אז איך היה המפגש? (אפצ'י!)

ella bella1

New member
../images/Emo6.gif

תודה!!! אבל גנבת לטאו את התפקיד... טאו, אתה עדיין חייב לנו קישור על המילה שהמצאת (זו של הישיבה עם המורה)

טאוֹ

New member
אכן

אהבתי במיוחד את i need אחות....
לגבי החוב: אתמול בערב העליתי את המושג "סאטסאנג", המתאר מפגש עם מורה רוחני. כל הנוכחים טענו בתוקף שאני בודה את המילה. ובכן, קטני אמונה שלי, אתם מוזמנים לבקר באתר סאטסאנג הישראלי או להציץ בערך הרלוונטי בויקיפדיה. לא, אין צורך לבקש סליחה, זה בסדר.

yamit23

New member
חייבת להודות

שכשבניסיון הראשון להעלאת הויקיפדיה קיבלתי error on page, וכבר חשבתי שאתה ממשיך את הבדיחה על חשבוננו, אבל למזלי הרענון הצליח, ושמך טוהר. טוב שמעולם לא ידעתי והתיימרתי לדעת מלים בסינית, מעולם אמנויות הלחימה, טיפולים, לימודים ובכלל, כך שלא שמתי לב שיש כאן ויכוח כ"כ עמוק על כבוד ואמת

טאוֹ

New member
תודה, יקירתי ../images/Emo13.gif

זו לא סינית אלא סנסקריט, ולא היה כאן ממש ויכוח עמוק אלא יותר חילוקי דעות חריפים שהסתיימו בלעיסה חברית בצוותא של עוגת גזר אלוהית..

ella bella1

New member
מורידה בפניך את הכובע...

אם כן טאו, עכשיו אני יודעת שאתה באמת מבין עניין ולא אומר דברי סרק
השפה הסינית היא לא התחום החזק שלי... (לפחות בינתיים...) למרות שאין צורך, סליחה בכל זאת
תקפנו אותך לשוא...

טאוֹ

New member
תודה, יקירתי ../images/Emo13.gif

זו לא סינית אלא סנסקריט, ובאמת שאין צורך להתנצל כי הורגשתי מותקף אך ורק על ידי הנמלים השחורות...

yamit23

New member
ועוד קצת חובות קישורים והיסטוריה ../images/Emo132.gif

במסגרת תפקידי כזכרון הקולקטיבי של הפורום
ראשית, כדי לעודד את המשקיענים להעלות לכאן גם את המתכונים למאכלים המשובחים שזללנו במפגש, מצ"ב המתכון "הסודי" לעוגיות של טאו, לבקשתה החד-משמעית של היפהפיה שאיתו. בעודי מחפשת אחר הקישור הגעתי לכמה מסקנות מעניינות. ראשית מיכל נתנה לי רמז, שהמפגש הראשון בו טאו השתתף היה המפגש בביתה. מעיון באלבומים עולה שזהו המפגש מ2004, ואכן המתכון המפורסם התגלה לבסוף בשרשור המתכונים ממפגש זה. אך בבדיקה קצרה התגלתה תמונתו של טאו כבר במפגש מדצמבר 2003! והתברר שגם אז הוא הביא עוגיות, ו.. את כוסות הקלקר המיתולוגיות (קישור תמצאו לבד!) הסבר לטעות המביכה נמצא כשהתברר שאילן ויטמן השתתף במפגש ב-2003
ולמטה: בונוס לסיום - ההסטוריה חוזרת על עצמה, או מצא את ההבדלים. אז החלמה מהירה לכל החולים, ומקווה שנתראה במפגש ובמפגשים הבאים

0 אור 0

New member
כל כך שמחה שנהניתם

ועד כמה שצר לי שהפסדתי את הפינוקים של הילה, את העיסוי שהבטיחה לי תמי, את השיאצו ואת הבייטס ואת כל תפנוקי הטעימות (וגם ערכת טיפוח גברית שחשבתי להפתיע בה את בן זוגי) אין סיכוי שאני באחת בלילה הייתי מצליחה לנהוג חזרה הביתה בשלום, אז מזמינה את המפגש הבא ביום ושעה שפויים מעט יותר ומקוה שכולנו נהיה בריאים ונוכל להגיע

ella bella1

New member
היה מעולה!!!

