אז...איך היה החג

שרימפי

New member
אז...איך היה החג../images/Emo35.gif

כולם יצאו לטייל, ככה סיפרו בחדשות. האמת היא שהפקקים בכניסה לעירי(טבריה, צ'ה צ'ה צ'ה|זברה|) הוכיחו שיש משהו בזה. אבל עזבו אתכם מכולם, מה עבר עליכם בחג הזה
מהסדר ועד המימונה
פצחתם בצהלולים
חרשתם את הארץ
נחרשתם
משהו. איך היה החג

IL17

New member
מדהים!

זה היה הפסח הכי "מהמם" בחיים שלי! ישבתי בבית בניסיון להינות מאינטרנטי החדש לאחר גלות של כחצי שנה ללא אינטרנט, ולא נתנו לי דקת מנוחה... מיותר להגיד שלא נסעתי לשום מקום והייתי באשדוד כל החג, אלה אם כן מחשיבים נסיעה חד פעמית לתל-אביב כדי לקנות בגדים...

IL17

New member
וגק לצורך העניין...

לא היו חצילים על שולחן הסדר!!!

היה ממש טוב!

הייתי בבומבמלה והיה כ"כ מושלם שם... חוץ מזה שביום האחרון גנבו לי את הנעליים האהובות עלי.... וסתם יצאתי עם חברים ו... פשוט היה טוב!

DecayCell

New member
אני הייתי בן מזוהם.

זה לפחות, ודאי, מה שההורים שלי חשבו כשלא טרחתי להגיע לסדר.
פסח היה משעמם להחריד (מלבד גיחה ליומיים לפנטזי.קון שהייתה הדבר הכי כיף שעשיתי בזמן האחרון), שלושה ימים מתוכו ביליתי בבצפר, הררים של שיעורים ועבודות שלא טרחתי להתייחס אליהם, וגם נהייתי קפיטליסט קטן ומטונף. איזה הספק מרהיב. החופש הזה היה כה מבוזבז...

SarcaSeriouS

New member
החג בצבא.... (א)הגדה לפסח.../images/Emo3.gif

חג פסח ראשון שלי שאני לא בבית. איך היה? וובכן,היתה חסרה לי החמימות הביתית (שלא לדבר על הבישולים). אז נכון, היו כמויות עצומות של אוכל (שלא כנהוג בצבא) כי בכל זאת, זה חג! רצה מזלי ובארוחת החג הייתי תורן מטבח ותאמינו לי, זה לא כיף גדול!. זה התחיל בזה שרס"ג המטבח ואחד הטבחים התלבטו בינם לבין עצמם על צורה נוחה של סידור השולחנות. לא עבודה קלה למוחות הגדולים של צה"ל. האם לסדר את השולחנות בצורה של אולם אירועים כך שכל שולחן מבודד מהאחר? אולי עדיף ליצור ח' ענקית של שולחנות ובתוכה עוד ח' קטנה? ואולי בכלל עדיף להשאיר את השולחנות בכמה טורים, כפי שהיו מלכתחילה? ההחלטה התקבלה ברוב קולות מוחץ של הרס"ג עצמו!. שלב שני: הכנות כלליות. שטיפת כלים, סידור חדר האוכל והמטבח ושאר עבודות קטנות ולא רלוונטיות שהנפיצו הטבחים. ככה זה כשאתה במטבח, הטבחים מרגישים כמו מפקדים שלך. תגובתי לעניין: התחפשנות!. אפשר לומר כי השלב הזה עבר בשלום. ויכוחים לא נשמעו עד הערב... שלב שלישי: סידור השולחן. בדיוק כשנראה שהכול הולך עכשיו להיות בסבבה, נודע לי כי אחראי הסלטים (כן, מבטיח לכם שיש דבר כזה!) החליט להתפרע לו והכין משהו כמו 10 סלטים (!!!). ביום טוב, על שני סלטים אנחנו מודים. (אבל זה לא חג ההודיה אז נמשיך הלאה). אני ושאר התורנים ערכנו שולחן כמו ילדים טובים. מזלג, סכין, כף,צלחת וכוס. אבל מה? אחראי הטעימות (ולא שיש תפקיד כזה...) החליט שהכול חייב להיות סימטרי ומושלם. מר טעמי עבר שולחן שולחן, סילק את הכלים המלוכלים- ולא שהם באמת היו מלוכלים... הלו!! כאילו, אתה שם לב שאתה בצבא, נכון?. זה לא שתוכל לראות השתקפות שלך דרך הכלים, או משהו! קיצר, חיפפנו פה חיפפנו שם והגיע הרגע המיוחל. סעודת החג. רס"ג המטבח קרא כמה שיותר מהר את ההגדה (את רוב מה שהוא קרא הוא זימזם לעצמו, אבל חפיף...) והגיע הזמן לטרוף. הגשנו את האוכל לכולם וישבנו לאכול. היה משביע ביותר (ממש להקיא את הנשמה אחרי זה). רגע! לא שכחנו משהו? איזה פסח זה יהיה בלי אפיקומן? הפרס למוצא המאושר: רגילה. מה שאנשים לא עשו כדי למצוא אותו... אווווווווווווו...זה היה מרענן בשבילי! מזמן לא יצא לי לכתוב מן "מאמר" שכזה על דפי האינטרנט. הייתי שמח להמשיך לכתוב כאן באופן יומיומי אבל לצערי מחר אני חוזר לחיי השגרה המשביזים
ולירוק המזעזע של המדים.
. המשך כתיבה מהנה לכולם וגלישה בטוחה. אני מאחל "שלום כלל עולמי". אה כן, וחג שמח
(כן כן, אני מודע לזה שכבר מותר לאכול
. ואי, איך בא לי לרדת על שווארמה בלאפה עכשיו!!!

