספלי!?!?

מהההההההההה איך הגעתי לכאן?!!?!!?!??!!?!?!?!? לא נכנסתי לפורום הזה בכלל O.O''''!!!! {ודרך אגב התגובה שם היא לא בשביל אז לא להתרגש :)} אין לי שצץ של מושג איך הגעתי לכאן אבל בכלל מקרה נחמד לדעת על הפורום הזה :) טוב אז נה לשכוח את מה שקרה כאן ויום נפלא לכולם :)

Ayelet chan

New member
היה לי כיף~ D:

ולא היו ממש הרבה אנשים, זה היה יותר מפגש פורום קוספליי ועוד אנשים מסביב. XD וגם לא היה ממש מה לעשות, היה כיף כרגיל בגלל האנשים ולא בגלל העובדה שה"אירוע קוספליי" היה כושל~ XD וישבתי עד 6 וחצי בבוקר על התפירה של הפלאשי ושל הכובע ושל מה שנשאר... פעם הבאה צריך לסיים יום לפני ולא להיות על שעתיים וחצי של שינה. ;_;

CibiHeart92

New member
T~T

יכול היה להיות לי גודו.... ובסוף הפאנסרביס הכי גדול שעשיתי באותו יום היה מיה\כוס קפה או מיה\עציץ פיקוס נו טוב. היה כיף XD

D N ANGEL GRIL

New member
אני חושבת שנהנתי XDDD

רק שהעמוד ה*** הזה ;0; צץ משום מקום..וגם ככה לא האהבתי את כל הקוספליי שלי XDD" לא היה לי בכלל כוח לסרטי שיער~D:" ולא יודעת,זה היה דיי נחמד בסך הכל,נהנתי להתלהב מקוספליים אחרים שראיתי X33 בעיקר מרחוק...הצווחות שלי מפחידות מדי~ אז כן~D: בסוף לא הספקתי לקחת מאח שלי את המצלמה אז לא צלמתי כלום,ולא נראה לי שיש כבר הרבה תמונות שלי...אבל כלכך לא אכפת לי~

BomberBY

New member
היה כיף

רוב היום ישבתי ליד דוכן אמאי וצחקתי על כל מי שכשנכנס ושאלו אם הוא חבר אמר שכן. לא אשמתי שזה היה המקום היחיד עם מקום ישיבה נוח וצל, היה כיף שם. זה היה עדיף על לעמוד ליד עץ כל היום בשביל קצת צל. האירוע לדעתי השיג את מטרתו של להיות מפגש של אנשים בקוספליי עם קצת דוכנים ושתי הרצאות.

Lion Paws

New member
"זה היה עדיף על לעמוד ליד עץ כל היוo.

בשביל קצת צל"" XDDDDDDDDDD

BomberBY

New member
:X

אני לא רוסי, לא קוראים לי מישה או אלכס. מתחת לחזות החמודה שלך את גנבת כובעים גזענית מרושעת.

akane

New member
הייתן מדהימות!! *O*

אני חייבת לציין שלהגיע לכזאת איכות בתפירה ועיצוב והשקעה על הפרטים (ועוד בגיל כ"כ צעיר) - זה פשוט מדהים. ומרתיע מעט XD ניקול בהחלט סופר השקיעה הפעם~ אם זה בגזרה שישבה עליה מעולה או בכמויות התחרה שהיו שם *~* והיו לה גם אותם הפרחים כמו בהד-דרס שלי משבלייר~ D: אתן חייבות להגיע עם התחפושות האלו לעוד כנס, בהחלט מגיע להן יותר מצומת הלב שהן קיבלו במתנ"ס :D

למעלה