קודם כל, היה נורא כיף לפגוש סופסוף את הפרצופים והלבבות שמאחורי הניקים... מאוד שמחתי להיות חלק מקבוצה של אנשים מקסימים שכל כך מוכנים לתת כל הזמן. נהניתי מכל רגע!!! תודה ענקית להילה המקסימה שאירחה אותנו בצורה נפלאה וכיפית וכל הזמן חיפשה איך לפנק אותנו עם עוד כוס תה... (ומי אנחנו שניקח ממנה את ההנאה שבאירוח- כמובן שהסכמנו) האוירה הייתה נהדרת, הרגשתי שאני מכירה את כולם למרות שזו הייתה הפעם הראשונה שהגעתי למפגש... טעימת השיאצו שסיפקה לנו מיכל הייתה נפלאה! הרגשתי בדיוק את מה שהייתי צריכה להרגיש (ואני מקווה שבן זוגי גם כן), היה כיף לחוש אחד את השני, להתבונן פנימה ולהעביר אהבה וכל זה לצלילי מוזיקת חתונות "קסומה" ובין הנמלים שהלכו בינינו... וכמובן, בל נשכח את הנמלה שעקצה אותי
תרגילי הבייטס שהעביר לנו אשכר היו נחמדים מאוד, גיליתי שאפשר להפטר ממשקפיים באמצעות תרגילים חביבים וקלילים והתרגול לא ממושך יותר מדי... אז תודה למיכל ולאשכר! הייתם מעולים!!! כל מי שלא הגיע הפסיד כמובן גם חוויה קולינרית יוצא מן הכלל- החל מהסלטים המעולים של הילה, הפשטידה הטעימה שהכינה רונית וכלה בכל הקינוחים המתוקים שכולנו הבאנו... עוגת הגזר המשובחת שהביאה תמי (ושיצרה משברים כשהתגלה שהיא נעלמה), הבראוניז שהביאה מיכל וכמובן- עוגת התותים של טאו!!! (יש לציין הנמסה והמוקפאת שנית
) נהניתי מהפינוקים שהדב הלבן והמקסים פינק אותי, נהניתי מהטיפול בשש (!) ידיים שקיבלתי מאשכר, דב לבן ומיכל, ועוד יותר נהניתי מהטיפול בשש (!) ידיים שנתתי למיכל, לאשכר ולדב הלבן... נהניתי לראות את טאו מטפל, למדתי ממנו הרבה וכמובן שלמדתי המון מכל אחד ואחת מכם!!! אני מקווה שהטיפול שהענקנו להילה כאות תודה על האירוח הנפלא היה מספק ומפנק... קיבלתי המון מחמאות וזה משהו שנורא כיף לשמוע... במיוחד בשנה ראשונה
לאור החוויה מאתמול, אני ממליצה לכולם להתנסות בטיפול שיאצו מפנק ומרגיע לצלילי קריוקי מופלא אל תוך הלילה של ערב הכיתה של כיתה ו' במושב רינתיה... בקלות תגלו כמה שזה נחמד להתפרץ בצחוק באמצע הטיפול... בין אם כמטפל או כמטופל... אה, ועוד משהו חשוב: תודה ענקית ענקית למיכל שדאגת לי למקום חם לישון בו בלילה... ושהיית לי לחברה מהרגע שהגעתי! תודה על כל החיבוקים והנשיקות, על הלחיצות וההסברים. וכמובן- תודה ענקית על שיחת הנפש שנכנסה לתוך הלילה... את מדהימה!!! אני עדיין נרגשת מהחוויות שחוויתי אתמול ואני רוצה להודות לכולכם על שהייתם, הרגשתם, חיבקתם, צחקתם... ביליתי נהדר! כן ירבו מפגשים שכאלו!!! אוהבת המון, אלה (הידועה בשמה אל בלה
)