Lady_Voldemort

New member
היה נהדר.../images/Emo13.gif

נאמ.. פגשתי המון אנשים ששנים לא ראיתי, טיילתי בצפון, הייתי בבומבמלה הסתובבתי בעיקר במרכז הארץ ו.. נו טוב עשיתי דיי הרבה.

Simbbam

New member
היה חמוד....

עבדתי קשה מאוד בחזרות. אני משתתף בשתי הפקות ענק, שתיהן דורשות המון זמן והמון אנרגיה אז ככה שאני לא ממש ביליתי בחופש... אבל סבבה
השבת האחרונה הייתה נחמדה ביותר, הייתי עם המשפחה בכינרת... אני אוהב כנרת!
מתן.

TwelveEyes

New member
עברנו את פרעה - עברנו גם את זה.

היה נחמד.. הקרובים לא הציקו יותר מידי, התחילו איתי ילדים בני 12 (
), עבדתי לי, נהניתי ברשעות מהחמץ שהוחבא מבעוד מועד בחדרי, השתזפתי קצת.. ובמימונה השכנים המרוקאים הזונות לא נתנו לישון עד איזה שתיים בבוקר, מה שאומר שהגעתי לעבודה בשמונה שפוכה. סססססאמאמאמאמא שלהם
אבל חפיף, הנה שרדתי פסח נוסף בשלום. והעיקר שיום העצמאות מחייך מעבר לפינה ^___^

שרימפי

New member
הישג הפסח שלי:

לא אכלתי יותר מ2 מצות.
בכל השבועיים האלו. יחי החמץ
|לחם|

Lady_Voldemort

New member
ניצחת אותי!

אני אכלתי 4.
והסתובבתי בתיק הגדול שלי לבומבמלה עם חבילת פיתות מהם התפעלו מאבטחים שונים וביקשו פיתות/שאלו אם אני יודעת שזה פסח..

DecayCell

New member
אויש, אתם.

אני אכלתי בדיוק 0 מצות! וזה היה כה טעים! (אבל גם חמץ לא אכלתי - לא מצאתי! אז רעבתי.)

שרימפי

New member
תסביר הכיצד

איך התקיימת בשבועיים האחרונים
התהלכת עם אינפוזיה או אני לא יודע מה

DecayCell

New member
הרבה צ'יפס ../images/Emo3.gif

חוץ מזה, איסור החמץ היה רק לשבוע אחד... הצרה הכי גדולה הייתה שלמרות שטבעול (לפחות חלק!) זה כביכול כשר - לא מכרו! וכמו בכל פסח... פשוט רעבים.

אנשים, מה קורה איתכם???

מצות זה טעים!! אני חולה על מצות, וכל פעם שהמצות נגמרות בחנויות, אני על סף דכאון, בגלל זה ההורים שלי קונים 2 חבילות ענקיות של מצות אחרי פסח שיהיה גם לאחרי החג.... מצות שולטות!! זה כזה טעים, איך אתם לא מבינים??! ואני גם לא מבין למה אנשים חייבים לציין בכל הזדמנות אפשרית שהם לא שומרי פסח, כאילו מה, זה משהו כ"כ טוב? זה כמו שביום כיפור כולם נזכרים שהם נורא רעבים וטוחנים אוכל יומם וליל (כשהם טורחים להודיע את זה לכל הסביבה...) וגם מנפנפים באיזה סנדוויץ' מדי פעם לעיני חבריהם השומרים....

שרימפי

New member
כאן נמחקו הודעות. למה../images/Emo35.gifהסבר פה.

אבקש מחברי וחברות הפורום לגלות הבנה למחיקה שהתבצעה פה. למרות שהיה מדובר בדיון הומוריסטי, הוא גלש לפסים לא ברורים שלרגע היו כמעט טריגר לביצוע מעשים כמו התאבדות וחתיכת ורידים(ולא רק על ידי מצות). אני אוהב אתכם מאוד, ולכלכם יקרים לי ולרביב מאוד. אבל ליתר בטחון, רק אציין שיש פורום תמיכה לצעירים בתפוז. פורום שמופעל על ידי סה"ר, וזה אף פעם לא מזיק ללכת לדבר שם על דברים שמכאיבים. למרות שגם אנחנו פה, אני חושב שאנשים שמזיקים לעצמם לא יכולים לקבל מספיק תמיכה ואהבה ואת זה יש פה, אבל לא רק. פורום תמיכה נפשית לצעירים

למעלה