אז איך בעצם חיינו???

צדיקות:

הדסה: בשבת בערב, בתפילה, שמתי לב למישהו ממש ממש ממש חמוד!!! גבוה: איזה 2:00 מטר, אולי אפילו יותר, הוא נראה בערך בן 19, אבל אני לא יודעת עליו כלום! אין לי מושג מאיפה הוא, בן כמה הוא, איך קוראים לו, כלום! רק שהוא היה בשבת במלון רמאדה רנסנס בי-ם . זהו! אכן יש תקווה ליחסים אלו , לא?

ועוד...

אפרת: היי! הרב אבינר עדיין לא החזיר לי תשובה ולמיכל הוא החזיר תוך שבוע וחצי! חוצפה! בזבוז של בול! אני מעדיפה להתכתב עם מעריצים של מיקל שהם נאמנים ומחזירים מכתבים מייד!

ש חף

New member
גדוללללללל

זה עם הרב אבינר..........

תנאית

New member
אני לא מאמינה !! בחיי! מי חשב

על בנים אצלינו?! הדבר הכי נורא שאי פעם אמרתי בסודי סודות, זה אין יכול להיות שהמורה הזו כל הזמן בהריון, איך הבעל שלה יכול אפילו להריח אותה (היו לנו מורות מזוויעות במיוחד) ואם היא בכל זאת כל הזמן בהריון לא עדיף לה לעשות מנוי?

MAYA20

New member
מה זאת אומרת איך יכול להיות

שהמורה בהריון? איך יכול להיות שלא?! וחוץ מזה מה לעאזזל הקשר בין בנים לעובדה שהמורה בהריון? ולגבי בעלה, ברור שהוא לא נוגע בה הרי הם ישנים בחדר נפרד ולא מרבים דיבור, קל וחומר שלא מרבים נגיעה וכיוון שהם צדיקים הם לא נוגעים כלל. <מיה עדין לא מאמינה שהמורות שלה עשו את זה>

ועוד...

(על החבר החילוני של אפרת) אפרת: "כולם אומרים לי שהסטוץ שלי היה די מסוכן, אבל זו ממש טעות. בכל אופן: הוא היה סתם אהבל". מיכל: "כי הוא היה חילוני , אבל אהובי דתי ונתחתן ונחיה בחברון עם 20 ילדים..."

enicegirl

New member
יההה?!?! היה לי סטוץ??

עם חילוני??? מי זה היה?? אני לא זוכרת....פדיחות יווווו

היי היי...לא להיבהל

דיברנו אז על דודו, ההוא שהתכתבת איתו דרך מעריב לנוער, מופרעת שכמותך
האמת היא שאני לא הרחקתי רחוק כ"כ...רק לחשוב על לגור בחברון עם 20 ילדים...אולי אני באמת יעשה מנוי כפי שהוזכר קודם...
מיכלי

ממזריות:

אפרת: "אני רוצה לספר לך סיפור מעניין. הייתי צריכה לעשות מבחן השלמה בספרות, ומצד אחד לא התחשק לי לשבור את הראש וללמוד, ומצד שני אמרתי לעצמי שאולי אבחן את המורה כמה היא שונאת אותי... מה עשיתי? לקחתי ת ´ מבחן של יעל שקיבלה ציון ממוצע וסביר ופשוט העתקתי אותו עם מילים טיפטיפה שונות וקיבלתי 15 נקודות פחות ממנה!!! ועכשיו הבנתי ש: היא שונאת אותי מאד, והיא מרושעת!!!!!!!!!!" "

ועוד...

אפרת: "אני קצת כועסת עליך. לפני יומיים אמא שלך נורא דאגה לך והתקשרה כמעט לכל הכיתה, עד שגילתה שאת אצל חני. למה את לא טורחת להגיד לה איפה את נמצאת? ואני חשבתי שאת ברחת מהבית! וזה שאמרת היום תהילים בדבקות כזו...הרגשתי שמשהו לא בסדר איתך... "

ועוד...

מיכל: "אני נורא רוצה שיהיה מלחמה קלילה( בלי הרוגים/פצועים)- שרק יושבים במקלט ולא לומדים. ואז אפשר להכיר את השכנים..."

ועוד ממזריות:

פלמונית: אני יודעת לזייף מצויין ת´חתימה של אמא שלי. בבית יעקב תמיד זייפתי פתקים והמנהל תפס אותי בצורה נורא מכוערת...אופס.

אלי פלס

New member
וואו - הזכרת לי משהו...

כל הפתקים שלך הזכירו לי לפתוח את הקופסא שלי... 1) העתק של מכתב לרב זילברשטרום (שיעור ב´, ישיבה קטנה) בו אני מתנצל על זה שמצאו אצלי טלוויזיה קטנה. 2) מכתביות שאספתי בגיל קטן. תמיד הייתי אומר שזה בשביל אחותי... 3) מכתב שכתבתי לאבא הביולוגי שלי בגיל 15. במכתב כתבתי בפעם הראשונה שנראה לי שזה לא כל כך נורא להיות חילוני. קיבלתי אותו ממנו בחזרה תוך כדי צעקות מטורפות... 4) 16 מכתבים שקיבלתי משולמית אלוני בין השנים 96-98. 5) העתק מפרוטוקול אחד הדיונים בבית המשפט ביני לבין ההורים הביולוגיים שלי בשאלת האפוטרופוסות. יום אחד אני אעתיק לכאן חלק מהדברים...

snift

New member
נשמע שאת מתארת כמה

חברות טובות בכל אולפנה טיפוסית

סטיות:

מיכל: "בזמן האחרון אני מה זה סוטה. אני מסתכלת על אנשים ברחוב ו... אתמול בשיעור מתמטיקה חשבתי כל השיעור על דברים גסים וגם התאהבתי במישהו שנהרג עם אישה וילדה! אני לא יודעת למה אני כ"כ סוטה. אתמול גם ראיתי את שכני וחשבתי עליו מה זה דברים גסים...

האחווה והדאגה:

מיכל: א. לאן הלכת? ב. מה עשית? ג. עם מי? ד. כמה זמן? ציפי: "את יותר גרועה מהקג"ב!!" אפרת: במישור הפילוסופי/ביולוגי: א. הלכתי לשער. ב. התחלתי עם השומר. ג. עם השומר! ד. 5 דקות. מסקנה: החלטתי להתלבש עליו. במישור התכל´ס: א. הלכתי לשרותים. ב. לקחתי אקמול והטלתי את מיימי. ג. עם עצמי. ד. 5-8 דקות. מסקנה: אני במחזור. אני מרגישה כמו אישה בהריון-צירים. מיכל: "אני מקנאה בך על החוויות המסעירות!!!"

ועוד מצוקות:

אלמונית: (לא ידוע מי) שון הוא בן אדם נשוי , אך מאידך גיסא הוא בן 31+ בת בת שנתיים. הבן אדם חתיך הורס!!! פעם אחת נפגשנו ומרוב שהוא היה חתיך בקושי דיברתי!!!

החלומות:

כולי קנאה ברותי שתתחתן עם בחור חרדי. אני רוצה כבר להתחתן ולהקים משפחה בישראל! יותר נכון: I want boy friend!

למעלה