איזה כיף

לקרוא את כל זה... אני קוראת ומתגלגלת מצחוק. איך היה ? היה כ י ף ! היה לי כיף לסדר ולהכין עבורכם, היה לי כיף לפנק אתכם תוך כדי, היה לי כיף לראות את כולם נהנים, היה לי כיף לקבל טיפול ב- שש ידיים, אבל הכי כיף, היה להכיר את הנשמות שמאחורי השמות. כל אחד מכם עולם ומלואו, כל אחד מכם מיוחד בדרכו, מיכל - כמה אפשר ללמוד ממך... אלה - מגע של קסם (זה שתפוס לי הצוואר זה בסדר ?...) רונית - איזו בשלנית (המתכון במייל בבקשה) יפית - ה"דבק" הקבוצתי, מקסימה, תודה, תודה. אשחר - מלא שימחה בלב דב לבן - הציניות המלבבת שהשאירה לי חיוך גלית - הצטרפות שהיתה מבורכת בעיניי תמי - ממי שלי, אהבה ענקית בעטיפה של מתיקות טאו - באמת מיוחד, אין לי מילים יפית היפיפיה - יפיפיה אמיתית, מבחוץ ומבפנים מי שלא הגיע חבל. מי שהגיע, תודה. שבת שלום ל כ ו ל ם !!! שכחתי את טנקה ועמית, סורי... ושיהיה במזל - טוב

מצטער שלא יכולתי להגיע

אבל הייתי צריך לעזור לחבר לטפל בכמה מחשבים "חולים" והטיפול ארך יותר מהמתוכנן. (סיימנו בשעה 9 בערב) אם הייתי יודע שאתם תהיו שם עד שעה מאוחרת, הייתי מגיע... הכנתי מצלמה ומתנות לכל אחד מכם. חבל.. עד הפעם הבאה.

yamit23

New member
חסרת לנו ../images/Emo24.gif

לצערי רק אחרי המפגש ראיתי את הודעתך שתכננת להגיע באיחור. תיארתי לעצמי שלא ידעת שימשך כ"כ הרבה זמן. כאמור - להתראות בפעם הבאה

2_be

New member
גם לי היה כייף../images/Emo9.gif

מארחת מקסימה ואנשים נפלאים, מה צריך יותר? הילה, יש לך בית מקסים, תודה שפתחת אותו בפנינו עם חיוך גדול ועוד חילקת שקית הפתעות:) תמי, האמא המגניבה
, אמנם לא דיברנו הרבה אך היה כייף להכיר אותך ואת חברתך המקסימה. אלה,שמחתי להכיר עוד ירושלמית (אז מה אם אני לא ממשP:), ממה שהרגשתי את תיהי מטפלת מעולה! טנקה ובן זוגה, תמיד כייף לשמוע בשורות טובות:) ימית, תמיד כשאני נפגשת איתך אני נזכרת כמה העולם קטן, כייף היה לפגוש אותך שוב. טל, אתה תמיד מצליח לגרום לי לחייך, תודה+
אשכר, שמחתי להכיר אותך, תודה על השיחה המרתקת ובכלל. טאו, תודה על השיאצו, היה מעולה! ובכלל כייף לראות אותך ואת יפיפיתך המוכשרת. מיכל, האחת והיחידה, אמנם את לא יודעת לנווט בתוך פ"ת, אבל עדיין מגיעה לך תודה על החברה, על הסדנא שהעברת חצי חולה, על ההסברים המלומדים ובכלל
תודה לכולם רונית (שמעולם לא נחשבה לבשלנית
)

yamit23

New member
כבר הבנת איך היה? ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

