אז איך היה במסע?

doresh shalom

New member
נכון ../images/Emo41.gif

למרות שהפעילת קדימה ההיא עצבנה אותי - באמצע הויכוח היא אומרת שהם לא אמורים להתוכח ובזה היא סיימה
העיקר שיש דיון ציבורי מעמיק ..

doofe

New member
אויש, היא דווקא הצחיקה אותי נורא:

סביבה יש עשרות פעילי מרצ, הכל שם ירוק להחריד, הנחמניה, בועות סבון, מוסיקה, צעקות, פעילות הסטרית, סטיקרים, פלאיירים, חיים, והיא בשביל הפרנציפ נשארת נבולה ותקועה באמצע ולא מושכת תשומת לב בשיט.

אני מאוד נהנתי במסע.

הצטרפתי בכפר קרע. אהבתי את האירוח במזרע וקצת התבאסתי שדווקא הבייקון הוא גולת הכותרת של החדר אוכל (כן, הקיבוץ ידוע בבשר שהוא מייצר). אבל האוכל היה בסדר גמור
גם בירושלים היה נחמד. הסיבוב במיד-רחוב היה טוב. הסיום של המסע עם הנפצים שנערי הגבעות זרקו עלינו היה מאוד סימבולי ומרגש. אני לא פעיל בתנועה כבר כמה שנים. דיברתי עם ארז ואמרתי לו שזה מוזר לי שכל האנשים שהכרתי בנוער הם עכשיו ש"שינים חוץ מלי ומיינון. שמחתי להכיר אנשים חדשים ואני מקווה לפגוש אותם בהמשך הפעילות.

doofe

New member
היה כיף ממש.

אני מאוד מאוד מקווה שגם היה אפקטיבי. החולדה הירושלמית הרסה לי את החיים (בחייכן! היה לחרא הזה גודל של גולדן בוגר, ואני לא מגזימה!!), חזרתי תשושה הבייתה, אך בהחלט מסופקת.
מחכה בקוצר רוח לפעילות משמעותית נוספת בשבועיים הקרובים.

croovy

New member
../images/Emo204.gif אני רוכב על שביל אופניים

או לפחות ככה זה היה אמור להיות אלמלא הבימוי הגרוע. התמונות באדיבות לילך.

croovy

New member
../images/Emo204.gif ינון לא אוהב רוכבי אופניים

או שזה דווקא מה שעושה לו את זה...

croovy

New member
../images/Emo204.gif (אם מישהו לא הבין-

הוא נושך אותי בתחת)

croovy

New member
../images/Emo204.gif היום הוא נשך אותי שוב!

בבטן. ויש דם. עכשיו מותר לי לבעוט בו שנה.

doofe

New member
איזה מצחיק!!! ../images/Emo6.gif

עכשיו אני מבינה! חשבתי שאתה מחקה חתול מת או משהו כי אבינועם ואני היינו רחוקים, וממש לא הבנתי מה אתה חושב שאתה עושה לעזאזל על השביל תקוע שם באמצע! ענק!

למעלה