אז איך היה במסע?
I i am just me New member 16/3/06 #2 תמונות מהמסע למרות שאני עוד לא אעלה את כולן כי אני ממהרת לבי"ס...
מ מרצ בירוק New member 17/3/06 #51 ועוד שניים ../images/Emo89.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo90.gif
ע ערב רב New member 16/3/06 #16 שיט? את רוצה להגיד שהיה ביניכם קונצנזוס שמדובר בשיט ולא בהפלגה? מסתבר שאכן חלות תזוזות משמעותיות בעמדות נוער מרצ לאורך השנים.
שיט? את רוצה להגיד שהיה ביניכם קונצנזוס שמדובר בשיט ולא בהפלגה? מסתבר שאכן חלות תזוזות משמעותיות בעמדות נוער מרצ לאורך השנים.
T that girl New member 16/3/06 #18 אני פחות או יותר היחידה שמספיק וותיקה בנוער כדי לדעת על מה אתה מדבר בכלל, ואני אפילו לא הייתי שם. times are changing, my friend.
אני פחות או יותר היחידה שמספיק וותיקה בנוער כדי לדעת על מה אתה מדבר בכלל, ואני אפילו לא הייתי שם. times are changing, my friend.
ס סתם מור New member 16/3/06 #11 יאיי פירסמת כמה תמונות שאני צילמתי לא כיף להיות חולה... טוב לפחות הפסדתי בצפר
T that girl New member 16/3/06 #13 ואם כבר להדבק ממישהו, אז לפחות להדבק ממישהי מקסימה כמו מור, הא? *שיעול שיעול* לי
T the band member New member 16/3/06 #17 תגובה רגשית משינשין במיל' ממש מרגש ומשמח אותי לראות את התמונות. שיהיה לכם המון בהצלחה בהמשך מערכת הבחירות, ובכלל. באהבה, יונתן.
תגובה רגשית משינשין במיל' ממש מרגש ומשמח אותי לראות את התמונות. שיהיה לכם המון בהצלחה בהמשך מערכת הבחירות, ובכלל. באהבה, יונתן.