קודם כל, היה אחד המפגשים מרובי המשתתפים ביותר בתולדות הפורום. לא פחות משלושה עשר איש התכנסנו לנו במרכז הארץ בערבו של יום קיץ קריר. הגעתי ראשונה, מנווטת מהזכרון כמעט עד היעד, ואז גיליתי את החלק החלש - מספרים ושמות... אחרי שני טלפונים לתמי, ואחד להילה, הצלחתי למצוא את ביתה החמים מסתתר לו. אז התחלנו באירוח של אחד על אחד, שהיה חמים וביתי ומזמין מהרגע הראשון
בהמשך הגיעו מיכל ורונית, שמצאו את הבית לגמרי לבדן ובדיוק רב
אז כבר יצאנו החוצה, והתחלנו להתארגן על הדשא. תוך זמן קצר החרו החזיקו אחריהן הדב הלבן, שכיף לפגוש בו ושוב במפגשים, וחבל שהוא לא כותב יותר בפורום, ועימו ההפתעה הראשונה של הערב - אשכר! (כן, גם אתה צריך להכנס יותר!) התמקמנו והסתדרנו כשהגיעו תמימה וחברתה, והשתלבו מייד בהמולה החביבה. אז התקשרו לקבל הוראות טלפוניות, ממש במקביל: הפתעה, וטאו. ההפתעה התגלתה כטנקה, ובן זוגה, שבאמת ממש מזמן לא התראינו, והיה כ"כ משמח שבאת!
וטאו הגיע עם היפהפיה המובטחת (שלא אכזבה
), אחרי חודשים כ"כ ארוכים של העדרות. בין לבין הופיעה אלה בלה, שהתגלתה כבחורה מקסימה, שתענוג להכיר
על מה שקרה אח"כ כבר סופר ודובר רבות. אני מסכימה עם כולם
רק חבל שעקב אילוצים טכניים נאלצתי לצאת מייד עם סיום האוכל (קנו אותי: הלחמים המדהימים, הזיתים המשובחים של הילה, העוגיות הירושלמיות, וכמובן כמובן, הבראוניז של אמא
). זה לא שדברים אחרים לא היו טעימים. חס וחלילה! פשוט אלה היו טובים במיוחד, לפחות לטעמי (אולי זה קשור לזה שטארט התותים נשלפה בדיוק כשהגעתי לדלת...). בעניין מתכונים, כשהתחלתי לכתוב נזכרתי שאת הסלט שהבאתי הכנתי גם למפגש הפורום הראשון בו השתתפתי, אז כדי לעשות לעצמי חיים קלים, קישור למתכון מאז (ותזהו לבד איזו וריאציה הכנתי הפעם). זה המקום להודות גם לחגיגת יום ההולדת שקצרה לנו את שיעור השיאצו. אמנם היה טוב, מחדש ומיוחד, אך אני חוששת שאלמלא היא, הייתי נאלצת לעזוב את המפגש על בטן ריקה
אך יותר מזה תודה למיכל, שהעבירה לנו את הסדנא למרות ההתלבטות, שמחתי לשמוע בסוף שגם קיבלת ממנה. גיליתי דברים חדשים על עצמי ועל שיאצו, ואני מתחברת לטאו שהודה על ההתמקדות בעצמי המטפל ובכבוד למטופל
כאמור, לשלב החלפת הטיפולים והתרגול בבייטס כבר לא נשארתי. למזלי, אשכר בספונטניות העניק לי טיפול לפני האוכל, אף מבלי שביקשתי. היה מפתיע, מיוחד, כיפי, חווייתי, ובעיקר - שחרר את הצוואר התפוס והדואב עמו הגעתי למפגש, וכ"כ קיוויתי שימצא המתנדב לשחרר אותו
אשכר - זה היה ממש כאילו קראת את מחשבותי ושאיפותי הכמוסות
אחרי כל אלה, אין פלא שיצאתי מהמפגש בגובה כמה ס"מ מהקרקע, עם חיוך דבילי מרוח על הפנים. קצת חבל שהייתי צריכה לנהוג אח"כ.
לא מומלץ לנסות בבית בכאלה מצבים. אפילו סטגנציה בדמות שרשרת רמזורים אדומים (בעודי ממהרת) לא יכלה להרוס את השלווה והרוגע שנחתו עלי. החלק הטוב ביציאתי המוקדמת היה שיכולתי לחזור הביתה, אל ה"בנות"
שחיכו לי בקוצר רוח כבר אתמול. וכך הלכתי לישון במיטתי רגועה ומאושרת, בסופו של יום ארוך ארוך
ענקית, ו
עוד יותר גדול, לכל אחד ואחד שהיה, על מי שהוא, ועל מה שהביא איתו

yamit23

New member
ועיקר שכחתי

מיוחדת לאותן 6 ידיים עלומות, שהותירו על כנה את המסורת המשובחת, של טיפול מיוחד למארחת

אשכר

New member
את לא ראית איך הילה נכנסה לבית,

מתנדנדת, פרועת שיער, מחייכת ונימוחה, כמו אחרי סקס של 4 ימים רצופים, אחרי שהאנשם המקצועיים הפליאו בה את אומנותם.

למעלה